Profil uživatele

Nikki123

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 18 % (46)
Lukáš Dubský: 19 % (51)
Pavel Širmer: 19 % (108)
Anežka Hrebiková: 21 % (22)
Helena Grégrová: 21 % (92)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 >

(zadáno: 12.10.2013)
Docela vtipné představení, výborné herecké výkony.
(zadáno: 12.10.2013)
Průměrná inscenace. Děj celkem o ničem, zachraňovali to skvostné výkony Potměšila a Chýlkové. Ale jako zahajovací hru otevření Studia dva dost slabé. Vůbec jsem nepochopila roli herečky Jany Strykové, podle mě tam jenom doplňovala mezery mezi přestavováním kulis.
(zadáno: 11.10.2013)
Čekala jsem od toho rozhodně více. Už na začátku se mi začaly plést jména postav a jejich postavení v příběhu, což mi zůstalo až do konce hry. Bylo to celkem dlouhé, naopak konec byl na mě zase až moc rychlý, takže jsem závěr pochopila až se spožděním. Námět také nic moc, od těchto výborných herců jsem čekala lepší výkony.
(zadáno: 11.10.2013)
Trochu kontroverzní námět na komedii, čehož jsem se trochu obávala, ale nakonec ani nebyl moc důvod. M. Fingerovi sedla hlavní role dobře, nedokázala bych si tam představit O. Vetchého. Dále bych chtěla vyzdvihnout výkon J. Dulavy, u jehož scén jsme se i smála, ostatní herci mě moc nezaujali, podávali průměrné výkony. Na Činoherní klub to nebylo nic převratného.
(zadáno: 11.10.2013)
Pro mě zatím nejlepší muzikál, co jsem kdy viděla. Šla jsem na něj hlavně, protože zde hraje M. Kubišová, která nezklamala a předvedla krásný pěvecký výkon i s Anetou Langerovou. Občas jsem se ztrácela v tom koho hrají dva mladší herci (to ale byla moje chyba, protože jsem si před představením nic o životě Sidonie nepřečetla), celkově z toho mám velmi pozitivní dojem. 84%.
(zadáno: 11.10.2013)
Krásný herecký výkon S. Stašové, ale po chvíli jsem si všimla, že hra nemá moc zajímavý děj a S. Stašová to tam vlastně celé táhne a zachraňuje. Občas se tam vyskytly i vtipné scénky, někdy jsem se už ale i nudila (hlavně ke konci). Jednou vidět stačilo.
(zadáno: 23.5.2013)
Skvělé výkony herců (především I. Chmely, P. Lišky, J. Noska a N. Řehořové), úžasná atmosféra, trefné vtipy ze současnosti. Párkrát jsem se v dialozích ztratila, proto nedávám maximální hodnocení. Určitě ale chci toto představení shlédnout ještě jednou.
(zadáno: 13.5.2013)
Krásné představení s výbornými herci (Chýlková, Dulava), ale musím se přiznat, že moje nižší hodnocení je ovlivněno shlédnutím filmu několik měsíců před představením a ten mi přišel dynamičtější.
(zadáno: 3.5.2013)
Celkem povedené představení, podle mého úsudku se tam moc křičelo a hojně používala sprostá slova (v knižní předloze to bylo klidnější). Nejvíce role sedly Suchánkovi a Taclíkovi, ostatní výkony byly také dobré. Velmi mě překvapilo rozuzlení příběhu.
(zadáno: 3.5.2013)
Celkem pěkné, pohodové představení s celkem jednoduchým dějem. Nelíbil se mi tam Vilém Udatný. Jsem ráda, že jsem v roli Tracy viděla Lucii Štěpánkovou, Janu Strykovou bych si nedokázala představit v kladné roli. Spíše pro starší věkovou generaci.
(zadáno: 19.4.2013)
Toto představení ve mně zanechalo opravdu silný zážitek. Nečekala jsem, že to bude tak kruté, nevím jestli bych ho zvládla vidět ještě jednou. Chtěla bych vyzdvihnout bravurní výkony hlavních čtyř herců (hlavně M. Taclíka, kterému padla role jak na míru, opravdu jsem mu jeho roli věřila, jen mě trochu zamrzelo, že měla tak krátké trvání). Hry tohoto autora mám velice ráda, opět mě nezklamal.
(zadáno: 19.4.2013)
Hra mě nijak zvlášť neoslovila, nelíbilo se mi, jak jeden herec mluvil zároveň s dvěmi lidmy, kteří byli v jiných místnostech a neviděli se, což dělalo hru podivnější. Také mi tam nesedla role Matěje Dadáka, naopak se mi tam v jedné části, kdy vypnuli světla, líbilo to tajemno. Jsem z tohoto představení na rozpacích, od Činoheráku jsem čekala více.
