Profil uživatele

Mraki

mraki
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 9 % (60)
Michal Novák: 9 % (53)
Kateřina Jírová: 10 % (16)
Pavel Širmer: 10 % (78)
Pavla Haflantová: 10 % (22)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 > >>

(zadáno: 18.12.2010)
Vyborni herci, vyborna hra, vyborna scena, vyborna hudba... me se to naprosto trefilo do vkusu a tohle je hra, na kterou klidne pujdu tisickrat.
(zadáno: 18.12.2010)
(zadáno: 18.12.2010)
(zadáno: 19.12.2013)
(zadáno: 2.3.2012)
(zadáno: 19.7.2012)
(zadáno: 18.12.2010)
(zadáno: 31.12.2015)
(zadáno: 8.1.2013)
nějak nevím.. slabotka, ač všichni kolem se bavili královsky (je pravda, že velká část asi byla z fanclubu O.S.) no, mě bavil hlavně pan Holub, zatím 50%
(zadáno: 15.3.2011)
Oddychovka. Tohle je to představení, které si vyberte, pokud se chcete nechat bavit. Přímočaré vtipy, přímočará zápletka. Sedněte si a nechte se bavit mužskou částí hereckého souboru DD. Velmi dobré režijní vedení. Škoda, že ta hra nemá větší potenciál.
(zadáno: 26.10.2014)
(zadáno: 18.12.2010)
(zadáno: 15.4.2018)
Poprvý, co sem po představení nekroutila hlavou, proč tam proboha mají Kubařovou.. všichni velmi dobře. Miluju Zelenku. (A jeho hudební vkus!)
(zadáno: 12.11.2012)
(zadáno: 11.3.2013)
Nic se nezdaří podle plánu.
(zadáno: 18.12.2010)
(zadáno: 10.7.2017)
Věřím že první řady by hodnotili velmi vysoko, já ze 14. už měla problém vidět pravou (a samozřejmě spodní část + ještě hráli před podiem?!) Herci z Dejvickýho mě nikdy nezklamou a Plesl ještě předčil očekávání. Výborná hudba. Nejvíc mi zážitek kazili spoludiváci s mobilama, oříškama a cinkajícím alkoholem..

edit: po shlédnutí z předních řad (a možná i po lepším sehrání koncem sezóny) měním hodnocení.. za mě zatím nejlepší provedení Hamleta, co jsem viděla v ČR
(zadáno: 29.9.2011)
(zadáno: 2.6.2018)
(zadáno: 13.3.2011)
Hmm, některé scény byly trapné, jiné docela nápadité. Ale ta trapnosti mi bohužel zůstala na patře dýl.
(zadáno: 18.12.2010)
(zadáno: 10.12.2012)
oproti záznamu mne to naživo příjemně vtáhlo a pobavilo

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 > >>