Profil uživatele

Mr.Schaffer

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 7 % (29)
Lukáš Dubský: 8 % (11)
Pavla Haflantová: 10 % (5)
Jiří Koula: 13 % (19)
Jiří Landa: 13 % (34)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

(zadáno: 2.3.2019)
Dracula - Hudební divadlo Karlín: 90 %
(zadáno: 18.4.2018)
Kati - Činoherní klub: 90 %
Znatelný rukopis Ondřeje Sokola, který svými režijními výkony nepřestává mile překvapovat. Děj je temný, poutavý, celé představení má spád. Scéna je velmi vhodně zvolena jak pro poměrně stísněné prostory ČK, tak k celému představení. Nesmírně kvituji rovnocenné nasazení herců, kdy bylo vidět, že "táhnou za jeden provaz" a nebyl nikdo, kdo by se chtěl více prosadit na úkor ostatních.
(zadáno: 4.4.2018)
Funny Girl - Studio DVA divadlo: 90 %
Na výbornou hodnotím pěvecké i herecké výkony herců - Monika Absolonová - vynikající pěvecký výkon a milé překvapení po stránce herecké.:-) Příběh je snadno pochopitelný, písničky spíše neznámé, nicméně velmi líbivé. Scéna je zorganizována nesmírně zajímavě a stále se je na co dívat. Oproti původní délce Brodwayovského muzikálu byl muzikál Funny Girl v podání Studiadva sice zkrácen, nicméně i tak jsou 3 hodiny na diváka poměrně dost. :-)
(zadáno: 26.4.2018)
Krysař - Divadlo Kalich: 90 %
Bohužel jsem neviděl původní verzi tohoto kultovního muzikálu, čili nemám srovnání, nicméně si mě tento muzikál opravdu získal. Výborná dějová paralela, perfektní a působivá hudba, skvěle padnoucí scéna a úžasné výkony herců (Přemysl Pálek, Robert Jašków, Charlotte Doubravová) potažmo celé company.
(zadáno: 18.5.2018)
Batacchio - Cirk La Putyka: 90 %
(zadáno: 12.9.2018)
Moje malá úchylka - A studio Rubín: 80 %
Opravdu zdařilá "úchylka". :-)
(zadáno: 10.5.2018)
Thelma a Selma - A studio Rubín: 80 %
Naprosto povedená inscenace jíž náramně sluší prostory Rubínu. Herecké výkony jsou skvělé, příběh je poutavý, scéna je zpracovaná velmi mysticky, zajímavě. Vulgarismy mi mnohdy přišly úplně zbytečné, ale pravděpodobně nějaké opodstatnění mají. :)
(zadáno: 1.6.2018)
Bůh masakru - Činoherní klub: 80 %
Zdařilá konverzační komedie s naprosto propracovanou režií a vynikajícími výkony všech herců. Děj velmi působivě graduje a celá inscenace je svižná. Zajímavé je sledovat postupné odhalování postav.
(zadáno: 28.5.2018)
Maska a tvář - Činoherní klub: 80 %
(zadáno: 6.4.2018)
Podivný případ se psem - Divadlo Kalich: 80 %
Skutři se s tímto tématem velice příjemně poprali, kdy výsledkem je pro diváka zajímavý pohled na život dospívajícího autisty.
(zadáno: 17.5.2018)
Vím, že víš, že vím... - Městská divadla pražská: 80 %
Pokud na tuto inscenaci přichází divák do divadla s očekáváním bláznivé opravdu italské tragikomedie, troufám si říci, že nemůže odcházet nespokojen. Simona Stašová i Michal Dlouhý jsou výjimeční a je vidět, jak si hraní užívají.
(zadáno: 25.4.2018)
Paní plukovníková - Divadlo Na Jezerce: 80 %
Naprosto vynikající Jiřina Bohdalová, která svým skvělým výkonem pozvedla celou inscenaci daleko výš. Hraje nenuceně, vtipně, nepodbízí se. Je velice příjemné se na ni dívat i přes to, že děj jako takový je poměrně jednoduchý.
(zadáno: 24.4.2018)
Fantom opery - Goja Music Hall: 80 %
(zadáno: 14.4.2019)
Odvolání - Divadlo v Řeznické: 80 %
(zadáno: 26.3.2019)
Manon Lescaut - Národní divadlo: 80 %
(zadáno: 4.4.2018)
Věra - Studio DVA divadlo: 80 %
Velice mě zaujala scéna a herecké výkony (Ivana Chýlková - standardně výborná, Bolek Polívka, jehož jsem snad prvně viděl hrát vážnější roli, byl skvělý. :-) ). Příběh je velice aktuální, jednoduchý, nicméně lehce předvídatelný, což ale nebrání tomu, že se divák během představení zamyslí nad současnými společenskými prioritami a důležitostí úspěchu. Celkově je představení povedené a stojí za zhlédnutí.
(zadáno: 20.3.2019)
Cock - Divadlo v Řeznické: 80 %
(zadáno: 25.6.2018)
Ples upírů - Goja Music Hall: 80 %
(zadáno: 6.4.2018)
Hello, Dolly! - Studio DVA divadlo: 70 %

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>