Profil uživatele

MMK

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 14 % (58)
Pavla Haflantová: 15 % (14)
Jan Pařízek: 16 % (44)
Jiří Koula: 16 % (39)
Jiří Landa: 16 % (51)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4

(zadáno: 3.5.2018)
Už to není, co bývalo. Přibyly vtípky úrovně TV Nova na úkor inteligentního humoru, v průběhu představení se křečovitě dělá reklama velkému pivovaru, terčem posměchu jsou výhradně "inženýři", někteří účinkující (asi vlivem zubu času na jejich chrup) šišlají. Celkově je divadlo daleko za (nebo hluboko pod?) zenitem a měli by skončit, nechat hry jiným ochotníkům a žít z autorských práv. I když to je asi kvůli hamižnosti F. Smoljaka také nereálné https://kultura.zpravy.idnes.cz/cimrman-filip-smoljak-syn-reziserska-prava-zizkovske-divadlo-jary-cimrmana-17b-/divadlo.aspx?c=A180404_161507_divadlo_ts
(zadáno: 3.5.2018)
Skvělá zábava. Pro mladší generaci upozornění - na jevišti se mluví slovensky :-)
(zadáno: 3.5.2018)
Z provedení mě mrazilo, ale takový je život. Vynikající J. Vlasák, nápadité kulisy, zvlášť když jsou prosvícené zezadu.
(zadáno: 16.3.2018)
Střídají se zajímavé myšlenky s poněkud nudnými pasážemi
(zadáno: 16.3.2018)
Vtipně a s nadsázkou uvedené, kam to dovede přehnaná ješitnost.
(zadáno: 16.3.2018)
(zadáno: 16.3.2018)
Výborné. Jediná výtka je, že D. Šoltýsová mimo jiné postavy hraje muže.
(zadáno: 16.3.2018)
Vynikající J. Böhm a I. Machalová. Výborně je zobrazené pokrytectví společnosti a upozorňuje se na riziko (a také pokrytectví) kresťanských náboženských fanatiků, které je v USA reálitou dne a v ČR také není vyloučené.
(zadáno: 7.3.2018)
Vynikající T. Dočkalová. Přerod z naivní panenky v silnou a charakterní ženu ztvárnila na 1*.
(zadáno: 7.3.2018)
Poutavý vhled do charakteru lidí, stejné se jsou i dnes. Mrazivý je motiv neúnosného zadlužení a chování lichváře. Jako bych viděl dnešní úvěrové společnosti a exekutory.
(zadáno: 7.3.2018)
Vynikající T. Terberová a T. Dastlík, ostatní zahráli svůj standard (tedy na dobré úrovni). Dobře, že zůstal zachovaný původní jazyk.
(zadáno: 7.3.2018)
Vynikající výkony i téma - jak se vypořádat s totalitní minulostí a co s exponenty minulého režimu. Nic není jen černé nebo jen bílé.
(zadáno: 5.3.2018)
Opravdu zajímavé, jak lidé reagují, když se změní situace.
(zadáno: 5.3.2018)
Co bylo účelem představení, mi zůstalo utajeno. Kdyby mělo přestávku, asi by nezvítězila zvědavost, zda druhá polovina bude stejně slabá jako první. Nevím, za co by měla Jana Boušková dostat cenu za nejlepší herecký výkon, mnoho rolí zvládla výrazně lépe.
(zadáno: 5.3.2018)
Allenovský humor, příjemná oddychovka.
(zadáno: 5.3.2018)
Vtipně podané, jak se firmy bezohledně zbavují dlouholetých zaměstnanců a jak na to reagují postižení.
(zadáno: 5.3.2018)
Nejvíce mě zaujalo, co všechno je politik schopen udělat kvůli kariéře.
(zadáno: 5.3.2018)
Výborné, odvážně se objevila témata, která se dnes ve sdělovacích prostředcích objevují přesně naopak než k nim přistupoval Čapek.
Jediné mínus je za nadměrné kouření na jevišti. V několika scénách hulí 4 herci jak tovární komín, aniž by to cokoli říkalo k ději. Zdůvodnění se strany divadla je ubohé - v té době se kouřilo. Scheinpflugová byla blond a přesto M. Málková zůstala bruneta.
(zadáno: 5.3.2018)
Puškinovské verše výborné, děj zasazen přibližně do jeho doby. Ovšem Zareckij (M. Kačmarčík) některé scény doslova zabil. Táňa se setká s Oněginem a otevře se mu jako nikomu jinému - a s nimi je na jevišti ještě Zareckij. Táňa píše dopis Oněginovi a na jevišti je s ní opět voyeur Zareckij a dokonce i pár veršů řekne místo Táni. Kde je intimita těchto scén?

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4