Profil uživatele

Nikki123

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 18 % (49)
Lukáš Dubský: 19 % (54)
Anežka Kotoučová: 20 % (23)
Iva Bryndová: 20 % (24)
Pavel Širmer: 20 % (120)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 16.5.2015)
Pár vtípků tam sice zaznělo, ale jinak to byla hra o ničem s koncem, který byl také o ničem. Herecké výkony také nebyly nijak výrazné.
(zadáno: 16.5.2015)
Viděno z TV záznamu. Tuctová oddychovka, překvapuje mě, že se v Činoherním klubu hraje již tak dlouho (a stále).
(zadáno: 16.5.2015)
Viděno z TV záznamu. Nejdříve jsem četla literární adaptaci a představovala jsem si divadelní hru úplně jinak, než byla zahrána (více humoru). I přesto ale herci podali výborné výkony, nelíbila se mi postava i herecký výkon Bolka Polívky (i když mu ta role sedla jako ulitá). Hodnocení je nízké hlavně za pesimistické pojetí hry. Nejspíše to ale tak mělo být a já jsem jenom nepochopila jakým způsobem měla být hra podána.
(zadáno: 16.5.2015)
Super vtipné představení, hodně jsem se nasmála.
(zadáno: 15.5.2015)
Téma inscenace se mi líbilo, vadilo mi, že rozdělené části spolu nebyly více propojeny (i když to byl asi záměr a něšlo tam popisovat několik desetiletí do detailů). Herecké výkony průměrné, pro mě tam nebyl nikdo kdo by podal lepší nebo nejlepší výkon oproti ostatním.
(zadáno: 25.4.2015)
Četla jsem knižní předlohu, takže jsem věděla o co jde, ale i tak mě překvapila ta surovost (jak slovní tak fyzická) během celé hry (a hlavně v druhé části. Také se mi moc nelíbily ty strohé kulisy na jevišti a oblečení herců. Herecké výkony byly ale dobré, nejvíce mě zaujal Jakub Chromeček.
(zadáno: 25.4.2015)
Krásné představení o návratu do 90. let, byla vybrána i výborná hudba. Velmi oceňuji barmanský výkon Jaromíra Noska (hlavně s tím ohněm). Jen mi bylo trochu líto, že je představení tak krátké, klidně bych se na něj dívala i další hodinu. Škoda, že další díly již mají po derniéře, ráda bych je viděla.
(zadáno: 25.4.2015)
Úžásné herecké výkony, jen by to chtělo se do rolí ještě trochu více vžít. Také mi představení přišlo až moc dlouhé.
(zadáno: 25.4.2015)
Jelikož jsem již toto představení viděla v Činoherním klubu, tak se mi zdálo, že tito herci se do svých rolí méně vžily, což ovlivnilo atmosféru představení.
(zadáno: 25.4.2015)
Průměrná hra o vztazích mezi muži a ženami, nic nového. Líbil se mi výkon M. Taclíka.
(zadáno: 25.4.2015)
Výborné představení (téma) a výborné výkony. Byla jsem trochu zklamaná, že roli syna zrovna nehrál Jan Zadražil, myslím si, že by podal lepší výkon. Nechápala jsem, jak se sebou může syn nechat takhle manipulovat a že neodešel od matky již na začátku.
(zadáno: 9.3.2015)
Miluju Moliéra, takže jsem si tuto hru velice úžívala! A navíc v hlavní roli s K. Rodenem, který celou dobu exceloval (i v momentech, které jistě neměly být zasazeny do hry).
(zadáno: 3.1.2015)
Líbila se mi literární předloha, kterou jsem před shlédnutím četla, takže jsem od toho očekávala hodně. Herecké výkony ale byly výborné (nikdo ale výrazně neexceloval), vadilo mi, že byla závěrečná scéna tak rychle utnuta (odchod Nory), protože mi to pak trochu pokazilo dojem z představení (čekala jsem více procítění).
(zadáno: 6.12.2014)
Z představení mám smíšené pocity, na jedné straně mě představení bavilo, příběh ale postrádá nějaký hnací motor, zdál se mi rozvláčný.
(zadáno: 6.12.2014)
Čekala jsem, že se představení bude více podobat knize (hlavně zasazení v čase), ale jednalo se o hru přenesenou do současnosti. Herecky také nikdo příliš neexceloval a také již od poloviny představení bylo jasné, jaký bude mít konec, který byl velmi kýčovitý. Celkově nic moc, hru bych asi nedoporučila.
(zadáno: 3.11.2014)
Úžasné herecké výkony (hlavně I. Chmela), hodně jsem se nasmála.
(zadáno: 3.11.2014)
Úžasné herecké výkony, úžasná mrazivá atmosféra, kterou jsem u hry od tohoto autora očekávala. Představení splnilo mé očekávání.
(zadáno: 3.11.2014)
Líbila se mi pouze tančící a zpívací část, v té druhé činoherní části jsem se nevyznala, byl to chaos s divným koncem.
(zadáno: 3.11.2014)
Hra o ničem, ani herecké výkony to nezachránily. Od Činoherního klubu jsem čekala víc.
(zadáno: 16.6.2014)
Velmi povedená hra o lidských vztazích, výborné herecké výkony.
(zadáno: 16.6.2014)
Krásná, propracovaná hra, Dlouhému role sedla jako na míru (občas ale trochu přehrával), ale ostatní herci nedosahovali takových výkonů jako on. Celkově jsem od hry očekávala trochu více, ale nakonec jsem spokojená.
(zadáno: 16.6.2014)
Na hru jsem šla, protože mě zaujala filmová předloha. Očekávala jsem, že představení nedosáhne takových kvalit jako film, což se také stalo. Představení ale nebylo vůbec špatné, jen mi připadalo, že hlavní herečky nevložily do svých výkonů tolik citů a emocí jako herečky ve filmu. Samozřejmě exceloval můj oblíbený Viktor Dvořák.
(zadáno: 4.5.2014)
Slátanina, ze které bylo od začátku jasné, jaký bude mít konec.
(zadáno: 4.5.2014)
Na mě až moc improvizace, těšila jsem se na klasického Moliéra.