Profil uživatele

Nikki123

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 18 % (47)
Lukáš Dubský: 19 % (51)
Pavel Širmer: 20 % (111)
Anežka Kotoučová: 21 % (22)
Jiří Landa: 21 % (127)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 2.2.2016)
Celou dobu jsem měla pocit, že herci na něco čekají a pak přišel konec, ale nic převratného se neudálo.Tématika tohoto období mě ale zajímala, a představení dokázalo vytvořit autentickou atmosféru této doby.
(zadáno: 4.11.2017)
65% Celkem dobré představení, ale to nejspíš jen díky knižní předloze. Moc se mi nelíbilo moderní pojetí a herci mi k těm postavám moc neseděli.
(zadáno: 4.11.2017)
Průměrnější představení, celkem jsem se i bavila, což mělo být asi cílem.
(zadáno: 31.1.2018)
(zadáno: 7.3.2018)
(zadáno: 1.5.2018)
Na to, že muzikály moc nemusím, tak tento se mi celkem líbil, akorát byl až moc dlouhý.
(zadáno: 17.4.2019)
Oddechová anglická klasika, přesně to, co jsem od představení očekávala.
(zadáno: 21.5.2019)
(zadáno: 8.10.2019)
(zadáno: 8.10.2019)
(zadáno: 29.2.2020)
(zadáno: 5.12.2012)
Čekala jsem více, ale nakonec celkem nadprůměrně představení, s občas i vtipnými situacemi.
(zadáno: 4.3.2013)
Celkem dobrá hra, nejlepší herecký výkon v téhle hře podal rozhodně M. Dlouhý. Byli tam i velmi vtipné scénky, ale celkově jsem na toto téma hry nebyla naladěna a moc mě ani nezajímalo. Občas mi přišlo, že ostatní herci přehrávali. 64%
(zadáno: 11.10.2013)
Krásný herecký výkon S. Stašové, ale po chvíli jsem si všimla, že hra nemá moc zajímavý děj a S. Stašová to tam vlastně celé táhne a zachraňuje. Občas se tam vyskytly i vtipné scénky, někdy jsem se už ale i nudila (hlavně ke konci). Jednou vidět stačilo.
(zadáno: 11.10.2013)
Trochu kontroverzní námět na komedii, čehož jsem se trochu obávala, ale nakonec ani nebyl moc důvod. M. Fingerovi sedla hlavní role dobře, nedokázala bych si tam představit O. Vetchého. Dále bych chtěla vyzdvihnout výkon J. Dulavy, u jehož scén jsme se i smála, ostatní herci mě moc nezaujali, podávali průměrné výkony. Na Činoherní klub to nebylo nic převratného.
(zadáno: 12.10.2013)
Průměrná inscenace. Děj celkem o ničem, zachraňovali to skvostné výkony Potměšila a Chýlkové. Ale jako zahajovací hru otevření Studia dva dost slabé. Vůbec jsem nepochopila roli herečky Jany Strykové, podle mě tam jenom doplňovala mezery mezi přestavováním kulis.
(zadáno: 2.12.2013)
Kombinace Mameta a Sokola vypouští na divadelní parket hru s přemírou vulgarismů. Nejvíce role sedla J. Dulavovi, ostatní herci také nebyli vybráni špatně. Hra byla spíše oddechová, trochu mi vadilo, jak se velmi často měnily scény a kulisy. Celkově jsem od toho čekala více.
(zadáno: 21.12.2013)
Klasický Shakespeare, nenadchne, ani neunaví, nejlepší výkon podal Viktor Dvořák a představitelé řeků.
(zadáno: 4.5.2014)
Na mě až moc improvizace, těšila jsem se na klasického Moliéra.
(zadáno: 25.4.2015)
Průměrná hra o vztazích mezi muži a ženami, nic nového. Líbil se mi výkon M. Taclíka.
(zadáno: 2.1.2016)
Nelíbilo se mi moderní pojetí hry - jak kostýmy, tak kulisy. Hra mi přišla taková odtažitá, sterilní, v hlavní roli se mi nezdála E. Josefíková a už vůbec ne ve spojení s F. Čapkou (kterému role sedla). Nemyslím si ale, že by tato hra do tohoto divadla zapadala.
(zadáno: 2.1.2016)
Klasická Moliérova fraška, nic velkého jsem od toho nečekala, což se také vyplnilo.
(zadáno: 2.2.2016)
Toto představení jsem již viděla ve dvou jiných divadlech, takže jsem výkony mohla porovnat. Myslím si, že toto zpracování se moc nepovedlo. Výběr herců se mi moc nelíbil - hlavně Lukáš Jůza, tomu jsem jeho roli moc nevěřila, přišlo mi, že přehrával.