Profil uživatele

Národosolsobě

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 14 % (122)
Pavel Širmer: 14 % (177)
Jan Pařízek: 15 % (122)
Helena Grégrová: 16 % (128)
Kateřina Jírová: 16 % (44)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>

(zadáno: 14.9.2013)
(zadáno: 14.9.2013)
nebo taky 90%. Dosahuje to úrovně, v níž se hrůza a zhnusení z asi všech složek inscenace stává fascinujícím, masochistickým potěšením.
(zadáno: 14.9.2013)
detektívka. škoda, že tak podsekli výklad Švehlíkovy postavy, mohla být víc než statistou.
(zadáno: 14.9.2013)
(zadáno: 14.9.2013)
v Plzni se to prý nepovedlo.
(zadáno: 14.9.2013)
JAP (mimo ND) FTW
(zadáno: 27.7.2013)
V ,nekonkrétnějších' pasážích pocit posté viděného arsenálu pohybových představení, který může sdělovat či evokovat prakticky cokoliv - tedy spíš nic. V těch ,konkrétních' exkurze do dob raného feminismu(proklamace ,,žena je sexuální objekt...''byla jako besídka Femenu). Vrší se i další banální fráze o ,situaci ženy', což spolu se scénografickým řešením - umístěním váhy do středu prázdného prostoru - podává stejně objevnou zprávu jako článek v nejnovější Mojí psychologii.Tklivá a atmosferická hudba Zrní byla pěkná,nijak zvlášť s inscenací nesouvisela.
(Viděno v rámci Colours of Ostrava 2013)
(zadáno: 25.4.2013)
zdá se, že hlavní snaha inscenátorů byla ironizace a podkopání mýtu ,,zlatých šedesátých'', vedla však k vytvoření vlastně dost monochromatického díla. Tradiční Mikuláškovská metoda, příhodné herectví. A trochu nejasný pocit, o čem to vlastně je, zdálo se, že nějaký výběr z rozsáhlé předlohy směřující k identifikovatelnému tématu, byl nahrazen spíše záměrem stvořit koláž či pásmo, dopadlo to však poněkud beztvárně.
(zadáno: 4.4.2013)
pořád dost vtipné, myslím, že odstředivější než výchozí rozhlasová verze, dojde i na trochu klišé vtipy o blbé blondýně. Pavla Tomicová udrží i slabší pasáže, zcela fenomenální je Zora Valchařová-Poulová.
(zadáno: 29.3.2013)
(zadáno: 29.3.2013)
(zadáno: 11.3.2013)
začátek sem miloval ale potom někdo odpalil dramaturgickou vodíkovou pumu a v přehršli variací na danou situaci a parodickych můstku sem ztratil zajem.hudba a vizuál-pěkné
(zadáno: 4.3.2013)
kletba
(zadáno: 4.3.2013)
Myslím, že tenhle princip komiky se poměrně rychle vyčerpá, což se v téměř tříhodinovém představení stalo někdy před přestávkou. Ten rámec, který zdůvodňuje, proč vůbec vzniká divadlo na divadle, je zbytnělý až hrůza. Respekt Veronice Kubařové, svůj úděl uhraje.
(zadáno: 4.3.2013)
První setkání s Drábkem, takže jsem miloval skoro všechno, že. Jen se občas trochu moc tlačilo na politicky angažovanou pilu drásavě pilinující nešvar korupčního marastu.(zejména v postavách soudců)
(zadáno: 4.3.2013)
Myslím, že text mnoho dalšího nenabízí. Dobrá realizace.
(zadáno: 26.2.2013)
(zadáno: 23.2.2013)
na základě generálky (22.2.13)
(zadáno: 23.2.2013)
patrně nejlepší herecké výkony, jaké jsou v Disku v sezóně k vidění.
(zadáno: 12.2.2013)
(zadáno: 4.2.2013)
dobré prvky:winterová, špalková, matásek, pechlátova/černého man love, kostýmy, light design, délka představení.
(zadáno: 19.1.2013)

Další stránky hodnocení: << < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>