Profil uživatele

Nikki123

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 18 % (29)
Michal Novák: 18 % (49)
Lukáš Dubský: 19 % (56)
Anežka Kotoučová: 20 % (23)
Pavel Širmer: 20 % (121)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 2.1.2016)
Oddychovka o mezilidských vztazích, nic převratného.
(zadáno: 4.2.2019)
Skvělé výkony obou herců!
(zadáno: 12.10.2021)
(zadáno: 11.10.2013)
Krásný herecký výkon S. Stašové, ale po chvíli jsem si všimla, že hra nemá moc zajímavý děj a S. Stašová to tam vlastně celé táhne a zachraňuje. Občas se tam vyskytly i vtipné scénky, někdy jsem se už ale i nudila (hlavně ke konci). Jednou vidět stačilo.
(zadáno: 11.10.2013)
Čekala jsem od toho rozhodně více. Už na začátku se mi začaly plést jména postav a jejich postavení v příběhu, což mi zůstalo až do konce hry. Bylo to celkem dlouhé, naopak konec byl na mě zase až moc rychlý, takže jsem závěr pochopila až se spožděním. Námět také nic moc, od těchto výborných herců jsem čekala lepší výkony.
(zadáno: 8.10.2019)
Výkony herců byly dobré, některé vtipy ale byly přehnané.
(zadáno: 3.5.2013)
Celkem povedené představení, podle mého úsudku se tam moc křičelo a hojně používala sprostá slova (v knižní předloze to bylo klidnější). Nejvíce role sedly Suchánkovi a Taclíkovi, ostatní výkony byly také dobré. Velmi mě překvapilo rozuzlení příběhu.
(zadáno: 29.2.2020)
(zadáno: 12.10.2013)
Průměrná inscenace. Děj celkem o ničem, zachraňovali to skvostné výkony Potměšila a Chýlkové. Ale jako zahajovací hru otevření Studia dva dost slabé. Vůbec jsem nepochopila roli herečky Jany Strykové, podle mě tam jenom doplňovala mezery mezi přestavováním kulis.
(zadáno: 21.4.2016)
Průměrná inscenace, průměrné herecké výkony.
(zadáno: 4.11.2012)
Trochu zdlouhavé, chvílemi jsem se nudila. Myslím si, že to je spíše určeno pro vyšší věkovou kategorii.
(zadáno: 25.4.2015)
Krásné představení o návratu do 90. let, byla vybrána i výborná hudba. Velmi oceňuji barmanský výkon Jaromíra Noska (hlavně s tím ohněm). Jen mi bylo trochu líto, že je představení tak krátké, klidně bych se na něj dívala i další hodinu. Škoda, že další díly již mají po derniéře, ráda bych je viděla.
(zadáno: 4.11.2012)
Velmi dobrý děj i téma, které mě celkem zajímá, Barbora Hrzánová exceluje od začátku do konce. Smála jsem se po celou dobu představení!
(zadáno: 31.7.2018)
Super představení, výborné výkony všech herců!
(zadáno: 2.2.2014)
Krásná klasika, výborné výkony, akorát mě děj moc nepřekvapil, četla jsem již předtím knižní předlohu.
(zadáno: 21.4.2022)
(zadáno: 4.4.2013)
Hrůza! Na tuto hru jsem šla se školou, sama bych si ji v životě nevybrala! Nemám ráda lidi, kteří hrají roboty, v čemž spočíval hlavní děj. Také mi vůbec nebyl sympatický a neseděl mi ve hře herec Daniel Šváb, což mi negativně ovlivňilo pohled na celou hru. Mám ráda Braňa Holíčka, ale myslím si, že s tímhle opravdu přestřelil. Některé scény byly opravdu nemístné a trapné.
(zadáno: 16.5.2015)
Viděno z TV záznamu. Tuctová oddychovka, překvapuje mě, že se v Činoherním klubu hraje již tak dlouho (a stále).
(zadáno: 17.4.2019)
Oddechová anglická klasika, přesně to, co jsem od představení očekávala.
(zadáno: 7.3.2018)
(zadáno: 8.10.2019)
(zadáno: 3.6.2017)
(zadáno: 4.11.2017)