Profil uživatele

Mr.Schaffer

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 7 % (29)
Lukáš Dubský: 8 % (11)
Pavla Haflantová: 10 % (5)
Jiří Koula: 13 % (19)
Jiří Landa: 13 % (34)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >

(zadáno: 24.5.2018)
Čas růží - Hudební divadlo Karlín: 20 %
Perfektní orchestr, dobrá práce zvukaře, výborný pěvecký výkon Honzy Kopečnýho (ostatní účinkující bohužel absolutně nevyzpívají písně K. Gotta). Kýčovité, nevkusné libreto, choreografie, výprava, scéna, naprosto zbytečně dlouhá první část (když už děti, tak měly zazpívat 1 písničku a šupat domů - divák jde na muzikál, nikoliv na školní besídku).
(zadáno: 18.5.2018)
Batacchio - Cirk La Putyka: 90 %
(zadáno: 17.5.2018)
Vím, že víš, že vím... - Městská divadla pražská: 80 %
Pokud na tuto inscenaci přichází divák do divadla s očekáváním bláznivé opravdu italské tragikomedie, troufám si říci, že nemůže odcházet nespokojen. Simona Stašová i Michal Dlouhý jsou výjimeční a je vidět, jak si hraní užívají.
(zadáno: 17.5.2018)
Angelika - Divadlo Broadway: 30 %
Jakou radost jsem měl z toho, když jsem po vstupu do divadla zjistil, že naše obsazení je Kamila Nývltová, Josef Vojtek, Jan Kopečný, Tomáš Trapl a Olga Lounová. Bohužel však po prvních 10 minutách muzikálu mé nadšení začalo velice prudce opadat a na druhou část jsem zůstal opravdu jen ze slušnosti. Iritovalo mě "komické duo" a naprosto kýčovitá scéna. Bohužel zde nebyl žádný prostor pro děj, neboť se jedná o slátaninu písní s příšerným zvukem.
(zadáno: 11.5.2018)
Mrzák inishmaanský - Divadelní spolek Kašpar: 70 %
Velice zajímavá inscenace s působivým příběhem. Perfektní výkony herců - především Martin Hofmann, bohužel spíš lehce podprůměrná scéna, nešťastně řešené pauzy mezi jednotlivými scénami, zbytečně moc vulgarismů.
(zadáno: 10.5.2018)
Thelma a Selma - A studio Rubín: 80 %
Naprosto povedená inscenace jíž náramně sluší prostory Rubínu. Herecké výkony jsou skvělé, příběh je poutavý, scéna je zpracovaná velmi mysticky, zajímavě. Vulgarismy mi mnohdy přišly úplně zbytečné, ale pravděpodobně nějaké opodstatnění mají. :)
(zadáno: 9.5.2018)
Racek - Divadlo v Dlouhé: 60 %
(zadáno: 9.5.2018)
Bláznivý Petříček - Next Picture: 60 %
Výborní Táňa i Vojta v naprosto bláznivé komedii.
(zadáno: 9.5.2018)
Evita - Studio DVA divadlo: 60 %
Možná byla chybou má velká očekávání, nicméně i přes nápaditou scénu, výborné především pěvecké výkony herců, mi zde chybělo emotivnější zpracování celého příběhu.
(zadáno: 9.5.2018)
Božská Sarah - Divadlo Kalich: 70 %
Vynikající výkon Ivy Janžurové i Igora Orozoviče. Příběh je velmi silný,nicméně představení by určitě sneslo škrty ve scénáři.
(zadáno: 26.4.2018)
Dvě noci na Karlštejně - Divadlo Kalich: 30 %
I přes to, že jsem zde zhlédl poměrně protichůdná hodnocení, nenechal jsem se odradit a do divadla Kalich na tuto inscenaci zavítal. Velice jsem se těšil na poměrně slušné herecké obsazení, nicméně děj, ani humor mi opravdu nesedly. Mrzí mě, že herci propůjčili své tváře takovéto nevkusnosti.
(zadáno: 26.4.2018)
