Profil uživatele

Nikki123

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 18 % (49)
Lukáš Dubský: 19 % (54)
Anežka Kotoučová: 20 % (23)
Iva Bryndová: 20 % (24)
Pavel Širmer: 20 % (120)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 21.12.2013)
Po přečtení knižní předlohy jsem od této divadelní hry očekávala trochu více, ale celkově mě hra nezklamala, musím vyzdvihnout fantastické výkony B. Hrzánové a L. Vlasákové.
(zadáno: 25.1.2014)
Velmi povedená hra, všichni herci byli dobří, musím však vyzdvihnout O. Pavelku a V. Postráneckého, kteří hráli skvostně. Trochu mi vadilo, že ve hře nebyly použity dobové kulisy. Mám Moliérovy hry velmi ráda, toto zpracování jeho hry mě nezklamalo.
(zadáno: 2.2.2014)
Krásná klasika, výborné výkony, akorát mě děj moc nepřekvapil, četla jsem již předtím knižní předlohu.
(zadáno: 16.6.2014)
Na hru jsem šla, protože mě zaujala filmová předloha. Očekávala jsem, že představení nedosáhne takových kvalit jako film, což se také stalo. Představení ale nebylo vůbec špatné, jen mi připadalo, že hlavní herečky nevložily do svých výkonů tolik citů a emocí jako herečky ve filmu. Samozřejmě exceloval můj oblíbený Viktor Dvořák.
(zadáno: 16.6.2014)
Krásná, propracovaná hra, Dlouhému role sedla jako na míru (občas ale trochu přehrával), ale ostatní herci nedosahovali takových výkonů jako on. Celkově jsem od hry očekávala trochu více, ale nakonec jsem spokojená.
(zadáno: 25.4.2015)
Krásné představení o návratu do 90. let, byla vybrána i výborná hudba. Velmi oceňuji barmanský výkon Jaromíra Noska (hlavně s tím ohněm). Jen mi bylo trochu líto, že je představení tak krátké, klidně bych se na něj dívala i další hodinu. Škoda, že další díly již mají po derniéře, ráda bych je viděla.
(zadáno: 4.11.2017)
(zadáno: 4.11.2017)
Jedno z nejlepších představení tohoto divadla co jsem za poslední dobu viděla. Akorát bych rozdělila jinak postavy hereckému obsazení - např. obsazení hlavních postav mi nesedělo (Batěk až moc namyšlený a Stryková až moc zakřiknutá, nedostala se moc ke slovu).
(zadáno: 4.2.2019)
Skvělé výkony obou herců!
(zadáno: 17.4.2019)
(zadáno: 6.6.2019)
Skvělá slovenština M. Hofmanna, úžasný herecký výkon F. Rajmonta.
(zadáno: 8.10.2019)
(zadáno: 26.1.2020)
(zadáno: 19.8.2020)
Super oddechovka!
(zadáno: 6.3.2022)
(zadáno: 3.4.2022)
(zadáno: 21.4.2022)
(zadáno: 23.7.2022)
(zadáno: 4.11.2012)
Velmi pěkné akrobatické kreace, děj mne až zas tak nenadchnul, ale kluci z Nightworku to pěkně dokreslovali.
(zadáno: 3.5.2013)
Celkem pěkné, pohodové představení s celkem jednoduchým dějem. Nelíbil se mi tam Vilém Udatný. Jsem ráda, že jsem v roli Tracy viděla Lucii Štěpánkovou, Janu Strykovou bych si nedokázala představit v kladné roli. Spíše pro starší věkovou generaci.
(zadáno: 12.10.2013)
Docela vtipné představení, výborné herecké výkony.