(zadáno: 6.4.2013)
Pohodové představení, zajímavé téma. Více se mi líbila druhá část, kde byli hlavními ,,tahouny´´ představení Chýlková a Vetchý, kteří sršily vtipnými hláškakami. Vtipný byl také Petr Nárožný.
(zadáno: 4.4.2013)
Hrůza! Na tuto hru jsem šla se školou, sama bych si ji v životě nevybrala! Nemám ráda lidi, kteří hrají roboty, v čemž spočíval hlavní děj. Také mi vůbec nebyl sympatický a neseděl mi ve hře herec Daniel Šváb, což mi negativně ovlivňilo pohled na celou hru. Mám ráda Braňa Holíčka, ale myslím si, že s tímhle opravdu přestřelil. Některé scény byly opravdu nemístné a trapné.
(zadáno: 24.3.2013)
Velmi vtipná divadelní hra, nepřišla mi vůbec trapná, naopak. Smála jsem se od začátku do konce, nejvíce se mi líbila scéna, kdy se Ondra Sokol válel na pohovce a snažil se vstát.
(zadáno: 10.3.2013)
Velmi krásně zpracované pro mne zajímavé téma o třetím odboji. Role přesně pasovaly na herce, jsem ráda, že byl Jiří Ornest alternovaný, toho jediného bych si v jeho roli představit nedokázala. Také se mi nelíbila role Miroslava Mejzlíka, ale to je jenom drobnost. Celkově hodnotím velice kladně, škoda že jsem toto představení objevila tak pozdě, jinak bych na něj určitě šla ještě jednou!
(zadáno: 4.3.2013)
Celkem dobrá hra, nejlepší herecký výkon v téhle hře podal rozhodně M. Dlouhý. Byli tam i velmi vtipné scénky, ale celkově jsem na toto téma hry nebyla naladěna a moc mě ani nezajímalo. Občas mi přišlo, že ostatní herci přehrávali. 64%
(zadáno: 4.3.2013)
Úžasné, bezchybné a strašně vtipné předstvení! Opět exceloval výborný Michal Dlouhý, Helena Lapčíková byla neméně dobrá. Krásná práce režiséra, líbila se mi část, kde se promítaly fotky.
(zadáno: 4.3.2013)
84%. Velice vtipné, nejlepší byla první scéna novoroční projev Husáka. Hudba děj krásně dokreslovala, ale chyběla mi tam v hlavní roli Bára Hrzánová, která by to určitě zahrála lépe L. Veliká. Proto nižší hodnocení.
(zadáno: 5.2.2013)
Skvělý výkon Igora Chmely, který svou postavu vystihl úplně přesně a velmi přesvědčivě. Nelíbila se mi ale jeho první scéna, kde byl na scéně sám a mluvil o věcech, které mě neupoutaly a po chvíli jsem se v ději ztratila. To se ale s příchodem dalšího herce změnilo, a hra mě vtáhla do děje. U detektivky jsem čekala, že to bude mít rychlejší spád, ale někdy celkem jasné věci vyšly najevo až po delší chvíli. Celkově jsem ale velmi spokojená, ani mi nevadilo, že to skončilo s celkem otevřeným dějem.
(zadáno: 5.2.2013)
94% a to díky bravurnímu výkonu M. Dlouhého. Rozjezd byl sice slabší, některé postavy mi neseděly, ale výkon M. Dlouhého to překryl a byla z toho nakonec vemi vtipná komedie s vtipným koncem.
(zadáno: 30.1.2013)
Velice divné scénky, které vypadaly jakoby z jiné dimenze. Skoro vůbec na sebe nenavazovaly, byly hrány retrospektivně, což mě také rozhodilo a ze začátku jsem to nepochopila. Ve scénkách se probíraly divné věci, které na sebe někdy také nenavazovaly a byly o ničem.
(zadáno: 22.1.2013)
Sice trochu pomalejší rozjezd a ze začátku mě ten velký příval sprostých slov trochu vyděsil, ale nakonec se z toho vyklubala úžasná hra, při které jsem se smála od začátku až do konce. Skvělé výkony nejen J. Zadražila, J. Noska, J. Hofmana a J. Novotného, ale i všech ostatních herců. Chystám se na toto představení ještě jednou!

Edit: Shlédnuto podruhé, nasmála jsem se ještě více než poprvé!
(zadáno: 29.12.2012)
Opět jsem od toho očekávala více, ale nakonec to byla velmi průměrná, občas i vtipná hra.
(zadáno: 29.12.2012)
Excelentní hra v podání exceltních herců Švehlíka a Krajča! Velmi emotivní.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 >