Profil uživatele

Nikki123

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 18 % (47)
Lukáš Dubský: 19 % (51)
Pavel Širmer: 20 % (111)
Anežka Kotoučová: 21 % (22)
Jiří Landa: 21 % (127)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 2.2.2014)
Krásná klasika, výborné výkony, akorát mě děj moc nepřekvapil, četla jsem již předtím knižní předlohu.
(zadáno: 16.6.2014)
Na hru jsem šla, protože mě zaujala filmová předloha. Očekávala jsem, že představení nedosáhne takových kvalit jako film, což se také stalo. Představení ale nebylo vůbec špatné, jen mi připadalo, že hlavní herečky nevložily do svých výkonů tolik citů a emocí jako herečky ve filmu. Samozřejmě exceloval můj oblíbený Viktor Dvořák.
(zadáno: 16.6.2014)
Krásná, propracovaná hra, Dlouhému role sedla jako na míru (občas ale trochu přehrával), ale ostatní herci nedosahovali takových výkonů jako on. Celkově jsem od hry očekávala trochu více, ale nakonec jsem spokojená.
(zadáno: 25.4.2015)
Krásné představení o návratu do 90. let, byla vybrána i výborná hudba. Velmi oceňuji barmanský výkon Jaromíra Noska (hlavně s tím ohněm). Jen mi bylo trochu líto, že je představení tak krátké, klidně bych se na něj dívala i další hodinu. Škoda, že další díly již mají po derniéře, ráda bych je viděla.
(zadáno: 4.11.2017)
(zadáno: 4.11.2017)
Jedno z nejlepších představení tohoto divadla co jsem za poslední dobu viděla. Akorát bych rozdělila jinak postavy hereckému obsazení - např. obsazení hlavních postav mi nesedělo (Batěk až moc namyšlený a Stryková až moc zakřiknutá, nedostala se moc ke slovu).
(zadáno: 4.2.2019)
Skvělé výkony obou herců!
(zadáno: 17.4.2019)
(zadáno: 15.5.2019)
(zadáno: 6.6.2019)
Skvělá slovenština M. Hofmanna, úžasný herecký výkon F. Rajmonta.
(zadáno: 8.10.2019)
(zadáno: 26.1.2020)
(zadáno: 19.8.2020)
Super oddechovka!
(zadáno: 4.11.2012)
Velmi pěkné akrobatické kreace, děj mne až zas tak nenadchnul, ale kluci z Nightworku to pěkně dokreslovali.
(zadáno: 3.5.2013)
Celkem pěkné, pohodové představení s celkem jednoduchým dějem. Nelíbil se mi tam Vilém Udatný. Jsem ráda, že jsem v roli Tracy viděla Lucii Štěpánkovou, Janu Strykovou bych si nedokázala představit v kladné roli. Spíše pro starší věkovou generaci.
(zadáno: 12.10.2013)
Docela vtipné představení, výborné herecké výkony.
(zadáno: 21.12.2013)
Stále nevím, co si mám o hře myslet, ale měla takový zajímavě tajemný(temný) nádech, což mě na ní bavilo. Krásné jednoduché kulisy, výborné výkony I. Chmely a P. Čtvrtníčka.
(zadáno: 5.3.2014)
Protože jsem již hru znala, někdy jsem se nudila a celkově na mě bylo představení moc dlouhé. Rašilov občas přehrával, ale celkově se mi představení líbilo (i kulisy), byly tam i vtipné momenty.
(zadáno: 6.12.2014)
Z představení mám smíšené pocity, na jedné straně mě představení bavilo, příběh ale postrádá nějaký hnací motor, zdál se mi rozvláčný.
(zadáno: 25.4.2015)
Jelikož jsem již toto představení viděla v Činoherním klubu, tak se mi zdálo, že tito herci se do svých rolí méně vžily, což ovlivnilo atmosféru představení.
(zadáno: 25.4.2015)
Četla jsem knižní předlohu, takže jsem věděla o co jde, ale i tak mě překvapila ta surovost (jak slovní tak fyzická) během celé hry (a hlavně v druhé části. Také se mi moc nelíbily ty strohé kulisy na jevišti a oblečení herců. Herecké výkony byly ale dobré, nejvíce mě zaujal Jakub Chromeček.
(zadáno: 15.5.2015)
Téma inscenace se mi líbilo, vadilo mi, že rozdělené části spolu nebyly více propojeny (i když to byl asi záměr a něšlo tam popisovat několik desetiletí do detailů). Herecké výkony průměrné, pro mě tam nebyl nikdo kdo by podal lepší nebo nejlepší výkon oproti ostatním.
(zadáno: 2.1.2016)
Oddychovka o mezilidských vztazích, nic převratného.