Profil uživatele

Nikki123

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 18 % (46)
Lukáš Dubský: 19 % (51)
Pavel Širmer: 20 % (110)
Anežka Kotoučová: 21 % (22)
Helena Grégrová: 21 % (93)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

1 2 3 4 5 6  >  >>
(zadáno: 4.11.2012)
Velmi dobré představení! Velmi emotivní hra o nenávisti dvou bratrů. Uřčite na to půjdu ještě jednou.

Edit: Shlédnuto podruhé, opět skvělé, jen mě trochu mrzí, že L. Něrgešová byla nahrazena jinou herečkou, která podala pro mne nepřesvědčivý výkon.
(zadáno: 4.11.2012)
Skvělé představení, velmi vtipné, podle mě lepší než film a skvostné obsazení herců!
(zadáno: 4.11.2012)
Richard Krajčo exceluje, nejlepší je jeho nahá scéna. Námět hry také perfektní, ale trochu mě naštvalo, že jsem neměla štěstí na Lidu Rybovou... Po skončení byl nejlepší pokec s Ríšou.
(zadáno: 4.11.2012)
Velmi dobrý děj i téma, které mě celkem zajímá, Barbora Hrzánová exceluje od začátku do konce. Smála jsem se po celou dobu představení!
(zadáno: 4.11.2012)
Výborná, vtipná hra, Ondřej Sokol nejlepší, námět také velice dobrý. Spíše oddychová hra na zasmání.
(zadáno: 4.11.2012)
Velmi dobré a vtipné pojetí této hry. Trochu mě mrzelo, že jsem neměla štěstí na T. Vilhelmovou, ale Dyk se Zachem mi to dostatečně vykompenzovali. Pro někoho trochu přisprostlé provedení, ale já jsem se celou dobu bavila.
(zadáno: 4.11.2012)
Velmi dobré zpracování O. Sokola, hrají zde moji oblíbení herci ( Chýlková a Roden), námět skvělý, knihu Vánoční koleda miluju. Zpěváci hru krásně dokreslují, trochu mi tam vadil Koller.
(zadáno: 29.12.2012)
Excelentní hra v podání exceltních herců Švehlíka a Krajča! Velmi emotivní.
(zadáno: 22.1.2013)
Sice trochu pomalejší rozjezd a ze začátku mě ten velký příval sprostých slov trochu vyděsil, ale nakonec se z toho vyklubala úžasná hra, při které jsem se smála od začátku až do konce. Skvělé výkony nejen J. Zadražila, J. Noska, J. Hofmana a J. Novotného, ale i všech ostatních herců. Chystám se na toto představení ještě jednou!

Edit: Shlédnuto podruhé, nasmála jsem se ještě více než poprvé!
(zadáno: 4.3.2013)
Úžasné, bezchybné a strašně vtipné předstvení! Opět exceloval výborný Michal Dlouhý, Helena Lapčíková byla neméně dobrá. Krásná práce režiséra, líbila se mi část, kde se promítaly fotky.
(zadáno: 19.4.2013)
Toto představení ve mně zanechalo opravdu silný zážitek. Nečekala jsem, že to bude tak kruté, nevím jestli bych ho zvládla vidět ještě jednou. Chtěla bych vyzdvihnout bravurní výkony hlavních čtyř herců (hlavně M. Taclíka, kterému padla role jak na míru, opravdu jsem mu jeho roli věřila, jen mě trochu zamrzelo, že měla tak krátké trvání). Hry tohoto autora mám velice ráda, opět mě nezklamal.
(zadáno: 3.11.2014)
Úžasné herecké výkony, úžasná mrazivá atmosféra, kterou jsem u hry od tohoto autora očekávala. Představení splnilo mé očekávání.
(zadáno: 25.11.2016)
Úžasné představení mého oblíbeného D. Mameta, které opět nezklamalo. Skvělé herecké výkony O. Sokola a M. Fingera. Nevadily mi tam ani ty vulgarismy, spíše mi přišlo, že do hry zapadaly. A kostýmy byly také skvělé.
(zadáno: 7.12.2019)
(zadáno: 4.11.2012)
Vtipné příběhy ze života, herecké výkony byly výborné!
(zadáno: 4.11.2012)
Velmi zábavné, potěšilo mě, že to zrovna hraje dvojice Dyk a Prachař, moc jsem se nasmála.
(zadáno: 5.2.2013)
94% a to díky bravurnímu výkonu M. Dlouhého. Rozjezd byl sice slabší, některé postavy mi neseděly, ale výkon M. Dlouhého to překryl a byla z toho nakonec vemi vtipná komedie s vtipným koncem.
(zadáno: 5.2.2013)
Skvělý výkon Igora Chmely, který svou postavu vystihl úplně přesně a velmi přesvědčivě. Nelíbila se mi ale jeho první scéna, kde byl na scéně sám a mluvil o věcech, které mě neupoutaly a po chvíli jsem se v ději ztratila. To se ale s příchodem dalšího herce změnilo, a hra mě vtáhla do děje. U detektivky jsem čekala, že to bude mít rychlejší spád, ale někdy celkem jasné věci vyšly najevo až po delší chvíli. Celkově jsem ale velmi spokojená, ani mi nevadilo, že to skončilo s celkem otevřeným dějem.
(zadáno: 10.3.2013)
Velmi krásně zpracované pro mne zajímavé téma o třetím odboji. Role přesně pasovaly na herce, jsem ráda, že byl Jiří Ornest alternovaný, toho jediného bych si v jeho roli představit nedokázala. Také se mi nelíbila role Miroslava Mejzlíka, ale to je jenom drobnost. Celkově hodnotím velice kladně, škoda že jsem toto představení objevila tak pozdě, jinak bych na něj určitě šla ještě jednou!
(zadáno: 24.3.2013)
Velmi vtipná divadelní hra, nepřišla mi vůbec trapná, naopak. Smála jsem se od začátku do konce, nejvíce se mi líbila scéna, kdy se Ondra Sokol válel na pohovce a snažil se vstát.
(zadáno: 23.5.2013)
Skvělé výkony herců (především I. Chmely, P. Lišky, J. Noska a N. Řehořové), úžasná atmosféra, trefné vtipy ze současnosti. Párkrát jsem se v dialozích ztratila, proto nedávám maximální hodnocení. Určitě ale chci toto představení shlédnout ještě jednou.
(zadáno: 12.10.2013)
Úžasná hra, skvělé výkony všech herců, především L. Žáčkové a J. Hájka. Určitě na tuto inscenaci půjdu ještě jednou, ale až z odstupem času.
(zadáno: 16.6.2014)
Velmi povedená hra o lidských vztazích, výborné herecké výkony.
(zadáno: 3.11.2014)
Úžasné herecké výkony (hlavně I. Chmela), hodně jsem se nasmála.
(zadáno: 3.1.2015)
Líbila se mi literární předloha, kterou jsem před shlédnutím četla, takže jsem od toho očekávala hodně. Herecké výkony ale byly výborné (nikdo ale výrazně neexceloval), vadilo mi, že byla závěrečná scéna tak rychle utnuta (odchod Nory), protože mi to pak trochu pokazilo dojem z představení (čekala jsem více procítění).
1 2 3 4 5 6  >  >>