Profil uživatele

Monulinka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 9 % (172)
Helena Grégrová: 10 % (198)
Iva Bryndová: 10 % (47)
Lukáš Dubský: 10 % (163)
Pavla Haflantová: 10 % (63)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > >>

(zadáno: 16.1.2015)
Tato modernizace Shakespeara se dle mého povedla, i když díky škrtům to někdy šlo možná až příliš hopem, a souhlasím, že pauza mohla přijít dřív. Super scéna, skvělá hudba (a zpěv M. Borové - i celý její přesvědčivý výkon), Karel Dobrý pro mě jednoduše fascinující. Dojetí, zhnusení, pohoršení, smích, napětí - nikdy jsem nezažila v takto velkém divadle absolutní ticho, kdy se vám svírá hrdlo, stejně jako Desdemoně za okamžik na scéně.
(zadáno: 15.1.2015)
I Charmsem nepolíbená jsem se bavila velmi dobře! Perfektní vizuální podívaná, pěkná hudba a především skvělá herecká práce všech. Poslední obraz mě dostal.
(zadáno: 12.1.2015)
Text znám dobře a na provedení Činoherního klubu nedám dopustit, takže srovnání jsem se nevyhnula. Po druhém zhlédnutí (premiéra + rok poté) mírně upravuji hodnocení, herci na sebe sice slyší už lépe, ale mohlo by to být ještě lepší, dnešní uvedení mělo své mouchy. Každopádně moc mě bavil především M. Ruml a gradace děje v poslední části. Škoda podle mě pár zdlouhavých opon a přesunů nábytku. 75 %
(zadáno: 10.1.2015)
Pár scén mě hodně zaujalo, ale jinak to působilo poněkud roztříštěně.. Několikrát mě od textu úplně odpoutalo dění na jevišti a jen jsem se dívala, takže některé pasáže mě minuly. Herecky zdařilé, párkrát jsem se i zasmála, ale výrazněji mě to neoslovilo.
(zadáno: 30.12.2014)
Krásně dojemné a křehké představení... Ten vztah mezi nimi, díky formě dopisů to bylo tak opravdové... Krásná hudba, výtvarná stránka a scéna, nápaditá režie a především herecké výkony, klobouk dolů!
(zadáno: 14.12.2014)
I TV záznam se mi líbil, naživo to ale byla čirá radost, která proudila z jeviště. Představení skutečně pro celou rodinu, musela jsem se celou dobu usmívat :-) Perfektní hudební čísla, jsou to multitalenti! Báječné nápady, kouzelným iluzím rád podlehne i dospělý. Pavel Tesař je dokonalé roztomilé dítko i neodolatelný V. Neckář. Příští Vánoce se chci nechat dojmout i pobavit zas!!
(zadáno: 10.12.2014)
TV záznam.
(zadáno: 8.12.2014)
Výborný text a téma vytáhly ještě výš vynikající výkony J. Smutné, kterou byste chvíli nejraději profackovali, pak politovali, a R. Valenty, jehož sarkasmus i zoufalství mě dostávalo. Komorní prostory divadla, funkční scéna a dobrá práce se světlem, nezbývá než doporučit!
(zadáno: 22.11.2014)
Velice povedené, zvlášť druhá půlka mě rozplakala smíchy :D M. Dlouhý skvělý, přišlo mi, že naopak jeho občasné přehrávání a sklon k fraškovitosti tu bylo díky náročnosti poměrně potlačeno a když, tak to prostě sedlo :D J. Hána se mi taky moc líbil. A jinak v porovnání s českým prostředím je tam těch vulgarit snad ještě málo... 85 %
(zadáno: 20.11.2014)
První Havlův text, který se mi fakt líbil. N. Lichý jednoduše geniální! 85 %
(zadáno: 17.11.2014)
M. Němec opět ukazuje, že je to fakt skvělý herec! J. Plouhar po jeho boku neméně přesvědčivý. Bohužel Marla v podání A. Krausové mi přišla příliš jako jen naivní husa, pojetí T. Hofové mi už bylo bližší (přiznávám, že hodně porovnávám s filmem, od kterého se některé scény i finále poněkud liší - asi je výhoda příběh znát, pointa je zde trochu hůře čitelná). Vynikající je ale především náročná pohybová složka, to teda klobouk dolů, pánové si dávají slušně do těla! Líbila se mi i scéna a hudba. Občas sice tempo trochu polevilo, ale představení splnilo vysoká očekávání :) 85 %
(zadáno: 14.11.2014)
Anotace hru velmi dobře vystihuje - těžké téma, ale výborně odlehčeno. V některých chvílích mi nebylo moc lehko na duši, i když se lidé kolem mě smáli, za chvíli tomu bylo opačně. Asi si tam každý najde to své... Zatmívačky mě rušily jen chvíli ze začátku, pak už jen krásně poskytovaly prostor pro přemýšlení. Nádherná scéna, hudba, kostýmy, herecky vyrovnané. A jako většinou v DNz, moc zajímavé texty v programu k inscenaci. 85 %
(zadáno: 10.11.2014)
Viděno z TV záznamu
(zadáno: 10.11.2014)
Viděno z TV záznamu.
(zadáno: 10.11.2014)
Viděno z TV záznamu.
(zadáno: 10.11.2014)
(zadáno: 10.11.2014)
Viděno z TV záznamu.
(zadáno: 10.11.2014)
(zadáno: 10.11.2014)
Jedna z mých nejoblíbenějších cimrmanovských her, ony se těžko hodnotí. Přednáška výborná, ale ve třetí řadě se člověk vážně bojí o život :) Jsem ráda, že jsem to mohla vidět na živo, i když už v obsazení Svěrák, Šimon, Rumlena, Brukner, Bárta.
(zadáno: 10.11.2014)
(zadáno: 10.11.2014)
Poprvé naživo na Cimrmanech :) Ačkoliv mám hru dobře naposlouchanou, bavila jsem se výborně, tomu se člověk prostě směje opakovaně. Některé věci byly jinak a obsazení už bohužel také není původní a ani nemládne, ale já odcházela velmi spokojená! Příjemný večer.
(zadáno: 10.11.2014)
I když se změnilo obsazení, naživo je to stále zážitek a improvizace moc povedené. (14.3.2017)
(zadáno: 10.11.2014)
Nekriticky miluju!! Konečně se mi podařilo hru vidět i naživo a byl to zážitek. Pánové si i po 23 letech hrají a baví sebe i diváky přidanými replikami a improvizacemi. A M. Čepelka se svými zapalujícími lýtky je prostě neodolatelný.

Další stránky hodnocení: << < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > >>