Profil uživatele

Nikki123

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 18 % (46)
Lukáš Dubský: 19 % (51)
Pavel Širmer: 20 % (110)
Anežka Kotoučová: 21 % (22)
Helena Grégrová: 21 % (93)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 25.11.2016)
Vtipná komedie, skvělé herecké výkony O. Vetchého a J. Dulavy.
(zadáno: 21.4.2016)
Průměrná inscenace, průměrné herecké výkony.
(zadáno: 21.4.2016)
Jednoduchý zápletka, humor tohoto představení mě moc neoslovil.
(zadáno: 2.2.2016)
Toto představení jsem již viděla ve dvou jiných divadlech, takže jsem výkony mohla porovnat. Myslím si, že toto zpracování se moc nepovedlo. Výběr herců se mi moc nelíbil - hlavně Lukáš Jůza, tomu jsem jeho roli moc nevěřila, přišlo mi, že přehrával.
(zadáno: 2.2.2016)
Celou dobu jsem měla pocit, že herci na něco čekají a pak přišel konec, ale nic převratného se neudálo.Tématika tohoto období mě ale zajímala, a představení dokázalo vytvořit autentickou atmosféru této doby.
(zadáno: 2.1.2016)
Klasická Moliérova fraška, nic velkého jsem od toho nečekala, což se také vyplnilo.
(zadáno: 2.1.2016)
Na tuto hru jsem šla se školou, jinak bych na ni nešla. Tento typ humoru se mi vůbec nelíbí, scénky, které herečky předváděly, mi vůbec nepřišly vtipné, i když ostatním v sále ano.
(zadáno: 2.1.2016)
Nelíbilo se mi moderní pojetí hry - jak kostýmy, tak kulisy. Hra mi přišla taková odtažitá, sterilní, v hlavní roli se mi nezdála E. Josefíková a už vůbec ne ve spojení s F. Čapkou (kterému role sedla). Nemyslím si ale, že by tato hra do tohoto divadla zapadala.
(zadáno: 2.1.2016)
Na toto představení jsem šla se školou, jinak bych si ho nevybrala. Vhodné spíše pro starší věkovou kategorii, mě moc nezaujalo.
(zadáno: 2.1.2016)
Oddychovka o mezilidských vztazích, nic převratného.
(zadáno: 24.5.2015)
Výborné představení, výborné výkony herců (hlavně M. Fingera), ale přesto tomu k dokonalosti něco chybělo.
(zadáno: 16.5.2015)
Pár vtípků tam sice zaznělo, ale jinak to byla hra o ničem s koncem, který byl také o ničem. Herecké výkony také nebyly nijak výrazné.
(zadáno: 16.5.2015)
Viděno z TV záznamu. Tuctová oddychovka, překvapuje mě, že se v Činoherním klubu hraje již tak dlouho (a stále).
(zadáno: 16.5.2015)
Viděno z TV záznamu. Nejdříve jsem četla literární adaptaci a představovala jsem si divadelní hru úplně jinak, než byla zahrána (více humoru). I přesto ale herci podali výborné výkony, nelíbila se mi postava i herecký výkon Bolka Polívky (i když mu ta role sedla jako ulitá). Hodnocení je nízké hlavně za pesimistické pojetí hry. Nejspíše to ale tak mělo být a já jsem jenom nepochopila jakým způsobem měla být hra podána.
(zadáno: 16.5.2015)
Super vtipné představení, hodně jsem se nasmála.
(zadáno: 15.5.2015)
Téma inscenace se mi líbilo, vadilo mi, že rozdělené části spolu nebyly více propojeny (i když to byl asi záměr a něšlo tam popisovat několik desetiletí do detailů). Herecké výkony průměrné, pro mě tam nebyl nikdo kdo by podal lepší nebo nejlepší výkon oproti ostatním.
(zadáno: 25.4.2015)
Četla jsem knižní předlohu, takže jsem věděla o co jde, ale i tak mě překvapila ta surovost (jak slovní tak fyzická) během celé hry (a hlavně v druhé části. Také se mi moc nelíbily ty strohé kulisy na jevišti a oblečení herců. Herecké výkony byly ale dobré, nejvíce mě zaujal Jakub Chromeček.
(zadáno: 25.4.2015)
Krásné představení o návratu do 90. let, byla vybrána i výborná hudba. Velmi oceňuji barmanský výkon Jaromíra Noska (hlavně s tím ohněm). Jen mi bylo trochu líto, že je představení tak krátké, klidně bych se na něj dívala i další hodinu. Škoda, že další díly již mají po derniéře, ráda bych je viděla.
(zadáno: 25.4.2015)
Úžásné herecké výkony, jen by to chtělo se do rolí ještě trochu více vžít. Také mi představení přišlo až moc dlouhé.
(zadáno: 25.4.2015)
Jelikož jsem již toto představení viděla v Činoherním klubu, tak se mi zdálo, že tito herci se do svých rolí méně vžily, což ovlivnilo atmosféru představení.
(zadáno: 25.4.2015)
Průměrná hra o vztazích mezi muži a ženami, nic nového. Líbil se mi výkon M. Taclíka.
(zadáno: 25.4.2015)
Výborné představení (téma) a výborné výkony. Byla jsem trochu zklamaná, že roli syna zrovna nehrál Jan Zadražil, myslím si, že by podal lepší výkon. Nechápala jsem, jak se sebou může syn nechat takhle manipulovat a že neodešel od matky již na začátku.
(zadáno: 9.3.2015)
Miluju Moliéra, takže jsem si tuto hru velice úžívala! A navíc v hlavní roli s K. Rodenem, který celou dobu exceloval (i v momentech, které jistě neměly být zasazeny do hry).
(zadáno: 3.1.2015)
Líbila se mi literární předloha, kterou jsem před shlédnutím četla, takže jsem od toho očekávala hodně. Herecké výkony ale byly výborné (nikdo ale výrazně neexceloval), vadilo mi, že byla závěrečná scéna tak rychle utnuta (odchod Nory), protože mi to pak trochu pokazilo dojem z představení (čekala jsem více procítění).
(zadáno: 6.12.2014)
Z představení mám smíšené pocity, na jedné straně mě představení bavilo, příběh ale postrádá nějaký hnací motor, zdál se mi rozvláčný.