Profil uživatele

Mrav

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 7 % (18)
Pavel Širmer: 7 % (7)
Helena Grégrová: 8 % (16)
Michal Novák: 8 % (20)
Jiří Landa: 9 % (24)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 16.2.2011)
(zadáno: 16.2.2011)
Společně se Záskokem prostě a jednoduše nejlepší.
(zadáno: 16.2.2011)
Geniální, skvělé, legendární. Lepší (situační) komedii jsem v divadle neviděl. Kubáník je frajer.. ale to vlastně všichni.
(zadáno: 16.2.2011)
Viděl jsem to dávno a mezitím jsem několikrát četl knížku.. a vždycky jsem u toho čtení měl před očima obrazy z téhle hry. Jedna z těch co se nezapomínají.
(zadáno: 16.2.2011)
Neskutečná legenda
(zadáno: 21.1.2014)
Dílo jsem neznal, netušil jsem, že jdu na tak závažný kus. Skvělé. Blown me away.
(zadáno: 16.2.2011)
Tak jak jsem od toho moc nečekal (jezdíme s předplatným), tak jsem byl neuvěřitelně příjemně překvapený. Celková myšlenka mi sedla.. a na tom podání jsem jenom visel. I vtipné vložky povedené, jen škoda že jsme byli na derniéře.. a jak to ze začátku bylo všechno v náznacích a člověk si musel hodně domýšlet, ke konci se o všem mluvilo otevřeně, což mě tolik nebralo, ale pořád - perfektní!
(zadáno: 16.2.2011)
Opravdu výborné, po stránce pěveckých čísel jak jednotlivců tak skupin; míra parodičnosti nastavená tak, že vtipněji už to vyznít nemohlo.
(zadáno: 16.2.2011)
Výborná situační komedie, trochu pomalejší rozjezd, a naprosto - přestože docela povedený - filmový happyend..
(zadáno: 16.2.2011)
Víceméně souhlasím s Pavlem Širmerem, Květa Fialové výborná, celková atmosféra už ne tak docela. Ale Kubáník se mi líbil, proto 80% :)
(zadáno: 16.2.2011)
(zadáno: 16.2.2011)
(zadáno: 16.2.2011)
(zadáno: 16.2.2011)
(zadáno: 16.2.2011)
(zadáno: 16.2.2011)

Další stránky hodnocení: 1 2 >