Profil uživatele

Národosolsobě

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 14 % (122)
Pavel Širmer: 14 % (177)
Jan Pařízek: 15 % (122)
Helena Grégrová: 16 % (128)
Kateřina Jírová: 16 % (44)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 7.6.2017)
(zadáno: 7.6.2017)
(zadáno: 7.6.2017)
(zadáno: 27.5.2017)
(zadáno: 12.5.2017)
prima herecky, dokonce v němčině
(zadáno: 10.5.2017)
(zadáno: 5.5.2017)
první půlka asi takový divný..Westworld..?.. alespoň ve věčné hudbě najdeme fůru nálad a jakýsi temporytmus (temporytmus? to ze mě nejspíš promlouvá pozdní kapitalismus)...k tomu nějaké věty.. pokud má být ubíjející povaha první části kritická k systému, proč tolik připomíná fordistickou montážní linku? je prostě třeba to přetrpět do obdivuhodné druhé části, to přijde realismus a vyjeví se konceptuální povaha díla
(zadáno: 6.4.2017)
! generálka 6/4/17
(zadáno: 4.4.2017)
zábavný koncept, trochu mě mrzelo, že jednotlivé pohledy byly řazeny takovou random asociační metodou, myslím, že při jiném seřazení by výsledek mohl být ,,silnější." Taky ten humor, v němž záměrně chybí pointa byl aplikován tak často, až nebylo jasné, jestli náhodou nechybí nějakým nedopatřením. Herecky dobré, učarovaly mi hlavně Kateřina Krejčí, Pavla Gajdošíková a Markéta Matulová.
(zadáno: 29.3.2017)
(zadáno: 24.3.2017)
text nabízí zhruba to, co komentáře na serveru novinky.cz, i když zajímavějšími jazykovými prostředky. inscenace jej prezentuje dosti ironicky a pan Majer to, zdá se, ví, a je to docela zábava ho sledovat. úsměv vázne, když během besedy s autorem textu vyjde najevo, že to bylo psáno tzv."vážně" a má jít zřejmě o jakousi...výpověď?..reflexi..?
(zadáno: 24.3.2017)
(zadáno: 18.3.2017)
'make gender stereotypes great again', jak jinak, ale v té nádheře a vynalézavosti na to člověk přístoupí, že.
no a kdybych měl pocit, že lidová píseň každou třetí minutu mě navrací k nezčeřenému zřídlu autentického lidství, 'archetypálnímu' bytí a samotné esenci mé existence, dal bych ještě o 10% víc - ale nemám.
(zadáno: 14.3.2017)
pro mě potíže začaly už u jazykově nezajímavého textu prokládajícího banální filozofování sentimentálními rádoby poetickými pasážemi bez jakéhokoliv napětí; způsob inscenování mi bohužel cestu do nitra coelhovské férie neotevřel, ba naopak na mě působil nestrukturovaně AKA zmatečně.
(zadáno: 12.3.2017)
(zadáno: 22.2.2017)
(zadáno: 22.2.2017)
(zadáno: 24.1.2017)
(zadáno: 24.1.2017)

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>