Profil uživatele

Nikki123

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 18 % (47)
Lukáš Dubský: 19 % (51)
Pavel Širmer: 20 % (111)
Anežka Kotoučová: 21 % (22)
Jiří Landa: 21 % (127)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 5.3.2017)
Téma této inscenace mě nezaujalo, občas se mi zdálo, že někteří herci přehrávají.
(zadáno: 26.11.2016)
Zpracování hry v podání tohoto divadla se mi moc nelíbilo, herecké výkony mě nijak neuchvátily. Toto představení nenadchne, ale ani neurazí, ale jsem se občas nudila a měla jsem nutkání odejít již před koncem.
(zadáno: 25.11.2016)
Úžasné představení mého oblíbeného D. Mameta, které opět nezklamalo. Skvělé herecké výkony O. Sokola a M. Fingera. Nevadily mi tam ani ty vulgarismy, spíše mi přišlo, že do hry zapadaly. A kostýmy byly také skvělé.
(zadáno: 25.11.2016)
Vtipná komedie, skvělé herecké výkony O. Vetchého a J. Dulavy.
(zadáno: 21.4.2016)
Průměrná inscenace, průměrné herecké výkony.
(zadáno: 21.4.2016)
Jednoduchý zápletka, humor tohoto představení mě moc neoslovil.
(zadáno: 2.2.2016)
Toto představení jsem již viděla ve dvou jiných divadlech, takže jsem výkony mohla porovnat. Myslím si, že toto zpracování se moc nepovedlo. Výběr herců se mi moc nelíbil - hlavně Lukáš Jůza, tomu jsem jeho roli moc nevěřila, přišlo mi, že přehrával.
(zadáno: 2.2.2016)
Celou dobu jsem měla pocit, že herci na něco čekají a pak přišel konec, ale nic převratného se neudálo.Tématika tohoto období mě ale zajímala, a představení dokázalo vytvořit autentickou atmosféru této doby.
(zadáno: 2.1.2016)
Klasická Moliérova fraška, nic velkého jsem od toho nečekala, což se také vyplnilo.
(zadáno: 2.1.2016)
Na tuto hru jsem šla se školou, jinak bych na ni nešla. Tento typ humoru se mi vůbec nelíbí, scénky, které herečky předváděly, mi vůbec nepřišly vtipné, i když ostatním v sále ano.
(zadáno: 2.1.2016)
Nelíbilo se mi moderní pojetí hry - jak kostýmy, tak kulisy. Hra mi přišla taková odtažitá, sterilní, v hlavní roli se mi nezdála E. Josefíková a už vůbec ne ve spojení s F. Čapkou (kterému role sedla). Nemyslím si ale, že by tato hra do tohoto divadla zapadala.
(zadáno: 2.1.2016)
Na toto představení jsem šla se školou, jinak bych si ho nevybrala. Vhodné spíše pro starší věkovou kategorii, mě moc nezaujalo.
(zadáno: 2.1.2016)
Oddychovka o mezilidských vztazích, nic převratného.
(zadáno: 24.5.2015)
Výborné představení, výborné výkony herců (hlavně M. Fingera), ale přesto tomu k dokonalosti něco chybělo.
(zadáno: 16.5.2015)
Pár vtípků tam sice zaznělo, ale jinak to byla hra o ničem s koncem, který byl také o ničem. Herecké výkony také nebyly nijak výrazné.
(zadáno: 16.5.2015)
Viděno z TV záznamu. Tuctová oddychovka, překvapuje mě, že se v Činoherním klubu hraje již tak dlouho (a stále).
(zadáno: 16.5.2015)
Viděno z TV záznamu. Nejdříve jsem četla literární adaptaci a představovala jsem si divadelní hru úplně jinak, než byla zahrána (více humoru). I přesto ale herci podali výborné výkony, nelíbila se mi postava i herecký výkon Bolka Polívky (i když mu ta role sedla jako ulitá). Hodnocení je nízké hlavně za pesimistické pojetí hry. Nejspíše to ale tak mělo být a já jsem jenom nepochopila jakým způsobem měla být hra podána.
(zadáno: 16.5.2015)
Super vtipné představení, hodně jsem se nasmála.
(zadáno: 15.5.2015)
Téma inscenace se mi líbilo, vadilo mi, že rozdělené části spolu nebyly více propojeny (i když to byl asi záměr a něšlo tam popisovat několik desetiletí do detailů). Herecké výkony průměrné, pro mě tam nebyl nikdo kdo by podal lepší nebo nejlepší výkon oproti ostatním.
(zadáno: 25.4.2015)
Četla jsem knižní předlohu, takže jsem věděla o co jde, ale i tak mě překvapila ta surovost (jak slovní tak fyzická) během celé hry (a hlavně v druhé části. Také se mi moc nelíbily ty strohé kulisy na jevišti a oblečení herců. Herecké výkony byly ale dobré, nejvíce mě zaujal Jakub Chromeček.
(zadáno: 25.4.2015)
Krásné představení o návratu do 90. let, byla vybrána i výborná hudba. Velmi oceňuji barmanský výkon Jaromíra Noska (hlavně s tím ohněm). Jen mi bylo trochu líto, že je představení tak krátké, klidně bych se na něj dívala i další hodinu. Škoda, že další díly již mají po derniéře, ráda bych je viděla.
(zadáno: 25.4.2015)
Úžásné herecké výkony, jen by to chtělo se do rolí ještě trochu více vžít. Také mi představení přišlo až moc dlouhé.
(zadáno: 25.4.2015)
Jelikož jsem již toto představení viděla v Činoherním klubu, tak se mi zdálo, že tito herci se do svých rolí méně vžily, což ovlivnilo atmosféru představení.
(zadáno: 25.4.2015)
Průměrná hra o vztazích mezi muži a ženami, nic nového. Líbil se mi výkon M. Taclíka.
(zadáno: 25.4.2015)
Výborné představení (téma) a výborné výkony. Byla jsem trochu zklamaná, že roli syna zrovna nehrál Jan Zadražil, myslím si, že by podal lepší výkon. Nechápala jsem, jak se sebou může syn nechat takhle manipulovat a že neodešel od matky již na začátku.