Profil uživatele

Nikki123

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 18 % (46)
Lukáš Dubský: 19 % (51)
Pavel Širmer: 20 % (110)
Anežka Kotoučová: 21 % (22)
Helena Grégrová: 21 % (93)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

1 2 3 4 5 6  >  >>
(zadáno: 8.6.2017)
Hra o nereálném světě, občas jsem se zasmála, ale jinak mě inscenace neoslovila.
(zadáno: 17.4.2019)
Strašně jsem se bála, aby herci adaptaci tohoto románu neskazili, ale zvládli to bravurně, zkrácení textu na kvalitě představení neubralo.
(zadáno: 4.11.2017)
Průměrnější představení, celkem jsem se i bavila, což mělo být asi cílem.
(zadáno: 31.7.2018)
Téma mě vůbec nezaujalo, představení mi přišlo celkem rozvleklé, stejně tak jako herecký výkon paní Maciuchové.
(zadáno: 22.3.2019)
Průměrné představení, konec byl předvídatelný.
(zadáno: 25.11.2016)
Úžasné představení mého oblíbeného D. Mameta, které opět nezklamalo. Skvělé herecké výkony O. Sokola a M. Fingera. Nevadily mi tam ani ty vulgarismy, spíše mi přišlo, že do hry zapadaly. A kostýmy byly také skvělé.
(zadáno: 6.12.2014)
Z představení mám smíšené pocity, na jedné straně mě představení bavilo, příběh ale postrádá nějaký hnací motor, zdál se mi rozvláčný.
(zadáno: 4.11.2012)
Příběh pro mne trochu jako z jiné dimenze, ale herecké výkony skvostné!
(zadáno: 30.1.2020)
(zadáno: 13.5.2013)
Krásné představení s výbornými herci (Chýlková, Dulava), ale musím se přiznat, že moje nižší hodnocení je ovlivněno shlédnutím filmu několik měsíců před představením a ten mi přišel dynamičtější.
(zadáno: 12.10.2013)
Inscenace se mi nelíbila, protože jsem moc nepochopila děj a pointu hry. Nejlepší výkon tam podle mě měl I. Chmela, který hrál pro mě nejpochopitelnější postavu, zbytek to byla změť divných zvuků a scén.
(zadáno: 8.10.2019)
(zadáno: 12.11.2018)
Na to, že mám Sokola ráda, tak tohle se mu teda nepovedlo. Splácal si rádoby vtipné historky ze svého života, které byly spíše trapné. Ostatní se sice smáli, ale já jsem čekala, že bude toto představení pojmuté úplně jinak.
(zadáno: 31.7.2018)
Téma představení mě vůbec nezaujalo, i když se hrálo bez přestávky, tak měla jsem se musela přemoct, abych neodešla dříve.
(zadáno: 10.3.2013)
Velmi krásně zpracované pro mne zajímavé téma o třetím odboji. Role přesně pasovaly na herce, jsem ráda, že byl Jiří Ornest alternovaný, toho jediného bych si v jeho roli představit nedokázala. Také se mi nelíbila role Miroslava Mejzlíka, ale to je jenom drobnost. Celkově hodnotím velice kladně, škoda že jsem toto představení objevila tak pozdě, jinak bych na něj určitě šla ještě jednou!
(zadáno: 5.3.2017)
Téma této inscenace mě nezaujalo, občas se mi zdálo, že někteří herci přehrávají.
(zadáno: 4.11.2012)
Výborná, vtipná hra, Ondřej Sokol nejlepší, námět také velice dobrý. Spíše oddychová hra na zasmání.
(zadáno: 21.12.2013)
Po přečtení knižní předlohy jsem od této divadelní hry očekávala trochu více, ale celkově mě hra nezklamala, musím vyzdvihnout fantastické výkony B. Hrzánové a L. Vlasákové.
(zadáno: 3.11.2014)
Líbila se mi pouze tančící a zpívací část, v té druhé činoherní části jsem se nevyznala, byl to chaos s divným koncem.
(zadáno: 29.12.2012)
Excelentní hra v podání exceltních herců Švehlíka a Krajča! Velmi emotivní.
(zadáno: 4.11.2012)
Velice dlouhé, nezáživné představení, spíše pro mladší věkovou kategorii. Málem jsem u toho usnula. Také nemám ráda muzikály.
(zadáno: 21.12.2013)
Stále nevím, co si mám o hře myslet, ale měla takový zajímavě tajemný(temný) nádech, což mě na ní bavilo. Krásné jednoduché kulisy, výborné výkony I. