Profil uživatele

Monulinka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 9 % (168)
Helena Grégrová: 10 % (194)
Iva Bryndová: 10 % (42)
Lukáš Dubský: 10 % (157)
Pavla Haflantová: 10 % (60)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 7 8 9 10 11 12 13 14 15 > >>

(zadáno: 2.4.2015)
TV záznam. 75 %
(zadáno: 26.3.2015)
Zklamání. Divně vystavěný text, jehož pasáže o minulosti mě nebavily. P. Lněnička se snažil, ale mou pozornost taky několikrát neudržel a ztracenou nit jsem pak hledala těžko. Narozdíl od projekcí se mi líbila světla. Pointa mi taky až tak překvapivá nepřišla, nejzajímavější byla část, kdy Miki popisoval svou zálibu, zpovídal se divákům zblízka do očí.
(zadáno: 26.3.2015)
Moc milé překvapení! Nečekaně dobrý text, svižné tempo bez nudných pasáží, navíc i překvapivé pointy. Líbil se mi i voiceover při představování. Herecky velmi zdařilé, J. Dolanský konečně zase dostal větší roli, která mu navíc sedla, byl perfektní! Skvěle jsem se pobavila a ráda zajdu znovu!
(zadáno: 25.3.2015)
Skvělá hudba, dobrá scéna (včetně sezení diváků kolem dokola) a především výborný I. Lupták. Text mi sice během představení přišel docela jednoduchý, ale silné téma ve mně dlouho zůstalo, je nad čím přemýšlet. 75 %
(zadáno: 22.3.2015)
TV záznam.
(zadáno: 19.3.2015)
Trochu jsem to čekala, ale asi jsem věkem a zkušenostmi ještě mimo. Tenhle depresivní text mě zrovna moc neoslovil a i přes pouhou cca hodinovou stopáž občas nudil. Příjemnou vzpruhou mezi banálními frázemi byl nečekaný humor i krátký výstup A. Švehlíka. J. Boušková skvělá, J. Štěpnička ne až tak přesvědčivý. Z fotek se mi scéna vůbec nelíbila, ale její vytrženost a izolovanost nad jevištěm fungovala dobře. Hudba fajn, ale způsob nazpívání písní mě až téměř do konce strašně iritoval. 55 %
(zadáno: 15.3.2015)
Moc se mi líbily režijní nápady a choreografie (teda kromě zbytečné a natažené scény s číšníky). I. Chýlková a J. Dulava mě jako obvykle pobavili, dvojka J. Meduny a K. Hádka byla roztomilá, škoda jen, že K. Hádek to pěvecky moc nezvládl. Skvělá živá hudba! Příjemná zábava, zvlášť v první polovině.
(zadáno: 13.3.2015)
Minimálně kvůli čtyřem perfektním hereckým výkonům a skvělé režisérově práci s nimi stojí za to tuhle inscenaci vidět! Gradace v první půlce je děsivá, druhá polovina je poněkud jiná, ale stejně pohlcující. Pointu sice možná člověk tuší docela dlouho, ale i tak je závěr působivý. Rozhodně to nejlepší, co jsem zatím mohla v MDP vidět.
(zadáno: 7.3.2015)
McDonagh určitě napsal i lepší hry, ale mě ten jeho černý humor prostě baví :) Jen mám tedy pocit, že některé okamžiky, ze kterých mrazí, byly trochu skryty, a tak úplně nevyzněly. M. Rumla jsem upřímně litovala, to asi není nejpříjemnější role, ale popral se s tím skvěle. Kdo si ale určitě nejen mě okamžitě získal byl M. Hofmann. Palec nahoru za vyřešení předělů mezi scénami!
(zadáno: 5.3.2015)
V. Fridrich a J. Hána neměli chybu!! Spokojená jsem odcházela především díky nim a dalším hercům. Jistá rozkouskovanost ubírá inscenaci na tempu, přesuny a zatmívačky po dialogu o pár větách už byly ke konci poněkud otravné, ale líp už by to asi nešlo, scéna byla vyřešena skvěle. Humor asi ne pro každého, já se pobavila dobře.
(zadáno: 27.2.2015)
Vynikající to bylo!!! První půlka byla plná fórků, brečela jsem smíchy, neuvěřitelný humor, úprava prostě skvělá! No ale ta druhá polovina, ufff... I když všichni víme, jak ten příběh má skončit, tak jsem si to nedokázala představit v takto rozjetém představení. No a jako když utne - přišla na řadu vážná a až nepříjemně aktuální stránka věci a slzy z úplně jiných důvodů. Naprosto mě to rozložilo... A finále? Pecka! A už jsem se zmínila o hudbě? Tohle se vážně povedlo! Váhala jsem, jestli je to na plný počet, ale i za všechny ty emoce, které u mě představení vzbudilo, dávám 100 %.
(zadáno: 22.2.2015)
TV záznam.
