Profil uživatele

Nikki123

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 18 % (47)
Lukáš Dubský: 19 % (51)
Pavel Širmer: 20 % (111)
Anežka Kotoučová: 21 % (22)
Helena Grégrová: 21 % (95)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 16.5.2015)
Viděno z TV záznamu. Nejdříve jsem četla literární adaptaci a představovala jsem si divadelní hru úplně jinak, než byla zahrána (více humoru). I přesto ale herci podali výborné výkony, nelíbila se mi postava i herecký výkon Bolka Polívky (i když mu ta role sedla jako ulitá). Hodnocení je nízké hlavně za pesimistické pojetí hry. Nejspíše to ale tak mělo být a já jsem jenom nepochopila jakým způsobem měla být hra podána.
(zadáno: 2.1.2016)
Na toto představení jsem šla se školou, jinak bych si ho nevybrala. Vhodné spíše pro starší věkovou kategorii, mě moc nezaujalo.
(zadáno: 31.7.2018)
Téma mě vůbec nezaujalo, představení mi přišlo celkem rozvleklé, stejně tak jako herecký výkon paní Maciuchové.
(zadáno: 21.5.2019)
(zadáno: 4.11.2012)
Nudné a nezáživné, děj mě nebavil.
(zadáno: 4.11.2012)
Velice dlouhé, nezáživné představení, spíše pro mladší věkovou kategorii. Málem jsem u toho usnula. Také nemám ráda muzikály.
(zadáno: 4.11.2012)
Představení na 3 hodiny na mě celkem dlouhé, nezáživný děj, obsazením vyhovující spíše straší věkové kategorii, opět můj neoblíbený muzikál. Nejlepší byl V. Svoboda, který to tam alespoň trochu rozveselil a dodal hře šmrnc.
(zadáno: 2.12.2013)
Opravdu nereálný a trapný příběh, vůbec mě nezaujal.
(zadáno: 21.2.2014)
Beretová trochu přehrávala, ostatní v sále se jejím řečem smáli, já ne. Příběh mi také nepřišel nijak extra dobrý, konec byl ještě divnější.
(zadáno: 4.5.2014)
Slátanina, ze které bylo od začátku jasné, jaký bude mít konec.
(zadáno: 2.1.2016)
Na tuto hru jsem šla se školou, jinak bych na ni nešla. Tento typ humoru se mi vůbec nelíbí, scénky, které herečky předváděly, mi vůbec nepřišly vtipné, i když ostatním v sále ano.
(zadáno: 26.11.2016)
Zpracování hry v podání tohoto divadla se mi moc nelíbilo, herecké výkony mě nijak neuchvátily. Toto představení nenadchne, ale ani neurazí, ale jsem se občas nudila a měla jsem nutkání odejít již před koncem.
(zadáno: 3.6.2017)
Opět Čičvák, opět nezaujalo.
(zadáno: 31.7.2018)
Téma představení mě vůbec nezaujalo, i když se hrálo bez přestávky, tak měla jsem se musela přemoct, abych neodešla dříve.
(zadáno: 12.11.2018)
Zpracování této hry jsem vůbec nepochopila, na mě to bylo až moc moderní pojetí (hlavně ta zpívaná část, kdy jsem skoro ničemu nerozuměla). Mluvená část byla celkem dobrá, akorát mi to přišlo takové nedotažené, hodně věcí si musel divák domýšlet.
(zadáno: 4.11.2012)
Hra s nezáživným tématem, písně také nezáživné, hlasy zpěváků spíše takové nevyniknutelné. Nemám ráda R. Pavlovčinovou a také muzikály.
(zadáno: 4.11.2012)
Drama o ničem. Dívala jsem se jenom, protože tam hrál I. Chmela.
(zadáno: 30.1.2013)
Velice divné scénky, které vypadaly jakoby z jiné dimenze. Skoro vůbec na sebe nenavazovaly, byly hrány retrospektivně, což mě také rozhodilo a ze začátku jsem to nepochopila. Ve scénkách se probíraly divné věci, které na sebe někdy také nenavazovaly a byly o ničem.
(zadáno: 12.10.2013)
Inscenace se mi nelíbila, protože jsem moc nepochopila děj a pointu hry. Nejlepší výkon tam podle mě měl I. Chmela, který hrál pro mě nejpochopitelnější postavu, zbytek to byla změť divných zvuků a scén.
(zadáno: 26.1.2014)
Tak to byla kravina! Řemeslníci hráli přesvědčivě, hlavní představitelé se ale k problémům stavěli nereálně, což mi velmi vadilo. A to, že nakonec všechny řemeslníky zabili a mysleli si, jak na to všechno vyzráli, tomu opravdu na kráse nepřidalo.
(zadáno: 21.2.2014)
Britský humor mě vůbec nebaví, proto se mi tato hra nelíbila, skoro nikdy mi to nepřišlo vtipné a vůbec jsem se nesmála. Šla jsem na to se školou, sama bych si toto představení nevybrala.
(zadáno: 16.5.2015)
Pár vtípků tam sice zaznělo, ale jinak to byla hra o ničem s koncem, který byl také o ničem. Herecké výkony také nebyly nijak výrazné.
(zadáno: 12.11.2018)
Na to, že mám Sokola ráda, tak tohle se mu teda nepovedlo. Splácal si rádoby vtipné historky ze svého života, které byly spíše trapné. Ostatní se sice smáli, ale já jsem čekala, že bude toto představení pojmuté úplně jinak.
(zadáno: 29.5.2019)
Na mě to bylo až moc moderní pojetí, nenašla jsem v tom smysl.
(zadáno: 4.4.2013)
Hrůza! Na tuto hru jsem šla se školou, sama bych si ji v životě nevybrala! Nemám ráda lidi, kteří hrají roboty, v čemž spočíval hlavní děj. Také mi vůbec nebyl sympatický a neseděl mi ve hře herec Daniel Šváb, což mi negativně ovlivňilo pohled na celou hru. Mám ráda Braňa Holíčka, ale myslím si, že s tímhle opravdu přestřelil. Některé scény byly opravdu nemístné a trapné.