Profil uživatele

Nikki123

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 18 % (46)
Lukáš Dubský: 19 % (51)
Pavel Širmer: 19 % (108)
Anežka Hrebiková: 21 % (22)
Helena Grégrová: 21 % (92)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6

(zadáno: 21.12.2012)
První půlka představení, kde měl velkou roli Juraj Kukura se mi líbila velmi, ale druhá půllka už pokulhávala. Moc se mi nelíbila ta část s Veronikou Žilkovou.
(zadáno: 5.12.2012)
Čekala jsem více, ale nakonec celkem nadprůměrně představení, s občas i vtipnými situacemi.
(zadáno: 3.12.2012)
Moc mě hra neoslovila, protože to mělo pro mne nezajímavé téma a bylo to spíše určeno pro o hodně starší generaci než jsem já. Ale zase mojí babičce se to velmi líbilo.
(zadáno: 4.11.2012)
Drama o ničem. Dívala jsem se jenom, protože tam hrál I. Chmela.
(zadáno: 4.11.2012)
Velmi dobré zpracování O. Sokola, hrají zde moji oblíbení herci ( Chýlková a Roden), námět skvělý, knihu Vánoční koleda miluju. Zpěváci hru krásně dokreslují, trochu mi tam vadil Koller.
(zadáno: 4.11.2012)
Představení na 3 hodiny na mě celkem dlouhé, nezáživný děj, obsazením vyhovující spíše straší věkové kategorii, opět můj neoblíbený muzikál. Nejlepší byl V. Svoboda, který to tam alespoň trochu rozveselil a dodal hře šmrnc.
(zadáno: 4.11.2012)
Velmi dobré a vtipné pojetí této hry. Trochu mě mrzelo, že jsem neměla štěstí na T. Vilhelmovou, ale Dyk se Zachem mi to dostatečně vykompenzovali. Pro někoho trochu přisprostlé provedení, ale já jsem se celou dobu bavila.
(zadáno: 4.11.2012)
Rozvláčnělý děj, divné téma a konec také divný, i když očekávaný. Jeden z horších počinů Činoheráku, ale naoopak mě to tajemno ve hře celkem přitahovalo.
(zadáno: 4.11.2012)
Hra s nezáživným tématem, písně také nezáživné, hlasy zpěváků spíše takové nevyniknutelné. Nemám ráda R. Pavlovčinovou a také muzikály.
(zadáno: 4.11.2012)
Celkem normální hra s pro mě nezáživným tématem, jednu chvíli jsem si přála, aby už se rozuzllia zápletka, občas záblesky vtipu. Celé to zachraňuje F. Rajmont. Nepotěší, ale ani neurazí.
(zadáno: 4.11.2012)
Výborná, vtipná hra, Ondřej Sokol nejlepší, námět také velice dobrý. Spíše oddychová hra na zasmání.
(zadáno: 4.11.2012)
Velice dlouhé, nezáživné představení, spíše pro mladší věkovou kategorii. Málem jsem u toho usnula. Také nemám ráda muzikály.
(zadáno: 4.11.2012)
Velmi dobrý děj i téma, které mě celkem zajímá, Barbora Hrzánová exceluje od začátku do konce. Smála jsem se po celou dobu představení!
(zadáno: 4.11.2012)
Trochu zdlouhavé, chvílemi jsem se nudila. Myslím si, že to je spíše určeno pro vyšší věkovou kategorii.
(zadáno: 4.11.2012)
Nudné a nezáživné, děj mě nebavil.
(zadáno: 4.11.2012)
Richard Krajčo exceluje, nejlepší je jeho nahá scéna. Námět hry také perfektní, ale trochu mě naštvalo, že jsem neměla štěstí na Lidu Rybovou... Po skončení byl nejlepší pokec s Ríšou.
(zadáno: 4.11.2012)
Příběh pro mne trochu jako z jiné dimenze, ale herecké výkony skvostné!
(zadáno: 4.11.2012)
Velmi pěkné akrobatické kreace, děj mne až zas tak nenadchnul, ale kluci z Nightworku to pěkně dokreslovali.
(zadáno: 4.11.2012)
Velmi zábavné, potěšilo mě, že to zrovna hraje dvojice Dyk a Prachař, moc jsem se nasmála.
(zadáno: 4.11.2012)
Vtipné příběhy ze života, herecké výkony byly výborné!
(zadáno: 4.11.2012)
Celkem vtipné, ryba se na mne nedostala, ale alespoň mi dal pan Lábus ubrousek :).
(zadáno: 4.11.2012)
Skvělé představení, velmi vtipné, podle mě lepší než film a skvostné obsazení herců!
(zadáno: 4.11.2012)
Velmi dobré představení! Velmi emotivní hra o nenávisti dvou bratrů. Uřčite na to půjdu ještě jednou.

Edit: Shlédnuto podruhé, opět skvělé, jen mě trochu mrzí, že L. Něrgešová byla nahrazena jinou herečkou, která podala pro mne nepřesvědčivý výkon.

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6