Profil uživatele

Nikki123

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 18 % (48)
Lukáš Dubský: 19 % (53)
Anežka Kotoučová: 20 % (23)
Iva Bryndová: 20 % (23)
Pavel Širmer: 20 % (117)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 21.2.2014)
Britský humor mě vůbec nebaví, proto se mi tato hra nelíbila, skoro nikdy mi to nepřišlo vtipné a vůbec jsem se nesmála. Šla jsem na to se školou, sama bych si toto představení nevybrala.
(zadáno: 2.2.2014)
Krásná klasika, výborné výkony, akorát mě děj moc nepřekvapil, četla jsem již předtím knižní předlohu.
(zadáno: 26.1.2014)
Tak to byla kravina! Řemeslníci hráli přesvědčivě, hlavní představitelé se ale k problémům stavěli nereálně, což mi velmi vadilo. A to, že nakonec všechny řemeslníky zabili a mysleli si, jak na to všechno vyzráli, tomu opravdu na kráse nepřidalo.
(zadáno: 25.1.2014)
Velmi povedená hra, všichni herci byli dobří, musím však vyzdvihnout O. Pavelku a V. Postráneckého, kteří hráli skvostně. Trochu mi vadilo, že ve hře nebyly použity dobové kulisy. Mám Moliérovy hry velmi ráda, toto zpracování jeho hry mě nezklamalo.
(zadáno: 21.12.2013)
Nechápu jak tuto kravinu vůbec můžou hrát v Činoherním klubu. Vyhrála jsem na tuto inscenaci lístky zdarma, jinak bych na ní nešla. A to, že to bylo už dva měsíce po premiéře o tom něco vypovídá. Zařekla jsem se, že už na inscenaci od Čičváka nepůjdu, témata a zpracování jeho her se nelíbí. Ale porušila jsem to, což se mi vymstilo. Po této zkušenosti na žádnou hru od něj rozhodně nepůjdu.
(zadáno: 21.12.2013)
Stále nevím, co si mám o hře myslet, ale měla takový zajímavě tajemný(temný) nádech, což mě na ní bavilo. Krásné jednoduché kulisy, výborné výkony I. Chmely a P. Čtvrtníčka.
(zadáno: 21.12.2013)
Klasický Shakespeare, nenadchne, ani neunaví, nejlepší výkon podal Viktor Dvořák a představitelé řeků.
(zadáno: 21.12.2013)
Po přečtení knižní předlohy jsem od této divadelní hry očekávala trochu více, ale celkově mě hra nezklamala, musím vyzdvihnout fantastické výkony B. Hrzánové a L. Vlasákové.
(zadáno: 2.12.2013)
Kombinace Mameta a Sokola vypouští na divadelní parket hru s přemírou vulgarismů. Nejvíce role sedla J. Dulavovi, ostatní herci také nebyli vybráni špatně. Hra byla spíše oddechová, trochu mi vadilo, jak se velmi často měnily scény a kulisy. Celkově jsem od toho čekala více.
(zadáno: 2.12.2013)
Opravdu nereálný a trapný příběh, vůbec mě nezaujal.
(zadáno: 12.10.2013)
Inscenace se mi nelíbila, protože jsem moc nepochopila děj a pointu hry. Nejlepší výkon tam podle mě měl I. Chmela, který hrál pro mě nejpochopitelnější postavu, zbytek to byla změť divných zvuků a scén.
(zadáno: 12.10.2013)
Úžasná hra, skvělé výkony všech herců, především L. Žáčkové a J. Hájka. Určitě na tuto inscenaci půjdu ještě jednou, ale až z odstupem času.
(zadáno: 12.10.2013)
Krásná hra, skvěle vybraní herci, Rodenovi postava opravdu sedla.
(zadáno: 12.10.2013)
Docela vtipné představení, výborné herecké výkony.
(zadáno: 12.10.2013)
Průměrná inscenace. Děj celkem o ničem, zachraňovali to skvostné výkony Potměšila a Chýlkové. Ale jako zahajovací hru otevření Studia dva dost slabé. Vůbec jsem nepochopila roli herečky Jany Strykové, podle mě tam jenom doplňovala mezery mezi přestavováním kulis.
