Profil uživatele

Monulinka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 9 % (172)
Helena Grégrová: 10 % (197)
Iva Bryndová: 10 % (46)
Lukáš Dubský: 10 % (162)
Pavla Haflantová: 10 % (62)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 12 13 14 15 16

(zadáno: 2.2.2013)
Tahle hra je aktuální asi pořád, tak to prostě v politice chodí.. Příjemná komedie, herecké výkony fajn (Postránecký!!), ale že by mi tak hra nějak utkvěla v paměti nebo mě nějak zasáhla, to se bohužel nestalo.
(zadáno: 2.2.2013)
Neobvyklé představení, plné spešl efektů, hlučné střelby i vtipných (někdy dobře skrytých) poznámek. Oceňuji hlavně promyšlené zpracování, výtvarnou stránku, některé herecké výkony pokulhávaly, pár hluchých míst ke konci se taky objevilo, ale i tak to stálo zato! Po druhém zhlédnutí zvyšuji hodnocení.
(zadáno: 1.2.2013)
Po přečtení některých základních informací o hře a recenzích jsem váhala, jak se mi hra "od stolu z putyky" bude líbit a nečekala jsem mnoho, ale byla jsem nadšená a ráda ji ještě někdy uvidím znovu :) Všechny herecké výkony byly perfektní, vyzdvihnout musím hlavně Mejzlíka a Chmelu, který mě opět přesvědčil o tom, že je také vynikajícím zpěvákem. Rozhodně si to představení budu ještě dlouho pamatovat.
Doporučení - berte aspoň 3. řadu, z první šlo vidět opravdu špatně (teda jak na co :D )
(zadáno: 1.2.2013)
Hodnocení u představení, které je pokaždé jiné, je irelevantní, ale nevadí... Milostný trojúhelník se nyní hraje v Akropoli a Na Dobešce. Byla jsem na dvou představeních, na prvním jsem málem umřela smíchy už při úvodním výstupu, podruhé to bylo slabší. Celé představení závisí na tom, co si diváci vymyslí, a když padne dobrá kombinace, je vystaráno. Ale i v opačném případě se budete bavit.
(zadáno: 1.2.2013)
Skvělá hra, režie a herecký koncert! Drsná slova, drsné činy, že se člověk někdy diví sám sobě, že se během toho směje. Dostala jsem před představením dobrou radu vzít si s sebou pytlík brambůrků, takže ji předávám dál :)
PS: Doporučuju nezjišťovat si o hře příliš informací, některé scény pak pro vás nebudou mít ten správný efekt.
(zadáno: 1.2.2013)
Zajímavá scéna, režie, herecké výkony velice dobré, jen ta hra jako taková mi přijde trochu slabší. Spokojenost, ale ne nadšení.
(zadáno: 1.2.2013)
Aktuální hra, pro někoho možná z nudného business prostředí. Funkční scéna a pěkné kostýmy, zajímavé nápady. Z herců byl úžasný Matásek a hlavně Dolanský, kterému role naprosto sedla! Pokud můžete, určitě zajděte na některou z posledních repríz (derniéra v červnu), stojí za to vidět!
(zadáno: 1.2.2013)
Viděla jsem tuto hru 3x ve zlínském divadle a vždycky jsem odcházela polomrtvá smíchy, u tohoto provedení se to bohužel nestalo, takže mírné zklamání.. Ale krásné kostýmy, dobří herci, zajímavé hudební vložky, líbilo se mi to, ale přece jen jsem čekala víc.
(zadáno: 1.2.2013)
profláklá klasika, ale nakonec mě toto představení mile překvapilo :) krásná scéna, sbory, skvělé herecké výkony skoro nemusím zmiňovat, stačí se podívat na obsazení, a to i těch menších rolí (Medvecká!)... já se bavila moc, můžu doporučit!

Další stránky hodnocení: << < 12 13 14 15 16