(zadáno: 18.2.2015)
Rozjezd byl sice trochu pomalejší, ale pak to stálo za to :D Pánové si představení užívají a já se bavila s nimi! Výborná oddechovka, i když tento humor možná není pro každého.
(zadáno: 14.2.2015)
Kabaretní tak akorát, nečekaně zábavné, super hudba a zpěv, výborní M. König a P. Jeništa, ale i ostatní. Moc dobře jsem se bavila! 85 %
(zadáno: 30.1.2015)
Krásné! První část byla až nečekaně vtipná, druhá byla nádherně dojemná. Hofmann jako Cyrano zvládl všechny polohy a byl skvělý!! Hodně se mi líbila i J. Čvančarová, E. Elsnerová se mi bohužel na tuto roli moc nehodí. J. Jankovský mi sice jako typický Kristián nepřijde, ale jeho výstup v druhé půlce byl výborný. M. Tichý také dobrý, celkově ale musím říct, že předchozí obsazení se mi líbilo více. Jen pár herců, skvělé využití prostoru multifunkční Celetné a bohatě to stačí.
(zadáno: 21.1.2015)
Pro mě největší kámen úrazu v textu, který mě teda moc neoslovil a v dnešní době mi přišel docela mimo a některé scény nevěrohodné. Nechápu, proč byla scéna prakticky holá, nefungovalo to. Hodně mě bavil V. Kotek, který do hry vnesl trochu života, dámy podaly solidní výkon.
(zadáno: 18.1.2015)
Co se týče hudební a vizuální stránky, scény a práce s prostorem, skutečně působivé. Ale toť skoro vše.. Zřejmě i na úkor tohoto kolem mě text jen tak prolétl a nějaké to poselství vykouklo jen na okamžik. Z herců se mi líbil především F. Rajmont, R. Mácha a V. Polívka. (A jen taková otázka bokem - tak náročná scéna, kostýmy a po půl roce derniéra??)
(zadáno: 16.1.2015)
Tato modernizace Shakespeara se dle mého povedla, i když díky škrtům to někdy šlo možná až příliš hopem, a souhlasím, že pauza mohla přijít dřív. Super scéna, skvělá hudba (a zpěv M. Borové - i celý její přesvědčivý výkon), Karel Dobrý pro mě jednoduše fascinující. Dojetí, zhnusení, pohoršení, smích, napětí - nikdy jsem nezažila v takto velkém divadle absolutní ticho, kdy se vám svírá hrdlo, stejně jako Desdemoně za okamžik na scéně.
(zadáno: 15.1.2015)
I Charmsem nepolíbená jsem se bavila velmi dobře! Perfektní vizuální podívaná, pěkná hudba a především skvělá herecká práce všech. Poslední obraz mě dostal.
(zadáno: 12.1.2015)
Text znám dobře a na provedení Činoherního klubu nedám dopustit, takže srovnání jsem se nevyhnula. Po druhém zhlédnutí (premiéra + rok poté) mírně upravuji hodnocení, herci na sebe sice slyší už lépe, ale mohlo by to být ještě lepší, dnešní uvedení mělo své mouchy. Každopádně moc mě bavil především M. Ruml a gradace děje v poslední části. Škoda podle mě pár zdlouhavých opon a přesunů nábytku. 75 %
(zadáno: 10.1.2015)
Pár scén mě hodně zaujalo, ale jinak to působilo poněkud roztříštěně.. Několikrát mě od textu úplně odpoutalo dění na jevišti a jen jsem se dívala, takže některé pasáže mě minuly. Herecky zdařilé, párkrát jsem se i zasmála, ale výrazněji mě to neoslovilo.
(zadáno: 30.12.2014)
Krásně dojemné a křehké představení... Ten vztah mezi nimi, díky formě dopisů to bylo tak opravdové... Krásná hudba, výtvarná stránka a scéna, nápaditá režie a především herecké výkony, klobouk dolů!
(zadáno: 14.12.2014)
I TV záznam se mi líbil, naživo to ale byla čirá radost, která proudila z jeviště. Představení skutečně pro celou rodinu, musela jsem se celou dobu usmívat :-) Perfektní hudební čísla, jsou to multitalenti! Báječné nápady, kouzelným iluzím rád podlehne i dospělý. Pavel Tesař je dokonalé roztomilé dítko i neodolatelný V. Neckář. Příští Vánoce se chci nechat dojmout i pobavit zas!!
(zadáno: 10.12.2014)
TV záznam.
(zadáno: 8.12.2014)
Výborný text a téma vytáhly ještě výš vynikající výkony J. Smutné, kterou byste chvíli nejraději profackovali, pak politovali, a R. Valenty, jehož sarkasmus i zoufalství mě dostávalo. Komorní prostory divadla, funkční scéna a dobrá práce se světlem, nezbývá než doporučit!

Další stránky hodnocení: << < 7 8 9 10 11 12 13 14 15 > >>