Profil uživatele

Monulinka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 9 % (168)
Helena Grégrová: 10 % (194)
Iva Bryndová: 10 % (42)
Lukáš Dubský: 10 % (157)
Pavla Haflantová: 10 % (60)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > >>

(zadáno: 22.11.2014)
Velice povedené, zvlášť druhá půlka mě rozplakala smíchy :D M. Dlouhý skvělý, přišlo mi, že naopak jeho občasné přehrávání a sklon k fraškovitosti tu bylo díky náročnosti poměrně potlačeno a když, tak to prostě sedlo :D J. Hána se mi taky moc líbil. A jinak v porovnání s českým prostředím je tam těch vulgarit snad ještě málo... 85 %
(zadáno: 20.11.2014)
První Havlův text, který se mi fakt líbil. N. Lichý jednoduše geniální! 85 %
(zadáno: 17.11.2014)
M. Němec opět ukazuje, že je to fakt skvělý herec! J. Plouhar po jeho boku neméně přesvědčivý. Bohužel Marla v podání A. Krausové mi přišla příliš jako jen naivní husa, pojetí T. Hofové mi už bylo bližší (přiznávám, že hodně porovnávám s filmem, od kterého se některé scény i finále poněkud liší - asi je výhoda příběh znát, pointa je zde trochu hůře čitelná). Vynikající je ale především náročná pohybová složka, to teda klobouk dolů, pánové si dávají slušně do těla! Líbila se mi i scéna a hudba. Občas sice tempo trochu polevilo, ale představení splnilo vysoká očekávání :) 85 %
(zadáno: 14.11.2014)
Anotace hru velmi dobře vystihuje - těžké téma, ale výborně odlehčeno. V některých chvílích mi nebylo moc lehko na duši, i když se lidé kolem mě smáli, za chvíli tomu bylo opačně. Asi si tam každý najde to své... Zatmívačky mě rušily jen chvíli ze začátku, pak už jen krásně poskytovaly prostor pro přemýšlení. Nádherná scéna, hudba, kostýmy, herecky vyrovnané. A jako většinou v DNz, moc zajímavé texty v programu k inscenaci. 85 %
(zadáno: 10.11.2014)
Viděno z TV záznamu
(zadáno: 10.11.2014)
Viděno z TV záznamu.
(zadáno: 10.11.2014)
Viděno z TV záznamu.
(zadáno: 10.11.2014)
(zadáno: 10.11.2014)
Viděno z TV záznamu.
(zadáno: 10.11.2014)
(zadáno: 10.11.2014)
Jedna z mých nejoblíbenějších cimrmanovských her, ony se těžko hodnotí. Přednáška výborná, ale ve třetí řadě se člověk vážně bojí o život :) Jsem ráda, že jsem to mohla vidět na živo, i když už v obsazení Svěrák, Šimon, Rumlena, Brukner, Bárta.
(zadáno: 10.11.2014)
(zadáno: 10.11.2014)
Poprvé naživo na Cimrmanech :) Ačkoliv mám hru dobře naposlouchanou, bavila jsem se výborně, tomu se člověk prostě směje opakovaně. Některé věci byly jinak a obsazení už bohužel také není původní a ani nemládne, ale já odcházela velmi spokojená! Příjemný večer.
(zadáno: 10.11.2014)
I když se změnilo obsazení, naživo je to stále zážitek a improvizace moc povedené. (14.3.2017)
(zadáno: 10.11.2014)
Nekriticky miluju!! Konečně se mi podařilo hru vidět i naživo a byl to zážitek. Pánové si i po 23 letech hrají a baví sebe i diváky přidanými replikami a improvizacemi. A M. Čepelka se svými zapalujícími lýtky je prostě neodolatelný.
(zadáno: 10.11.2014)
Herecký koncert E. Balzerové! Viděno z TV záznamu.
(zadáno: 10.11.2014)
Ujetá černá komedie, která i v českých poměrech začíná být aktuální... M. Finger a M. Taclík podávají již tradičně skvělý výkon. Bála jsem se, aby O. Sokol jako černoch nevyzněl jako parodie, ale naštěstí byla maska skvělá a Sokol přesvědčivý. Moc se mi líbilo taky pár zajímavých režijních nápadů.
(zadáno: 31.10.2014)
Měla jsem obavy, člověk se musí na ten příval slov a myšlenek soustředit, ale nakonec se mi to líbilo, pár zajímavých nápadů, i když konec jsem asi úplně nepochopila. Mám radost především z J. Ornesta, který se do hry vrátil, a také výstup L. Hampla pobavil. A lituju především O. Mataje, který se poměrně naběhá :D
(zadáno: 23.10.2014)
Já nějak nevím, co napsat... Moc mi nesedla asi hra jako taková, jen tak kolem mě bez většího zaujetí proplula. A asi je škoda, že ze hry o beznadějném čekání na spasitele si člověk pak pamatuje hlavně vtipné výstupy herců. Ale herecky super, zaujal mě především D. Matásek. A bohužel nepochopím, proč u takové hry obsadí první řady školy, kde se pak studenti nudí, hru blbě komentují a kazí tak zážitek ostatním divákům, kteří tam nejsou z donucení. 65 %
(zadáno: 17.10.2014)
Vynikající!! Nečekala jsem, že budu takhle brečet smíchy a smát se tomu celou cestu domů, i druhý den, neskutečný :D Pánové M. Hofmann a M. Němec na sebe výborně slyší, o jejich talentu jsem nepochybovala, ale že jsou to takoví komedianti?! Zbylí tři herci mě ale pobavili neméně! Jen škoda, že ta druhá část je tak kraťounká, klidně bych si ještě minimálně hodinku přidala :)
"Kryju vás!"
(zadáno: 7.10.2014)
Vynikající herecké výkony a atmosféra! Díky Bohu??, že jsem to před derniérou ještě stihla ;) Intenzivní zážitek!
(zadáno: 27.9.2014)
Velmi jednoduchá zápletka a vlastně i poněkud šablonovité charaktery, které se ukazovaly, když každý z herců dostal chvíli prostoru. Nejvíce pobaví asi ostravák I. Chmela. Hra je opravdu jen na pobavení bez extra přemýšlení a i když se možná snaží vzbudit dojem, že řeší hlubší problémy, žádnou velkou psychologii postav nečekejte.
(zadáno: 20.9.2014)
Tohle rozhodně není lehká látka ke zdramatizování... Ale já odcházela spokojená :) Náročné dlouhé monology, zajímavé projekce, výtvarná stránka. Jen jsem měla občas problém pořádně vnímat význam slov, když se na scéně dělo tolik věcí. 75 %

Další stránky hodnocení: << < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > >>