Profil uživatele

Nikki123

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 18 % (49)
Iva Bryndová: 19 % (25)
Lukáš Dubský: 19 % (55)
Anežka Kotoučová: 20 % (23)
Pavel Širmer: 20 % (120)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 6.12.2014)
Čekala jsem, že se představení bude více podobat knize (hlavně zasazení v čase), ale jednalo se o hru přenesenou do současnosti. Herecky také nikdo příliš neexceloval a také již od poloviny představení bylo jasné, jaký bude mít konec, který byl velmi kýčovitý. Celkově nic moc, hru bych asi nedoporučila.
(zadáno: 16.5.2015)
Viděno z TV záznamu. Tuctová oddychovka, překvapuje mě, že se v Činoherním klubu hraje již tak dlouho (a stále).
(zadáno: 21.4.2016)
Průměrná inscenace, průměrné herecké výkony.
(zadáno: 5.3.2017)
Téma této inscenace mě nezaujalo, občas se mi zdálo, že někteří herci přehrávají.
(zadáno: 16.3.2018)
Na mě až moc abstraktní a moderní pojetí.
(zadáno: 22.3.2019)
Průměrné představení, konec byl předvídatelný.
(zadáno: 4.11.2012)
Trochu zdlouhavé, chvílemi jsem se nudila. Myslím si, že to je spíše určeno pro vyšší věkovou kategorii.
(zadáno: 3.12.2012)
Moc mě hra neoslovila, protože to mělo pro mne nezajímavé téma a bylo to spíše určeno pro o hodně starší generaci než jsem já. Ale zase mojí babičce se to velmi líbilo.
(zadáno: 21.12.2012)
První půlka představení, kde měl velkou roli Juraj Kukura se mi líbila velmi, ale druhá půllka už pokulhávala. Moc se mi nelíbila ta část s Veronikou Žilkovou.
(zadáno: 3.11.2014)
Hra o ničem, ani herecké výkony to nezachránily. Od Činoherního klubu jsem čekala víc.
(zadáno: 16.5.2015)
Viděno z TV záznamu. Nejdříve jsem četla literární adaptaci a představovala jsem si divadelní hru úplně jinak, než byla zahrána (více humoru). I přesto ale herci podali výborné výkony, nelíbila se mi postava i herecký výkon Bolka Polívky (i když mu ta role sedla jako ulitá). Hodnocení je nízké hlavně za pesimistické pojetí hry. Nejspíše to ale tak mělo být a já jsem jenom nepochopila jakým způsobem měla být hra podána.
(zadáno: 2.1.2016)
Na toto představení jsem šla se školou, jinak bych si ho nevybrala. Vhodné spíše pro starší věkovou kategorii, mě moc nezaujalo.
(zadáno: 31.7.2018)
Téma mě vůbec nezaujalo, představení mi přišlo celkem rozvleklé, stejně tak jako herecký výkon paní Maciuchové.
(zadáno: 21.5.2019)
(zadáno: 4.11.2012)
Nudné a nezáživné, děj mě nebavil.
(zadáno: 4.11.2012)
Velice dlouhé, nezáživné představení, spíše pro mladší věkovou kategorii. Málem jsem u toho usnula. Také nemám ráda muzikály.
(zadáno: 4.11.2012)
Představení na 3 hodiny na mě celkem dlouhé, nezáživný děj, obsazením vyhovující spíše straší věkové kategorii, opět můj neoblíbený muzikál. Nejlepší byl V. Svoboda, který to tam alespoň trochu rozveselil a dodal hře šmrnc.
(zadáno: 2.12.2013)
Opravdu nereálný a trapný příběh, vůbec mě nezaujal.
(zadáno: 21.2.2014)
Beretová trochu přehrávala, ostatní v sále se jejím řečem smáli, já ne. Příběh mi také nepřišel nijak extra dobrý, konec byl ještě divnější.
(zadáno: 4.5.2014)
Slátanina, ze které bylo od začátku jasné, jaký bude mít konec.
(zadáno: 2.1.2016)
Na tuto hru jsem šla se školou, jinak bych na ni nešla. Tento typ humoru se mi vůbec nelíbí, scénky, které herečky předváděly, mi vůbec nepřišly vtipné, i když ostatním v sále ano.
(zadáno: 26.11.2016)
Zpracování hry v podání tohoto divadla se mi moc nelíbilo, herecké výkony mě nijak neuchvátily. Toto představení nenadchne, ale ani neurazí, ale jsem se občas nudila a měla jsem nutkání odejít již před koncem.
(zadáno: 3.6.2017)
Opět Čičvák, opět nezaujalo.
(zadáno: 31.7.2018)
Téma představení mě vůbec nezaujalo, i když se hrálo bez přestávky, tak měla jsem se musela přemoct, abych neodešla dříve.