Krysař - Divadlo Kalich: 90 %
Bohužel jsem neviděl původní verzi tohoto kultovního muzikálu, čili nemám srovnání, nicméně si mě tento muzikál opravdu získal. Výborná dějová paralela, perfektní a působivá hudba, skvěle padnoucí scéna a úžasné výkony herců (Přemysl Pálek, Robert Jašków, Charlotte Doubravová) potažmo celé company.
(zadáno: 25.4.2018)
Paní plukovníková - Divadlo Na Jezerce: 80 %
Naprosto vynikající Jiřina Bohdalová, která svým skvělým výkonem pozvedla celou inscenaci daleko výš. Hraje nenuceně, vtipně, nepodbízí se. Je velice příjemné se na ni dívat i přes to, že děj jako takový je poměrně jednoduchý.
(zadáno: 24.4.2018)
Fantom opery - Goja Music Hall: 80 %
(zadáno: 23.4.2018)
Top Dogs - Městská divadla pražská: 60 %
Divadelní zpracování problematiky propuštěných manažerů z vysokých pozic je dobrým nápadem. Děj je velice srozumitelný neboť vychází z dialogů jednotlivých postav. Scéna je poměrně statická, nicméně vhodně zasazena do kontextu hry. Místy mě rušila hlasitost hudby a až hysterický výkon Radima Kalvody. Naopak z lepších hereckých výkonů stojí za zmínku Henrieta Hornáčková a Lenka Zbranková z mužského zastoupení pak velice příjemně hrají Michael Vykus a Jiří Hána.
(zadáno: 18.4.2018)
Kati - Činoherní klub: 90 %
Znatelný rukopis Ondřeje Sokola, který svými režijními výkony nepřestává mile překvapovat. Děj je temný, poutavý, celé představení má spád. Scéna je velmi vhodně zvolena jak pro poměrně stísněné prostory ČK, tak k celému představení. Nesmírně kvituji rovnocenné nasazení herců, kdy bylo vidět, že "táhnou za jeden provaz" a nebyl nikdo, kdo by se chtěl více prosadit na úkor ostatních.
(zadáno: 11.4.2018)
Sugar (Někdo to rád horké) - Divadlo Na Fidlovačce: 50 %
Děj - velice jednoduchý, známý, oddychové představení, bohužel byl místy humor opravdu přízemní
Scéna - poměrně odbytá, dalo by se více experimentovat a zaujmout diváka
Herci - herecké výkony dobré (Martin Písařík a Lukáš Pečenka byli opravdu skvělí), pěvecké výkony poměrně slabší
(zadáno: 6.4.2018)
Hello, Dolly! - Studio DVA divadlo: 70 %
(zadáno: 6.4.2018)
Don Quijote - Divadlo Kalich: 30 %
(zadáno: 6.4.2018)
Podivný případ se psem - Divadlo Kalich: 80 %
Skutři se s tímto tématem velice příjemně poprali, kdy výsledkem je pro diváka zajímavý pohled na život dospívajícího autisty.
(zadáno: 6.4.2018)
Už nikdy sám! - Divadlo Kalich: 60 %
Místy vtipné, lehce předvídatelné, projevila se určitá snaha o hlubší myšlenku. Na druhou stranu poměrně roztahané. Herci jsou skvělí, nicméně zde nebyl plně využit jejich potenciál.
(zadáno: 4.4.2018)
Věra - Studio DVA divadlo: 80 %
Velice mě zaujala scéna a herecké výkony (Ivana Chýlková - standardně výborná, Bolek Polívka, jehož jsem snad prvně viděl hrát vážnější roli, byl skvělý. :-) ). Příběh je velice aktuální, jednoduchý, nicméně lehce předvídatelný, což ale nebrání tomu, že se divák během představení zamyslí nad současnými společenskými prioritami a důležitostí úspěchu. Celkově je představení povedené a stojí za zhlédnutí.

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >