Profil uživatele

Nikki123

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 18 % (49)
Lukáš Dubský: 19 % (54)
Anežka Kotoučová: 20 % (23)
Iva Bryndová: 20 % (24)
Pavel Širmer: 20 % (120)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 12.10.2013)
Průměrná inscenace. Děj celkem o ničem, zachraňovali to skvostné výkony Potměšila a Chýlkové. Ale jako zahajovací hru otevření Studia dva dost slabé. Vůbec jsem nepochopila roli herečky Jany Strykové, podle mě tam jenom doplňovala mezery mezi přestavováním kulis.
(zadáno: 2.12.2013)
Kombinace Mameta a Sokola vypouští na divadelní parket hru s přemírou vulgarismů. Nejvíce role sedla J. Dulavovi, ostatní herci také nebyli vybráni špatně. Hra byla spíše oddechová, trochu mi vadilo, jak se velmi často měnily scény a kulisy. Celkově jsem od toho čekala více.
(zadáno: 21.12.2013)
Klasický Shakespeare, nenadchne, ani neunaví, nejlepší výkon podal Viktor Dvořák a představitelé řeků.
(zadáno: 4.5.2014)
Na mě až moc improvizace, těšila jsem se na klasického Moliéra.
(zadáno: 25.4.2015)
Průměrná hra o vztazích mezi muži a ženami, nic nového. Líbil se mi výkon M. Taclíka.
(zadáno: 2.1.2016)
Nelíbilo se mi moderní pojetí hry - jak kostýmy, tak kulisy. Hra mi přišla taková odtažitá, sterilní, v hlavní roli se mi nezdála E. Josefíková a už vůbec ne ve spojení s F. Čapkou (kterému role sedla). Nemyslím si ale, že by tato hra do tohoto divadla zapadala.
(zadáno: 2.1.2016)
Klasická Moliérova fraška, nic velkého jsem od toho nečekala, což se také vyplnilo.
(zadáno: 2.2.2016)
Toto představení jsem již viděla ve dvou jiných divadlech, takže jsem výkony mohla porovnat. Myslím si, že toto zpracování se moc nepovedlo. Výběr herců se mi moc nelíbil - hlavně Lukáš Jůza, tomu jsem jeho roli moc nevěřila, přišlo mi, že přehrával.
(zadáno: 21.4.2016)
Jednoduchý zápletka, humor tohoto představení mě moc neoslovil.
(zadáno: 5.3.2017)
55% Téma inscenace mě nezaujalo, představení na mě bylo moc dlouhé.
(zadáno: 5.3.2017)
Průměrné představení, nikdo z herců nevynikal nad ostatními.
(zadáno: 5.3.2017)
Průměrné představení, jediná akční scéna se konala až na závěr.
(zadáno: 8.6.2017)
Hra o nereálném světě, občas jsem se zasmála, ale jinak mě inscenace neoslovila.
(zadáno: 8.10.2019)
Výkony herců byly dobré, některé vtipy ale byly přehnané.
(zadáno: 8.10.2019)
(zadáno: 7.12.2019)
Někdy jsem se vtipům smála, někdy mi přišly naopak až moc laciné.
(zadáno: 12.10.2021)
(zadáno: 4.11.2012)
Celkem normální hra s pro mě nezáživným tématem, jednu chvíli jsem si přála, aby už se rozuzllia zápletka, občas záblesky vtipu. Celé to zachraňuje F. Rajmont. Nepotěší, ale ani neurazí.
(zadáno: 4.11.2012)
Rozvláčnělý děj, divné téma a konec také divný, i když očekávaný. Jeden z horších počinů Činoheráku, ale naoopak mě to tajemno ve hře celkem přitahovalo.
(zadáno: 29.12.2012)
Opět jsem od toho očekávala více, ale nakonec to byla velmi průměrná, občas i vtipná hra.
(zadáno: 19.4.2013)
Hra mě nijak zvlášť neoslovila, nelíbilo se mi, jak jeden herec mluvil zároveň s dvěmi lidmy, kteří byli v jiných místnostech a neviděli se, což dělalo hru podivnější. Také mi tam nesedla role Matěje Dadáka, naopak se mi tam v jedné části, kdy vypnuli světla, líbilo to tajemno. Jsem z tohoto představení na rozpacích, od Činoheráku jsem čekala více.
(zadáno: 11.10.2013)
Čekala jsem od toho rozhodně více. Už na začátku se mi začaly plést jména postav a jejich postavení v příběhu, což mi zůstalo až do konce hry. Bylo to celkem dlouhé, naopak konec byl na mě zase až moc rychlý, takže jsem závěr pochopila až se spožděním. Námět také nic moc, od těchto výborných herců jsem čekala lepší výkony.
(zadáno: 3.11.2014)
Líbila se mi pouze tančící a zpívací část, v té druhé činoherní části jsem se nevyznala, byl to chaos s divným koncem.