Profil uživatele

Mr.Schaffer

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 7 % (29)
Lukáš Dubský: 8 % (12)
Pavla Haflantová: 10 % (5)
Helena Grégrová: 13 % (28)
Jiří Koula: 13 % (19)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

(zadáno: 17.5.2018)
Jakou radost jsem měl z toho, když jsem po vstupu do divadla zjistil, že naše obsazení je Kamila Nývltová, Josef Vojtek, Jan Kopečný, Tomáš Trapl a Olga Lounová. Bohužel však po prvních 10 minutách muzikálu mé nadšení začalo velice prudce opadat a na druhou část jsem zůstal opravdu jen ze slušnosti. Iritovalo mě "komické duo" a naprosto kýčovitá scéna. Bohužel zde nebyl žádný prostor pro děj, neboť se jedná o slátaninu písní s příšerným zvukem.
(zadáno: 18.5.2018)
(zadáno: 25.6.2018)
(zadáno: 9.5.2018)
Výborní Táňa i Vojta v naprosto bláznivé komedii.
(zadáno: 9.5.2018)
Vynikající výkon Ivy Janžurové i Igora Orozoviče. Příběh je velmi silný,nicméně představení by určitě sneslo škrty ve scénáři.
(zadáno: 1.6.2018)
Zdařilá konverzační komedie s naprosto propracovanou režií a vynikajícími výkony všech herců. Děj velmi působivě graduje a celá inscenace je svižná. Zajímavé je sledovat postupné odhalování postav.
(zadáno: 24.5.2018)
Perfektní orchestr, dobrá práce zvukaře, výborný pěvecký výkon Honzy Kopečnýho (ostatní účinkující bohužel absolutně nevyzpívají písně K. Gotta). Kýčovité, nevkusné libreto, choreografie, výprava, scéna, naprosto zbytečně dlouhá první část (když už děti, tak měly zazpívat 1 písničku a šupat domů - divák jde na muzikál, nikoliv na školní besídku).
(zadáno: 20.3.2019)
(zadáno: 28.5.2018)
(zadáno: 6.4.2018)
(zadáno: 2.3.2019)
(zadáno: 26.4.2018)
I přes to, že jsem zde zhlédl poměrně protichůdná hodnocení, nenechal jsem se odradit a do divadla Kalich na tuto inscenaci zavítal. Velice jsem se těšil na poměrně slušné herecké obsazení, nicméně děj, ani humor mi opravdu nesedly. Mrzí mě, že herci propůjčili své tváře takovéto nevkusnosti.
(zadáno: 9.5.2018)
Možná byla chybou má velká očekávání, nicméně i přes nápaditou scénu, výborné především pěvecké výkony herců, mi zde chybělo emotivnější zpracování celého příběhu.
(zadáno: 24.4.2018)
(zadáno: 4.4.2018)
Na výbornou hodnotím pěvecké i herecké výkony herců - Monika Absolonová - vynikající pěvecký výkon a milé překvapení po stránce herecké.:-) Příběh je snadno pochopitelný, písničky spíše neznámé, nicméně velmi líbivé. Scéna je zorganizována nesmírně zajímavě a stále se je na co dívat. Oproti původní délce Brodwayovského muzikálu byl muzikál Funny Girl v podání Studiadva sice zkrácen, nicméně i tak jsou 3 hodiny na diváka poměrně dost. :-)
(zadáno: 6.4.2018)
(zadáno: 30.5.2018)
Zdařilá konverzační komedie, která stojí na velmi dobrém výkonu Jiřího Langmajera. Téma hry je poměrně nápadité a zatím ještě neohrané. Odpočinkové, milé, poměrně vtipné představení.
(zadáno: 25.6.2018)
(zadáno: 18.4.2018)
Znatelný rukopis Ondřeje Sokola, který svými režijními výkony nepřestává mile překvapovat. Děj je temný, poutavý, celé představení má spád. Scéna je velmi vhodně zvolena jak pro poměrně stísněné prostory ČK, tak k celému představení. Nesmírně kvituji rovnocenné nasazení herců, kdy bylo vidět, že "táhnou za jeden provaz" a nebyl nikdo, kdo by se chtěl více prosadit na úkor ostatních.
(zadáno: 26.4.2018)
Bohužel jsem neviděl původní verzi tohoto kultovního muzikálu, čili nemám srovnání, nicméně si mě tento muzikál opravdu získal. Výborná dějová paralela, perfektní a působivá hudba, skvěle padnoucí scéna a úžasné výkony herců (Přemysl Pálek, Robert Jašków, Charlotte Doubravová) potažmo celé company.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>