Profil uživatele

Nikki123

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 18 % (47)
Lukáš Dubský: 19 % (51)
Pavel Širmer: 20 % (111)
Anežka Kotoučová: 21 % (22)
Helena Grégrová: 21 % (94)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 21.4.2016)
Jednoduchý zápletka, humor tohoto představení mě moc neoslovil.
(zadáno: 5.3.2017)
55% Téma inscenace mě nezaujalo, představení na mě bylo moc dlouhé.
(zadáno: 5.3.2017)
Průměrné představení, nikdo z herců nevynikal nad ostatními.
(zadáno: 5.3.2017)
Průměrné představení, jediná akční scéna se konala až na závěr.
(zadáno: 8.6.2017)
Hra o nereálném světě, občas jsem se zasmála, ale jinak mě inscenace neoslovila.
(zadáno: 8.10.2019)
Výkony herců byly dobré, některé vtipy ale byly přehnané.
(zadáno: 8.10.2019)
(zadáno: 7.12.2019)
Někdy jsem se vtipům smála, někdy mi přišly naopak až moc laciné.
(zadáno: 12.10.2021)
(zadáno: 4.11.2012)
Celkem normální hra s pro mě nezáživným tématem, jednu chvíli jsem si přála, aby už se rozuzllia zápletka, občas záblesky vtipu. Celé to zachraňuje F. Rajmont. Nepotěší, ale ani neurazí.
(zadáno: 4.11.2012)
Rozvláčnělý děj, divné téma a konec také divný, i když očekávaný. Jeden z horších počinů Činoheráku, ale naoopak mě to tajemno ve hře celkem přitahovalo.
(zadáno: 29.12.2012)
Opět jsem od toho očekávala více, ale nakonec to byla velmi průměrná, občas i vtipná hra.
(zadáno: 19.4.2013)
Hra mě nijak zvlášť neoslovila, nelíbilo se mi, jak jeden herec mluvil zároveň s dvěmi lidmy, kteří byli v jiných místnostech a neviděli se, což dělalo hru podivnější. Také mi tam nesedla role Matěje Dadáka, naopak se mi tam v jedné části, kdy vypnuli světla, líbilo to tajemno. Jsem z tohoto představení na rozpacích, od Činoheráku jsem čekala více.
(zadáno: 11.10.2013)
Čekala jsem od toho rozhodně více. Už na začátku se mi začaly plést jména postav a jejich postavení v příběhu, což mi zůstalo až do konce hry. Bylo to celkem dlouhé, naopak konec byl na mě zase až moc rychlý, takže jsem závěr pochopila až se spožděním. Námět také nic moc, od těchto výborných herců jsem čekala lepší výkony.
(zadáno: 3.11.2014)
Líbila se mi pouze tančící a zpívací část, v té druhé činoherní části jsem se nevyznala, byl to chaos s divným koncem.
(zadáno: 6.12.2014)
Čekala jsem, že se představení bude více podobat knize (hlavně zasazení v čase), ale jednalo se o hru přenesenou do současnosti. Herecky také nikdo příliš neexceloval a také již od poloviny představení bylo jasné, jaký bude mít konec, který byl velmi kýčovitý. Celkově nic moc, hru bych asi nedoporučila.
(zadáno: 16.5.2015)
Viděno z TV záznamu. Tuctová oddychovka, překvapuje mě, že se v Činoherním klubu hraje již tak dlouho (a stále).
(zadáno: 21.4.2016)
Průměrná inscenace, průměrné herecké výkony.
(zadáno: 5.3.2017)
Téma této inscenace mě nezaujalo, občas se mi zdálo, že někteří herci přehrávají.
(zadáno: 16.3.2018)
Na mě až moc abstraktní a moderní pojetí.
(zadáno: 22.3.2019)
Průměrné představení, konec byl předvídatelný.
(zadáno: 4.11.2012)
Trochu zdlouhavé, chvílemi jsem se nudila. Myslím si, že to je spíše určeno pro vyšší věkovou kategorii.
(zadáno: 3.12.2012)
Moc mě hra neoslovila, protože to mělo pro mne nezajímavé téma a bylo to spíše určeno pro o hodně starší generaci než jsem já. Ale zase mojí babičce se to velmi líbilo.
(zadáno: 21.12.2012)
První půlka představení, kde měl velkou roli Juraj Kukura se mi líbila velmi, ale druhá půllka už pokulhávala. Moc se mi nelíbila ta část s Veronikou Žilkovou.
(zadáno: 3.11.2014)
Hra o ničem, ani herecké výkony to nezachránily. Od Činoherního klubu jsem čekala víc.