(zadáno: 11.10.2013)
Čekala jsem od toho rozhodně více. Už na začátku se mi začaly plést jména postav a jejich postavení v příběhu, což mi zůstalo až do konce hry. Bylo to celkem dlouhé, naopak konec byl na mě zase až moc rychlý, takže jsem závěr pochopila až se spožděním. Námět také nic moc, od těchto výborných herců jsem čekala lepší výkony.
(zadáno: 11.10.2013)
Trochu kontroverzní námět na komedii, čehož jsem se trochu obávala, ale nakonec ani nebyl moc důvod. M. Fingerovi sedla hlavní role dobře, nedokázala bych si tam představit O. Vetchého. Dále bych chtěla vyzdvihnout výkon J. Dulavy, u jehož scén jsme se i smála, ostatní herci mě moc nezaujali, podávali průměrné výkony. Na Činoherní klub to nebylo nic převratného.
(zadáno: 11.10.2013)
Pro mě zatím nejlepší muzikál, co jsem kdy viděla. Šla jsem na něj hlavně, protože zde hraje M. Kubišová, která nezklamala a předvedla krásný pěvecký výkon i s Anetou Langerovou. Občas jsem se ztrácela v tom koho hrají dva mladší herci (to ale byla moje chyba, protože jsem si před představením nic o  životě Sidonie nepřečetla), celkově z toho mám velmi pozitivní dojem. 84%.
(zadáno: 11.10.2013)
Krásný herecký výkon S. Stašové, ale po chvíli jsem si všimla, že hra nemá moc zajímavý děj a S. Stašová to tam vlastně celé táhne a zachraňuje. Občas se tam vyskytly i vtipné scénky, někdy jsem se už ale i nudila (hlavně ke konci). Jednou vidět stačilo.
(zadáno: 23.5.2013)
Skvělé výkony herců (především I. Chmely, P. Lišky, J. Noska a N. Řehořové), úžasná atmosféra, trefné vtipy ze současnosti. Párkrát jsem se v dialozích ztratila, proto nedávám maximální hodnocení. Určitě ale chci toto představení shlédnout ještě jednou.
(zadáno: 13.5.2013)
Krásné představení s výbornými herci (Chýlková, Dulava), ale musím se přiznat, že moje nižší hodnocení je ovlivněno shlédnutím filmu několik měsíců před představením a ten mi přišel dynamičtější.
(zadáno: 3.5.2013)
Celkem povedené představení, podle mého úsudku se tam moc křičelo a hojně používala sprostá slova (v knižní předloze to bylo klidnější). Nejvíce role sedly Suchánkovi a Taclíkovi, ostatní výkony byly také dobré. Velmi mě překvapilo rozuzlení příběhu.
(zadáno: 3.5.2013)
Celkem pěkné, pohodové představení s celkem jednoduchým dějem. Nelíbil se mi tam Vilém Udatný. Jsem ráda, že jsem v roli Tracy viděla Lucii Štěpánkovou, Janu Strykovou bych si nedokázala představit v kladné roli. Spíše pro starší věkovou generaci.
(zadáno: 19.4.2013)
Toto představení ve mně zanechalo opravdu silný zážitek. Nečekala jsem, že to bude tak kruté, nevím jestli bych ho zvládla vidět ještě jednou. Chtěla bych vyzdvihnout bravurní výkony hlavních čtyř herců (hlavně M. Taclíka, kterému padla role jak na míru, opravdu jsem mu jeho roli věřila, jen mě trochu zamrzelo, že měla tak krátké trvání). Hry tohoto autora mám velice ráda, opět mě nezklamal.
(zadáno: 19.4.2013)
Hra mě nijak zvlášť neoslovila, nelíbilo se mi, jak jeden herec mluvil zároveň s dvěmi lidmy, kteří byli v jiných místnostech a neviděli se, což dělalo hru podivnější. Také mi tam nesedla role Matěje Dadáka, naopak se mi tam v jedné části, kdy vypnuli světla, líbilo to tajemno. Jsem z tohoto představení na rozpacích, od Činoheráku jsem čekala více.