Profil uživatele

Nikki123

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 18 % (46)
Lukáš Dubský: 19 % (51)
Pavel Širmer: 19 % (108)
Anežka Hrebiková: 21 % (22)
Helena Grégrová: 21 % (92)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 > >>

(zadáno: 25.4.2015)
Krásné představení o návratu do 90. let, byla vybrána i výborná hudba. Velmi oceňuji barmanský výkon Jaromíra Noska (hlavně s tím ohněm). Jen mi bylo trochu líto, že je představení tak krátké, klidně bych se na něj dívala i další hodinu. Škoda, že další díly již mají po derniéře, ráda bych je viděla.
(zadáno: 4.11.2017)
(zadáno: 4.11.2017)
Jedno z nejlepších představení tohoto divadla co jsem za poslední dobu viděla. Akorát bych rozdělila jinak postavy hereckému obsazení - např. obsazení hlavních postav mi nesedělo (Batěk až moc namyšlený a Stryková až moc zakřiknutá, nedostala se moc ke slovu).
(zadáno: 4.2.2019)
Skvělé výkony obou herců!
(zadáno: 17.4.2019)
(zadáno: 15.5.2019)
(zadáno: 6.6.2019)
Skvělá slovenština M. Hofmanna, úžasný herecký výkon F. Rajmonta.
(zadáno: 8.10.2019)
(zadáno: 26.1.2020)
(zadáno: 19.8.2020)
Super oddechovka!
(zadáno: 4.11.2012)
Velmi pěkné akrobatické kreace, děj mne až zas tak nenadchnul, ale kluci z Nightworku to pěkně dokreslovali.
(zadáno: 3.5.2013)
Celkem pěkné, pohodové představení s celkem jednoduchým dějem. Nelíbil se mi tam Vilém Udatný. Jsem ráda, že jsem v roli Tracy viděla Lucii Štěpánkovou, Janu Strykovou bych si nedokázala představit v kladné roli. Spíše pro starší věkovou generaci.
(zadáno: 12.10.2013)
Docela vtipné představení, výborné herecké výkony.
(zadáno: 21.12.2013)
Stále nevím, co si mám o hře myslet, ale měla takový zajímavě tajemný(temný) nádech, což mě na ní bavilo. Krásné jednoduché kulisy, výborné výkony I. Chmely a P. Čtvrtníčka.
(zadáno: 5.3.2014)
Protože jsem již hru znala, někdy jsem se nudila a celkově na mě bylo představení moc dlouhé. Rašilov občas přehrával, ale celkově se mi představení líbilo (i kulisy), byly tam i vtipné momenty.
(zadáno: 6.12.2014)
Z představení mám smíšené pocity, na jedné straně mě představení bavilo, příběh ale postrádá nějaký hnací motor, zdál se mi rozvláčný.
(zadáno: 25.4.2015)
Jelikož jsem již toto představení viděla v Činoherním klubu, tak se mi zdálo, že tito herci se do svých rolí méně vžily, což ovlivnilo atmosféru představení.
(zadáno: 25.4.2015)
Četla jsem knižní předlohu, takže jsem věděla o co jde, ale i tak mě překvapila ta surovost (jak slovní tak fyzická) během celé hry (a hlavně v druhé části. Také se mi moc nelíbily ty strohé kulisy na jevišti a oblečení herců. Herecké výkony byly ale dobré, nejvíce mě zaujal Jakub Chromeček.
(zadáno: 15.5.2015)
Téma inscenace se mi líbilo, vadilo mi, že rozdělené části spolu nebyly více propojeny (i když to byl asi záměr a něšlo tam popisovat několik desetiletí do detailů). Herecké výkony průměrné, pro mě tam nebyl nikdo kdo by podal lepší nebo nejlepší výkon oproti ostatním.
(zadáno: 2.1.2016)
Oddychovka o mezilidských vztazích, nic převratného.
(zadáno: 2.2.2016)
Celou dobu jsem měla pocit, že herci na něco čekají a pak přišel konec, ale nic převratného se neudálo.Tématika tohoto období mě ale zajímala, a představení dokázalo vytvořit autentickou atmosféru této doby.
(zadáno: 4.11.2017)
65% Celkem dobré představení, ale to nejspíš jen díky knižní předloze. Moc se mi nelíbilo moderní pojetí a herci mi k těm postavám moc neseděli.
(zadáno: 4.11.2017)
Průměrnější představení, celkem jsem se i bavila, což mělo být asi cílem.
(zadáno: 31.1.2018)

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 > >>