Profil uživatele

Nikki123

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 18 % (46)
Lukáš Dubský: 19 % (51)
Pavel Širmer: 19 % (108)
Anežka Hrebiková: 21 % (22)
Helena Grégrová: 21 % (92)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 > >>

(zadáno: 4.11.2012)
Skvělé představení, velmi vtipné, podle mě lepší než film a skvostné obsazení herců!
(zadáno: 4.11.2012)
Celkem normální hra s pro mě nezáživným tématem, jednu chvíli jsem si přála, aby už se rozuzllia zápletka, občas záblesky vtipu. Celé to zachraňuje F. Rajmont. Nepotěší, ale ani neurazí.
(zadáno: 15.5.2015)
Téma inscenace se mi líbilo, vadilo mi, že rozdělené části spolu nebyly více propojeny (i když to byl asi záměr a něšlo tam popisovat několik desetiletí do detailů). Herecké výkony průměrné, pro mě tam nebyl nikdo kdo by podal lepší nebo nejlepší výkon oproti ostatním.
(zadáno: 5.3.2017)
Průměrné představení, nikdo z herců nevynikal nad ostatními.
(zadáno: 4.11.2017)
65% Celkem dobré představení, ale to nejspíš jen díky knižní předloze. Moc se mi nelíbilo moderní pojetí a herci mi k těm postavám moc neseděli.
(zadáno: 3.1.2015)
Líbila se mi literární předloha, kterou jsem před shlédnutím četla, takže jsem od toho očekávala hodně. Herecké výkony ale byly výborné (nikdo ale výrazně neexceloval), vadilo mi, že byla závěrečná scéna tak rychle utnuta (odchod Nory), protože mi to pak trochu pokazilo dojem z představení (čekala jsem více procítění).
(zadáno: 4.11.2012)
Nudné a nezáživné, děj mě nebavil.
(zadáno: 7.12.2019)
(zadáno: 5.12.2012)
Čekala jsem více, ale nakonec celkem nadprůměrně představení, s občas i vtipnými situacemi.
(zadáno: 4.3.2013)
84%. Velice vtipné, nejlepší byla první scéna novoroční projev Husáka. Hudba děj krásně dokreslovala, ale chyběla mi tam v hlavní roli Bára Hrzánová, která by to určitě zahrála lépe L. Veliká. Proto nižší hodnocení.
(zadáno: 4.11.2012)
Velmi dobré představení! Velmi emotivní hra o nenávisti dvou bratrů. Uřčite na to půjdu ještě jednou.

Edit: Shlédnuto podruhé, opět skvělé, jen mě trochu mrzí, že L. Něrgešová byla nahrazena jinou herečkou, která podala pro mne nepřesvědčivý výkon.
(zadáno: 2.2.2016)
Toto představení jsem již viděla ve dvou jiných divadlech, takže jsem výkony mohla porovnat. Myslím si, že toto zpracování se moc nepovedlo. Výběr herců se mi moc nelíbil - hlavně Lukáš Jůza, tomu jsem jeho roli moc nevěřila, přišlo mi, že přehrával.
(zadáno: 25.4.2015)
Jelikož jsem již toto představení viděla v Činoherním klubu, tak se mi zdálo, že tito herci se do svých rolí méně vžily, což ovlivnilo atmosféru představení.
(zadáno: 12.10.2013)
Krásná hra, skvěle vybraní herci, Rodenovi postava opravdu sedla.
(zadáno: 16.5.2015)
Super vtipné představení, hodně jsem se nasmála.
(zadáno: 15.5.2019)
Skvělé výkony herců a skvělá atmosféra představení.
(zadáno: 19.4.2013)
Toto představení ve mně zanechalo opravdu silný zážitek. Nečekala jsem, že to bude tak kruté, nevím jestli bych ho zvládla vidět ještě jednou. Chtěla bych vyzdvihnout bravurní výkony hlavních čtyř herců (hlavně M. Taclíka, kterému padla role jak na míru, opravdu jsem mu jeho roli věřila, jen mě trochu zamrzelo, že měla tak krátké trvání). Hry tohoto autora mám velice ráda, opět mě nezklamal.
(zadáno: 25.1.2014)
Velmi povedená hra, všichni herci byli dobří, musím však vyzdvihnout O. Pavelku a V. Postráneckého, kteří hráli skvostně. Trochu mi vadilo, že ve hře nebyly použity dobové kulisy. Mám Moliérovy hry velmi ráda, toto zpracování jeho hry mě nezklamalo.
(zadáno: 2.2.2016)
Celou dobu jsem měla pocit, že herci na něco čekají a pak přišel konec, ale nic převratného se neudálo.Tématika tohoto období mě ale zajímala, a představení dokázalo vytvořit autentickou atmosféru této doby.
(zadáno: 31.1.2018)
Výborné výkony P. Děrgela a L. Příkazkého, moc jsem se nasmála.
(zadáno: 16.5.2015)
Viděno z TV záznamu. Nejdříve jsem četla literární adaptaci a představovala jsem si divadelní hru úplně jinak, než byla zahrána (více humoru). I přesto ale herci podali výborné výkony, nelíbila se mi postava i herecký výkon Bolka Polívky (i když mu ta role sedla jako ulitá). Hodnocení je nízké hlavně za pesimistické pojetí hry. Nejspíše to ale tak mělo být a já jsem jenom nepochopila jakým způsobem měla být hra podána.
(zadáno: 6.12.2014)
Čekala jsem, že se představení bude více podobat knize (hlavně zasazení v čase), ale jednalo se o hru přenesenou do současnosti. Herecky také nikdo příliš neexceloval a také již od poloviny představení bylo jasné, jaký bude mít konec, který byl velmi kýčovitý. Celkově nic moc, hru bych asi nedoporučila.
(zadáno: 5.3.2017)
Průměrné představení, jediná akční scéna se konala až na závěr.
(zadáno: 23.5.2018)
Skvěle vystižená atmosféra prostředí, do kterého Ibsen hru zasadil. Pár scén bylo až moc přitažených za vlasy, celkový dojem z celého představení mi to ale nezkazilo.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 > >>