Profil uživatele

Mr.Schaffer

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 7 % (29)
Lukáš Dubský: 10 % (13)
Pavla Haflantová: 10 % (5)
Helena Grégrová: 13 % (29)
Jiří Koula: 13 % (19)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 9.5.2018)
Vynikající výkon Ivy Janžurové i Igora Orozoviče. Příběh je velmi silný,nicméně představení by určitě sneslo škrty ve scénáři.
(zadáno: 11.5.2018)
Velice zajímavá inscenace s působivým příběhem. Perfektní výkony herců - především Martin Hofmann, bohužel spíš lehce podprůměrná scéna, nešťastně řešené pauzy mezi jednotlivými scénami, zbytečně moc vulgarismů.
(zadáno: 28.5.2018)
(zadáno: 30.5.2018)
Zdařilá konverzační komedie, která stojí na velmi dobrém výkonu Jiřího Langmajera. Téma hry je poměrně nápadité a zatím ještě neohrané. Odpočinkové, milé, poměrně vtipné představení.
(zadáno: 25.6.2018)
(zadáno: 25.6.2018)
(zadáno: 19.3.2019)
Vynikající scéna, působivý příběh, perfektní výkon hlavní protagonistky. Muži by mohli lehce ubrat.
(zadáno: 6.4.2018)
Místy vtipné, lehce předvídatelné, projevila se určitá snaha o hlubší myšlenku. Na druhou stranu poměrně roztahané. Herci jsou skvělí, nicméně zde nebyl plně využit jejich potenciál.
(zadáno: 23.4.2018)
Divadelní zpracování problematiky propuštěných manažerů z vysokých pozic je dobrým nápadem. Děj je velice srozumitelný neboť vychází z dialogů jednotlivých postav. Scéna je poměrně statická, nicméně vhodně zasazena do kontextu hry. Místy mě rušila hlasitost hudby a až hysterický výkon Radima Kalvody. Naopak z lepších hereckých výkonů stojí za zmínku Henrieta Hornáčková a Lenka Zbranková z mužského zastoupení pak velice příjemně hrají Michael Vykus a Jiří Hána.
(zadáno: 9.5.2018)
Možná byla chybou má velká očekávání, nicméně i přes nápaditou scénu, výborné především pěvecké výkony herců, mi zde chybělo emotivnější zpracování celého příběhu.
(zadáno: 9.5.2018)
Výborní Táňa i Vojta v naprosto bláznivé komedii.
(zadáno: 9.5.2018)
(zadáno: 28.5.2018)
(zadáno: 25.6.2018)
(zadáno: 25.6.2018)
(zadáno: 2.5.2019)
(zadáno: 11.4.2018)
Děj - velice jednoduchý, známý, oddychové představení, bohužel byl místy humor opravdu přízemní
Scéna - poměrně odbytá, dalo by se více experimentovat a zaujmout diváka
Herci - herecké výkony dobré (Martin Písařík a Lukáš Pečenka byli opravdu skvělí), pěvecké výkony poměrně slabší
(zadáno: 6.4.2018)
(zadáno: 26.4.2018)
I přes to, že jsem zde zhlédl poměrně protichůdná hodnocení, nenechal jsem se odradit a do divadla Kalich na tuto inscenaci zavítal. Velice jsem se těšil na poměrně slušné herecké obsazení, nicméně děj, ani humor mi opravdu nesedly. Mrzí mě, že herci propůjčili své tváře takovéto nevkusnosti.
(zadáno: 17.5.2018)
Jakou radost jsem měl z toho, když jsem po vstupu do divadla zjistil, že naše obsazení je Kamila Nývltová, Josef Vojtek, Jan Kopečný, Tomáš Trapl a Olga Lounová. Bohužel však po prvních 10 minutách muzikálu mé nadšení začalo velice prudce opadat a na druhou část jsem zůstal opravdu jen ze slušnosti. Iritovalo mě "komické duo" a naprosto kýčovitá scéna. Bohužel zde nebyl žádný prostor pro děj, neboť se jedná o slátaninu písní s příšerným zvukem.