Profil uživatele

Nikki123

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 18 % (46)
Lukáš Dubský: 19 % (51)
Pavel Širmer: 19 % (108)
Anežka Hrebiková: 21 % (22)
Helena Grégrová: 21 % (92)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 > >>

(zadáno: 3.11.2014)
Úžasné herecké výkony (hlavně I. Chmela), hodně jsem se nasmála.
(zadáno: 3.11.2014)
Úžasné herecké výkony, úžasná mrazivá atmosféra, kterou jsem u hry od tohoto autora očekávala. Představení splnilo mé očekávání.
(zadáno: 3.11.2014)
Líbila se mi pouze tančící a zpívací část, v té druhé činoherní části jsem se nevyznala, byl to chaos s divným koncem.
(zadáno: 3.11.2014)
Hra o ničem, ani herecké výkony to nezachránily. Od Činoherního klubu jsem čekala víc.
(zadáno: 16.6.2014)
Velmi povedená hra o lidských vztazích, výborné herecké výkony.
(zadáno: 16.6.2014)
Krásná, propracovaná hra, Dlouhému role sedla jako na míru (občas ale trochu přehrával), ale ostatní herci nedosahovali takových výkonů jako on. Celkově jsem od hry očekávala trochu více, ale nakonec jsem spokojená.
(zadáno: 16.6.2014)
Na hru jsem šla, protože mě zaujala filmová předloha. Očekávala jsem, že představení nedosáhne takových kvalit jako film, což se také stalo. Představení ale nebylo vůbec špatné, jen mi připadalo, že hlavní herečky nevložily do svých výkonů tolik citů a emocí jako herečky ve filmu. Samozřejmě exceloval můj oblíbený Viktor Dvořák.
(zadáno: 4.5.2014)
Slátanina, ze které bylo od začátku jasné, jaký bude mít konec.
(zadáno: 4.5.2014)
Na mě až moc improvizace, těšila jsem se na klasického Moliéra.
(zadáno: 5.3.2014)
Protože jsem již hru znala, někdy jsem se nudila a celkově na mě bylo představení moc dlouhé. Rašilov občas přehrával, ale celkově se mi představení líbilo (i kulisy), byly tam i vtipné momenty.
(zadáno: 21.2.2014)
Beretová trochu přehrávala, ostatní v sále se jejím řečem smáli, já ne. Příběh mi také nepřišel nijak extra dobrý, konec byl ještě divnější.
(zadáno: 21.2.2014)
Britský humor mě vůbec nebaví, proto se mi tato hra nelíbila, skoro nikdy mi to nepřišlo vtipné a vůbec jsem se nesmála. Šla jsem na to se školou, sama bych si toto představení nevybrala.
(zadáno: 2.2.2014)
Krásná klasika, výborné výkony, akorát mě děj moc nepřekvapil, četla jsem již předtím knižní předlohu.
(zadáno: 26.1.2014)
Tak to byla kravina! Řemeslníci hráli přesvědčivě, hlavní představitelé se ale k problémům stavěli nereálně, což mi velmi vadilo. A to, že nakonec všechny řemeslníky zabili a mysleli si, jak na to všechno vyzráli, tomu opravdu na kráse nepřidalo.
(zadáno: 25.1.2014)
Velmi povedená hra, všichni herci byli dobří, musím však vyzdvihnout O. Pavelku a V. Postráneckého, kteří hráli skvostně. Trochu mi vadilo, že ve hře nebyly použity dobové kulisy. Mám Moliérovy hry velmi ráda, toto zpracování jeho hry mě nezklamalo.
(zadáno: 21.12.2013)
Nechápu jak tuto kravinu vůbec můžou hrát v Činoherním klubu. Vyhrála jsem na tuto inscenaci lístky zdarma, jinak bych na ní nešla. A to, že to bylo už dva měsíce po premiéře o tom něco vypovídá. Zařekla jsem se, že už na inscenaci od Čičváka nepůjdu, témata a zpracování jeho her se nelíbí. Ale porušila jsem to, což se mi vymstilo. Po této zkušenosti na žádnou hru od něj rozhodně nepůjdu.
(zadáno: 21.12.2013)
Stále nevím, co si mám o hře myslet, ale měla takový zajímavě tajemný(temný) nádech, což mě na ní bavilo. Krásné jednoduché kulisy, výborné výkony I. Chmely a P. Čtvrtníčka.
(zadáno: 21.12.2013)
Klasický Shakespeare, nenadchne, ani neunaví, nejlepší výkon podal Viktor Dvořák a představitelé řeků.
(zadáno: 21.12.2013)
Po přečtení knižní předlohy jsem od této divadelní hry očekávala trochu více, ale celkově mě hra nezklamala, musím vyzdvihnout fantastické výkony B. Hrzánové a L. Vlasákové.
(zadáno: 2.12.2013)
Kombinace Mameta a Sokola vypouští na divadelní parket hru s přemírou vulgarismů. Nejvíce role sedla J. Dulavovi, ostatní herci také nebyli vybráni špatně. Hra byla spíše oddechová, trochu mi vadilo, jak se velmi často měnily scény a kulisy. Celkově jsem od toho čekala více.
(zadáno: 2.12.2013)
Opravdu nereálný a trapný příběh, vůbec mě nezaujal.
(zadáno: 12.10.2013)
Inscenace se mi nelíbila, protože jsem moc nepochopila děj a pointu hry. Nejlepší výkon tam podle mě měl I. Chmela, který hrál pro mě nejpochopitelnější postavu, zbytek to byla změť divných zvuků a scén.
(zadáno: 12.10.2013)
Úžasná hra, skvělé výkony všech herců, především L. Žáčkové a J. Hájka. Určitě na tuto inscenaci půjdu ještě jednou, ale až z odstupem času.
(zadáno: 12.10.2013)
Krásná hra, skvěle vybraní herci, Rodenovi postava opravdu sedla.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 > >>