Profil uživatele

Nikki123

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 18 % (48)
Lukáš Dubský: 19 % (53)
Anežka Kotoučová: 20 % (23)
Iva Bryndová: 20 % (23)
Pavel Širmer: 20 % (117)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 4.11.2017)
(zadáno: 4.11.2017)
Průměrnější představení, celkem jsem se i bavila, což mělo být asi cílem.
(zadáno: 4.11.2017)
65% Celkem dobré představení, ale to nejspíš jen díky knižní předloze. Moc se mi nelíbilo moderní pojetí a herci mi k těm postavám moc neseděli.
(zadáno: 8.6.2017)
Hra o nereálném světě, občas jsem se zasmála, ale jinak mě inscenace neoslovila.
(zadáno: 3.6.2017)
(zadáno: 3.6.2017)
Opět Čičvák, opět nezaujalo.
(zadáno: 5.3.2017)
Průměrné představení, jediná akční scéna se konala až na závěr.
(zadáno: 5.3.2017)
Průměrné představení, nikdo z herců nevynikal nad ostatními.
(zadáno: 5.3.2017)
55% Téma inscenace mě nezaujalo, představení na mě bylo moc dlouhé.
(zadáno: 5.3.2017)
Téma této inscenace mě nezaujalo, občas se mi zdálo, že někteří herci přehrávají.
(zadáno: 26.11.2016)
Zpracování hry v podání tohoto divadla se mi moc nelíbilo, herecké výkony mě nijak neuchvátily. Toto představení nenadchne, ale ani neurazí, ale jsem se občas nudila a měla jsem nutkání odejít již před koncem.
(zadáno: 25.11.2016)
Úžasné představení mého oblíbeného D. Mameta, které opět nezklamalo. Skvělé herecké výkony O. Sokola a M. Fingera. Nevadily mi tam ani ty vulgarismy, spíše mi přišlo, že do hry zapadaly. A kostýmy byly také skvělé.
(zadáno: 25.11.2016)
Vtipná komedie, skvělé herecké výkony O. Vetchého a J. Dulavy.
(zadáno: 21.4.2016)
Průměrná inscenace, průměrné herecké výkony.
(zadáno: 21.4.2016)
Jednoduchý zápletka, humor tohoto představení mě moc neoslovil.
(zadáno: 2.2.2016)
Toto představení jsem již viděla ve dvou jiných divadlech, takže jsem výkony mohla porovnat. Myslím si, že toto zpracování se moc nepovedlo. Výběr herců se mi moc nelíbil - hlavně Lukáš Jůza, tomu jsem jeho roli moc nevěřila, přišlo mi, že přehrával.
(zadáno: 2.2.2016)
Celou dobu jsem měla pocit, že herci na něco čekají a pak přišel konec, ale nic převratného se neudálo.Tématika tohoto období mě ale zajímala, a představení dokázalo vytvořit autentickou atmosféru této doby.
(zadáno: 2.1.2016)
Klasická Moliérova fraška, nic velkého jsem od toho nečekala, což se také vyplnilo.
(zadáno: 2.1.2016)
Na tuto hru jsem šla se školou, jinak bych na ni nešla. Tento typ humoru se mi vůbec nelíbí, scénky, které herečky předváděly, mi vůbec nepřišly vtipné, i když ostatním v sále ano.
(zadáno: 2.1.2016)
Nelíbilo se mi moderní pojetí hry - jak kostýmy, tak kulisy. Hra mi přišla taková odtažitá, sterilní, v hlavní roli se mi nezdála E. Josefíková a už vůbec ne ve spojení s F. Čapkou (kterému role sedla). Nemyslím si ale, že by tato hra do tohoto divadla zapadala.
(zadáno: 2.1.2016)
Na toto představení jsem šla se školou, jinak bych si ho nevybrala. Vhodné spíše pro starší věkovou kategorii, mě moc nezaujalo.
(zadáno: 2.1.2016)
Oddychovka o mezilidských vztazích, nic převratného.
(zadáno: 24.5.2015)
Výborné představení, výborné výkony herců (hlavně M. Fingera), ale přesto tomu k dokonalosti něco chybělo.
(zadáno: 16.5.2015)
Pár vtípků tam sice zaznělo, ale jinak to byla hra o ničem s koncem, který byl také o ničem. Herecké výkony také nebyly nijak výrazné.
(zadáno: 16.5.2015)
Viděno z TV záznamu. Tuctová oddychovka, překvapuje mě, že se v Činoherním klubu hraje již tak dlouho (a stále).