Profil uživatele

Monulinka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 9 % (172)
Helena Grégrová: 10 % (198)
Iva Bryndová: 10 % (47)
Lukáš Dubský: 10 % (163)
Pavla Haflantová: 10 % (63)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 12 13 14 15 16

(zadáno: 16.2.2013)
Hodně zajímavě pojatá hra o stavu divadla, kultury a společnosti. Netradiční vrstvení textu, neskutečný příval slov, která jsou bohužel pravdivá... První půlka hry byla hodně dobrá, ale ta druhá! Výstup V. Žilkové skvělý, pan Kukura fenomenální, má u mě za tuto náročnou roli veliký obdiv. A po příchodu perfektně vedené loutky jsem už jen zírala s otevřenou pusou. Podle mě rozhodně nedoceněná a málo navštěvovaná hra z nabitého repertoáru Činoherního klubu.
(zadáno: 6.2.2013)
Rozhodně zajímavá hra se skvělým Chmelou, Nohou, Spurnou, Hamplem a dalšími, herecké výkony vážně perfektní, režie neméně skvělá. Začátek má možná pomalejší rozjezd, ale druhá polovina mě přikovala do sedačky a zbytek hry jsem jen hltala. Mnou navštívené představení prý nebylo úplně standardní, vloudilo se tam pár chybiček (o rekvizitě, která prý měla být fyzicky na scéně, se jen mluvilo, změny textu atd.), ale já si teda kromě jednou zaseknutých výtahových dveří ničeho nevšimla, jsou to profíci. Asi budu muset navštívit ještě jednou :)
(zadáno: 2.2.2013)
Tahle hra je aktuální asi pořád, tak to prostě v politice chodí.. Příjemná komedie, herecké výkony fajn (Postránecký!!), ale že by mi tak hra nějak utkvěla v paměti nebo mě nějak zasáhla, to se bohužel nestalo.
(zadáno: 2.2.2013)
Neobvyklé představení, plné spešl efektů, hlučné střelby i vtipných (někdy dobře skrytých) poznámek. Oceňuji hlavně promyšlené zpracování, výtvarnou stránku, některé herecké výkony pokulhávaly, pár hluchých míst ke konci se taky objevilo, ale i tak to stálo zato! Po druhém zhlédnutí zvyšuji hodnocení.
(zadáno: 1.2.2013)
Po přečtení některých základních informací o hře a recenzích jsem váhala, jak se mi hra "od stolu z putyky" bude líbit a nečekala jsem mnoho, ale byla jsem nadšená a ráda ji ještě někdy uvidím znovu :) Všechny herecké výkony byly perfektní, vyzdvihnout musím hlavně Mejzlíka a Chmelu, který mě opět přesvědčil o tom, že je také vynikajícím zpěvákem. Rozhodně si to představení budu ještě dlouho pamatovat.
Doporučení - berte aspoň 3. řadu, z první šlo vidět opravdu špatně (teda jak na co :D )
(zadáno: 1.2.2013)
Hodnocení u představení, které je pokaždé jiné, je irelevantní, ale nevadí... Milostný trojúhelník se nyní hraje v Akropoli a Na Dobešce. Byla jsem na dvou představeních, na prvním jsem málem umřela smíchy už při úvodním výstupu, podruhé to bylo slabší. Celé představení závisí na tom, co si diváci vymyslí, a když padne dobrá kombinace, je vystaráno. Ale i v opačném případě se budete bavit.
(zadáno: 1.2.2013)
Skvělá hra, režie a herecký koncert! Drsná slova, drsné činy, že se člověk někdy diví sám sobě, že se během toho směje. Dostala jsem před představením dobrou radu vzít si s sebou pytlík brambůrků, takže ji předávám dál :)
PS: Doporučuju nezjišťovat si o hře příliš informací, některé scény pak pro vás nebudou mít ten správný efekt.
(zadáno: 1.2.2013)
Zajímavá scéna, režie, herecké výkony velice dobré, jen ta hra jako taková mi přijde trochu slabší. Spokojenost, ale ne nadšení.
(zadáno: 1.2.2013)
Aktuální hra, pro někoho možná z nudného business prostředí. Funkční scéna a pěkné kostýmy, zajímavé nápady. Z herců byl úžasný Matásek a hlavně Dolanský, kterému role naprosto sedla! Pokud můžete, určitě zajděte na některou z posledních repríz (derniéra v červnu), stojí za to vidět!
(zadáno: 1.2.2013)
Viděla jsem tuto hru 3x ve zlínském divadle a vždycky jsem odcházela polomrtvá smíchy, u tohoto provedení se to bohužel nestalo, takže mírné zklamání.. Ale krásné kostýmy, dobří herci, zajímavé hudební vložky, líbilo se mi to, ale přece jen jsem čekala víc.
(zadáno: 1.2.2013)
profláklá klasika, ale nakonec mě toto představení mile překvapilo :) krásná scéna, sbory, skvělé herecké výkony skoro nemusím zmiňovat, stačí se podívat na obsazení, a to i těch menších rolí (Medvecká!)... já se bavila moc, můžu doporučit!

Další stránky hodnocení: << < 12 13 14 15 16