Profil uživatele

Mondi.h

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Kateřina Jírová: 19 % (11)
Anežka Hrebiková: 20 % (13)
Lukáš Dubský: 21 % (22)
Veronika Boušová: 21 % (8)
Jan Pařízek: 22 % (26)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 22.2.2018)
Užasné představení, které má skvělé tempo a vtip.
(zadáno: 25.2.2018)
Moc hezky zpracovaná hra do detailů, tak jako vždy od paní Burešové. Překvapením bylo, že i svět vědy může být dost vtipný. Hodně jsme se nasmáli a bylo nám moc příjemně. Alena Antalová byla skvělá.
(zadáno: 22.5.2018)
Úžasná Eva Hacurová. Je to velký netradiční zážitek.
(zadáno: 1.6.2018)
Toto představení opravdu nic moc, určité pasáže nudné a zdlouhavé. Znovu bych na to určitě už nešla. Přesto monolog Mirka Hanuše byl výborný v jeho podání, i když mohl být také kratší. Úplně nejlepší ze všech byl však Jan Vondráček, který tam byl s námi prostřednictvím audio nahrávek a úžasně zazpíval píseň od Amy Winehouse :-) za to moc děkuju.
(zadáno: 22.2.2018)
Ibsen do třetice v Dlouhé a opět báječný. Doufám, že se můžeme těšit ještě na další představení v této sestavě ( Trmíková, Vondráček .... )
(zadáno: 6.2.2013)
Naprosto úžasné představení, které budete chtít vidět znova. Opravdu od srce jsme se zasmáli, až nám tekli slzy. Nádherná živá hudba a zpěv, která vykouzlila pěknou atmosféru, stejně jako báječně provedená scéna, kostýmy, kulisy a prvotně nezapomenutelné výkony všech herců na kterých bylo vidět, jak si to naprosto užívají a hrají s velkou radostí. Pavlovi Tesařovi jsme opravdu uvěřili, že je mu pět let. Nezapomenutelný zážitek nám připravil i Jan Vondráček a jeho výkony na chůdách.
(zadáno: 1.7.2013)
Krásný nostalgický večer, který jsme si moc užily. Dlouháni prostě valí, to hraní na všechny ty nástroje a zpěv je prostě užasnýýý. Paní Lokajová hraje na saxík jako bůh. Musím vyzdvihnout i nádherně provedené loutky od maličkých až po tu obří, která nám úplně vzala dech.
(zadáno: 6.2.2013)
Naprosto úžasné zpracování a nepřekonatelný výkon Jana Vondráčka. Celá scéna je krásně udělaná a to od krásné gondoly, která pluje po jevišti kanálem, tak jako v Benátkách, krásné masky a kostýmy, až po vychytané maličkosti jako louže, nepořádek na zemi, nápisy, které navozují Benátskou atmosféru. Je vidět, že paní Burešová tuto hru tvořila srdcem a herci do toho dali vše a celou hru si náležitě užívají. Nikdy už nezapomenu na "eskalátory" :-) za to by si Jan Vondráček zasloužil Oscara. Viděla jsem již 3x a těším se, až na to půjdu znova.
(zadáno: 12.4.2016)
Úžasnýýý Jan Vondráček, až mi ho bylo líto. Jinak celá hra je moc pěkně udělaná a to do naprostých detailů. Moc nás to bavilo a těšíme se, až na to půjdeme znovu.
(zadáno: 22.2.2018)
Velice pěkné zpracování a samozřejmě výborní herci.
(zadáno: 21.2.2013)
Netradiční pojetí hry plné emocí se strhujícím výkonem hlavních představitelů Jana Vondráčka a Kláry Oltové, zde opravdu smekám. V určitých momentech, jako například nepříčetný záchvat Macbetha, kdy lomcuje a smýká se svou maličkou ženou, se máte chuť smát, ale smích vám zmrzne na rtech a vy jen žasnete a cítíte to zoufalství.

//Včera derniéra a opět úžasný zážitek. Herci si to opravdu užili i s malými chytáky co na sebe přichystali. Opět úžasné výkony Dlouhánů, kromě Miroslava Königa, ten kazí dojem celým představením. Důkazem byla i dlouhá děkovačka, kdy stálo celé hlediště.
(zadáno: 6.2.2013)
Jedním slovem úžasný. Krásná scéna, skvělé kostýmy, propracované kulisy. Těžko někoho jmenovat, všichni herci naprosto úžasný, ale musím zmínit výkon Heleny Dvořákové v roli Anežky Nulíčkový a opravdu nezapomenutelný zážitek z umírající scény Jana Vondráčka, jeho "chcíp chcíp" mě totálně dostalo :-D :-D
(zadáno: 6.2.2013)
Výborné představení v úžasném podání Elišky Balzerové, kde naprosto exceluje. Její výkon vás utvrdí, že je to herečka par excellence. Velice pěkně podaný příběh, kde se i zasmějete.
(zadáno: 1.11.2013)
Dlouhá prostě nezklame, nádherně a vtipně udělaná klasika, která úžasně sedí i na dnešní dobu. Krásné písničky a kostýmy, fakt moc jsme se nasmáli. Klára Oltová jako Krystýnka Fialová je naprosto božííííí :-)
(zadáno: 22.5.2018)
Nádherné představení pro malé, ale i pro dospělé diváky. Nádherné písničky a skvělá Jarmila Vlčková v roli babičky.
(zadáno: 15.6.2016)
Hezká hra a úžasný výkon pana Isteníka.
(zadáno: 12.4.2016)
Tak to je velká srdeční záležitost. Tady se člověk pobaví a odreaguje ve všech směrech. Je to divadlo s bigbítovým koncertem dohromady. Nejen že je to hezký příběh, ale herci úžasně hrají a zpívají ( většinou lepší jak originály )
(zadáno: 21.2.2018)
Velmi povedené představení plné nečekaných překapení. Moc jsme se nasmáli.
(zadáno: 22.5.2018)
Mám velmi smíšené pocity. Provedení hry nic moc, ale velmi mě zaujal, výkon Pavla Neškudli.
(zadáno: 6.11.2018)
Nic moc, kdyby se to hrálo asi v jiném divadle, tak by to bylo dobrý, ale na divadlo v Dlouhé je to slabé a podprůměrné. Zatím Skutr neumí udělat v Dlouhé žádnou pecku. Jinak ale velmi mě oslovil Ondřej Rychlý. Myslím, že ten by do souboru Dvd krásně zapadl :-)
(zadáno: 24.5.2013)
Nádherně hrůzná hra s krásným tématem. Do detailu propracovaná hra, od krásného svícení, nádhernou scénu, až po úžasné výkony celého souboru ( zde vážně nejde jmenovat), to vše je umocněné krásnou hudbou. Celé představení nás vtáhlo do děje a konečná nádherná scéna nechala celé divadlo v němém úžasu a to i přes to, že herci začali postupně nastupovat na děkovačku. Asi po několikátém úklonu herců jsme byli schopni se vrátit zpět do reality a teprve pak začal sálem zaznívat huronský potlesk. Silný zážitek i hezké pobavení. Velký obdiv nad všemi výkony, určitě půjdeme znovu na toto představení.
(zadáno: 26.2.2013)
Hezké představení, ale bohužel pro mě výkon pana Donutila byl zklamáním. Jeho přiteplalý projev mi přišel v určitých momentech až trapný a do hry se nehodící. Toto představení jsem viděla asi před deseti lety, je možné, že za ty léta se propracoval ke zcela jiným výkonům.
(zadáno: 15.5.2013)
Tak tuto hru by měl předepisovat lékař úplně všem proti depresi a stresu. Nádherné odreagování, takhle jsem se nezasmála už dlouho, až mě boleli svaly od smíchu, protože smát se v kuse dvě hodiny je celkem zabíračka ? Smekám před bravurním výkonem všech třech pánů, je to fakt jízda a těším se, až na to půjdeme znovu.
(zadáno: 14.4.2013)
Pohádkově strašidelná scéna s efekty a úchvatné kostýmy. Celé představení je jedna velká fantazie s fantastickým výkonem všech herců. Ač představení trvá tři hodiny, nám to přišlo jako chvilka, nemáte šanci se vůbec nudit, příběh vás vtáhne dovnitř a už nepustí. Výborná oddechovka a podívaná. Na baletní tanec pana Táborského a pana Turka opravdu nezapomenem :-)Představení je tak skvěle provedené, že vubec nemusíte znát Terryho Pratchetta a jeho Zeměplochu.

Další stránky hodnocení: 1 2 >