Profil uživatele

MMK

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 14 % (58)
Pavla Haflantová: 15 % (14)
Jan Pařízek: 16 % (44)
Jiří Koula: 16 % (39)
Jiří Landa: 16 % (51)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 7.3.2018)
Vynikající výkony i téma - jak se vypořádat s totalitní minulostí a co s exponenty minulého režimu. Nic není jen černé nebo jen bílé.
(zadáno: 3.5.2018)
Z provedení mě mrazilo, ale takový je život. Vynikající J. Vlasák, nápadité kulisy, zvlášť když jsou prosvícené zezadu.
(zadáno: 4.11.2019)
Divadlo v Celetné. Jak jsou "obyčejní" lidé krutí k těm, co se odlišují, a naopak čeho jsou ti odlišní schopni, aby mohli žít v klidu a měli přátele.
(zadáno: 5.3.2018)
Výborné, odvážně se objevila témata, která se dnes ve sdělovacích prostředcích objevují přesně naopak než k nim přistupoval Čapek.
Jediné mínus je za nadměrné kouření na jevišti. V několika scénách hulí 4 herci jak tovární komín, aniž by to cokoli říkalo k ději. Zdůvodnění se strany divadla je ubohé - v té době se kouřilo. Scheinpflugová byla blond a přesto M. Málková zůstala bruneta.
(zadáno: 5.3.2018)
Opravdu zajímavé, jak lidé reagují, když se změní situace.
(zadáno: 7.3.2018)
Vynikající T. Dočkalová. Přerod z naivní panenky v silnou a charakterní ženu ztvárnila na 1*.
(zadáno: 16.3.2018)
Vynikající J. Böhm a I. Machalová. Výborně je zobrazené pokrytectví společnosti a upozorňuje se na riziko (a také pokrytectví) kresťanských náboženských fanatiků, které je v USA reálitou dne a v ČR také není vyloučené.
(zadáno: 3.5.2018)
Skvělá zábava. Pro mladší generaci upozornění - na jevišti se mluví slovensky :-)
(zadáno: 18.12.2018)
(zadáno: 18.12.2018)
Stále aktuální téma.
(zadáno: 8.1.2019)
Typický von Trier. Jeho fandové budou nadšeni, komu nesedí, nebude se mu líbit ani Prolomit vlny. Vynikající Petra Horváthová.
(zadáno: 22.1.2019)
Nejednou se ke mně takto chovali v autoservisu či telekomunikační společnosti. Řešení z této hry by možná zlepšilo přístup k zákazníkům ;-)
(zadáno: 22.1.2019)
Děj se odehrává pozpátku (od současnosti do minulosti) a je lepší navštívit představení dvakrát, protože pak člověk lépe pochopí souvislosti.
(zadáno: 11.2.2019)
(zadáno: 25.3.2019)
Do puntíku souhlasím s hodnocením JirkaSe, jen dávám víc bodů.
(zadáno: 13.11.2019)
Psychologické drama klasického ražení, které výborně interpretovalo DnV. Obzvlášť mrazivý byl panovačný psychopatický biskup, který své týrání balil do křesťanských frází. (Že by Bergman již věděl o pedofilních kněží a tom, jak je církev kryje?)
(zadáno: 4.3.2020)
Představení je dost jednoznačně rozdělené na dvě části - první spíš humorná, ze druhé běhá mráz po zádech. Poutavě rozebírá předsudky, motivace a obavy jak těch "nahoře", tak těch "dole". Všechno perfektně zahrané. Martine Finger už poněkolikáté výborný v roli člověka, který perfektně ovládá své emoce a pod touto lhostejnou maskou brilantně přemýšlí.
(zadáno: 5.3.2018)
Nejvíce mě zaujalo, co všechno je politik schopen udělat kvůli kariéře.
(zadáno: 7.3.2018)
Poutavý vhled do charakteru lidí, stejné se jsou i dnes. Mrazivý je motiv neúnosného zadlužení a chování lichváře. Jako bych viděl dnešní úvěrové společnosti a exekutory.
(zadáno: 16.3.2018)
Výborné. Jediná výtka je, že D. Šoltýsová mimo jiné postavy hraje muže.
(zadáno: 16.3.2018)
(zadáno: 3.5.2018)
M. Kňažko výborný. Dobré k zamyšlení nad tím, kam až může vést politická korektnost a jak jsou někteří ochotni "diskutovat" o své pravdě.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>