Profil uživatele

Nikki123

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 18 % (46)
Lukáš Dubský: 19 % (51)
Pavel Širmer: 19 % (109)
Anežka Kotoučová: 21 % (22)
Helena Grégrová: 21 % (92)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 12.11.2018)
Na to, že mám Sokola ráda, tak tohle se mu teda nepovedlo. Splácal si rádoby vtipné historky ze svého života, které byly spíše trapné. Ostatní se sice smáli, ale já jsem čekala, že bude toto představení pojmuté úplně jinak.
(zadáno: 12.11.2018)
Zpracování této hry jsem vůbec nepochopila, na mě to bylo až moc moderní pojetí (hlavně ta zpívaná část, kdy jsem skoro ničemu nerozuměla). Mluvená část byla celkem dobrá, akorát mi to přišlo takové nedotažené, hodně věcí si musel divák domýšlet.
(zadáno: 31.7.2018)
Super představení, výborné výkony všech herců!
(zadáno: 31.7.2018)
Téma představení mě vůbec nezaujalo, i když se hrálo bez přestávky, tak měla jsem se musela přemoct, abych neodešla dříve.
(zadáno: 31.7.2018)
Téma mě vůbec nezaujalo, představení mi přišlo celkem rozvleklé, stejně tak jako herecký výkon paní Maciuchové.
(zadáno: 23.5.2018)
Skvěle vystižená atmosféra prostředí, do kterého Ibsen hru zasadil. Pár scén bylo až moc přitažených za vlasy, celkový dojem z celého představení mi to ale nezkazilo.
(zadáno: 1.5.2018)
Na to, že muzikály moc nemusím, tak tento se mi celkem líbil, akorát byl až moc dlouhý.
(zadáno: 16.3.2018)
Na mě až moc abstraktní a moderní pojetí.
(zadáno: 7.3.2018)
(zadáno: 31.1.2018)
Výborné výkony P. Děrgela a L. Příkazkého, moc jsem se nasmála.
(zadáno: 31.1.2018)
(zadáno: 4.11.2017)
Jedno z nejlepších představení tohoto divadla co jsem za poslední dobu viděla. Akorát bych rozdělila jinak postavy hereckému obsazení - např. obsazení hlavních postav mi nesedělo (Batěk až moc namyšlený a Stryková až moc zakřiknutá, nedostala se moc ke slovu).
(zadáno: 4.11.2017)
(zadáno: 4.11.2017)
Průměrnější představení, celkem jsem se i bavila, což mělo být asi cílem.
(zadáno: 4.11.2017)
65% Celkem dobré představení, ale to nejspíš jen díky knižní předloze. Moc se mi nelíbilo moderní pojetí a herci mi k těm postavám moc neseděli.
(zadáno: 8.6.2017)
Hra o nereálném světě, občas jsem se zasmála, ale jinak mě inscenace neoslovila.
(zadáno: 3.6.2017)
(zadáno: 3.6.2017)
Opět Čičvák, opět nezaujalo.
(zadáno: 5.3.2017)
Průměrné představení, jediná akční scéna se konala až na závěr.
(zadáno: 5.3.2017)
Průměrné představení, nikdo z herců nevynikal nad ostatními.
(zadáno: 5.3.2017)
55% Téma inscenace mě nezaujalo, představení na mě bylo moc dlouhé.
(zadáno: 5.3.2017)
Téma této inscenace mě nezaujalo, občas se mi zdálo, že někteří herci přehrávají.
(zadáno: 26.11.2016)
Zpracování hry v podání tohoto divadla se mi moc nelíbilo, herecké výkony mě nijak neuchvátily. Toto představení nenadchne, ale ani neurazí, ale jsem se občas nudila a měla jsem nutkání odejít již před koncem.
(zadáno: 25.11.2016)
Úžasné představení mého oblíbeného D. Mameta, které opět nezklamalo. Skvělé herecké výkony O. Sokola a M. Fingera. Nevadily mi tam ani ty vulgarismy, spíše mi přišlo, že do hry zapadaly. A kostýmy byly také skvělé.
(zadáno: 25.11.2016)
Vtipná komedie, skvělé herecké výkony O. Vetchého a J. Dulavy.