Profil uživatele

Nikki123

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 18 % (49)
Iva Bryndová: 19 % (26)
Lukáš Dubský: 19 % (55)
Anežka Kotoučová: 20 % (23)
Pavel Širmer: 20 % (121)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 21.12.2013)
Stále nevím, co si mám o hře myslet, ale měla takový zajímavě tajemný(temný) nádech, což mě na ní bavilo. Krásné jednoduché kulisy, výborné výkony I. Chmely a P. Čtvrtníčka.
(zadáno: 5.3.2014)
Protože jsem již hru znala, někdy jsem se nudila a celkově na mě bylo představení moc dlouhé. Rašilov občas přehrával, ale celkově se mi představení líbilo (i kulisy), byly tam i vtipné momenty.
(zadáno: 6.12.2014)
Z představení mám smíšené pocity, na jedné straně mě představení bavilo, příběh ale postrádá nějaký hnací motor, zdál se mi rozvláčný.
(zadáno: 25.4.2015)
Jelikož jsem již toto představení viděla v Činoherním klubu, tak se mi zdálo, že tito herci se do svých rolí méně vžily, což ovlivnilo atmosféru představení.
(zadáno: 25.4.2015)
Četla jsem knižní předlohu, takže jsem věděla o co jde, ale i tak mě překvapila ta surovost (jak slovní tak fyzická) během celé hry (a hlavně v druhé části. Také se mi moc nelíbily ty strohé kulisy na jevišti a oblečení herců. Herecké výkony byly ale dobré, nejvíce mě zaujal Jakub Chromeček.
(zadáno: 15.5.2015)
Téma inscenace se mi líbilo, vadilo mi, že rozdělené části spolu nebyly více propojeny (i když to byl asi záměr a něšlo tam popisovat několik desetiletí do detailů). Herecké výkony průměrné, pro mě tam nebyl nikdo kdo by podal lepší nebo nejlepší výkon oproti ostatním.
(zadáno: 2.1.2016)
Oddychovka o mezilidských vztazích, nic převratného.
(zadáno: 2.2.2016)
Celou dobu jsem měla pocit, že herci na něco čekají a pak přišel konec, ale nic převratného se neudálo.Tématika tohoto období mě ale zajímala, a představení dokázalo vytvořit autentickou atmosféru této doby.
(zadáno: 4.11.2017)
65% Celkem dobré představení, ale to nejspíš jen díky knižní předloze. Moc se mi nelíbilo moderní pojetí a herci mi k těm postavám moc neseděli.
(zadáno: 4.11.2017)
Průměrnější představení, celkem jsem se i bavila, což mělo být asi cílem.
(zadáno: 31.1.2018)
(zadáno: 7.3.2018)
(zadáno: 1.5.2018)
Na to, že muzikály moc nemusím, tak tento se mi celkem líbil, akorát byl až moc dlouhý.
(zadáno: 17.4.2019)
Oddechová anglická klasika, přesně to, co jsem od představení očekávala.
(zadáno: 8.10.2019)
(zadáno: 29.2.2020)
(zadáno: 5.12.2012)
Čekala jsem více, ale nakonec celkem nadprůměrně představení, s občas i vtipnými situacemi.
(zadáno: 4.3.2013)
Celkem dobrá hra, nejlepší herecký výkon v téhle hře podal rozhodně M. Dlouhý. Byli tam i velmi vtipné scénky, ale celkově jsem na toto téma hry nebyla naladěna a moc mě ani nezajímalo. Občas mi přišlo, že ostatní herci přehrávali. 64%
(zadáno: 11.10.2013)
Krásný herecký výkon S. Stašové, ale po chvíli jsem si všimla, že hra nemá moc zajímavý děj a S. Stašová to tam vlastně celé táhne a zachraňuje. Občas se tam vyskytly i vtipné scénky, někdy jsem se už ale i nudila (hlavně ke konci). Jednou vidět stačilo.
(zadáno: 11.10.2013)
Trochu kontroverzní námět na komedii, čehož jsem se trochu obávala, ale nakonec ani nebyl moc důvod. M. Fingerovi sedla hlavní role dobře, nedokázala bych si tam představit O. Vetchého. Dále bych chtěla vyzdvihnout výkon J. Dulavy, u jehož scén jsme se i smála, ostatní herci mě moc nezaujali, podávali průměrné výkony. Na Činoherní klub to nebylo nic převratného.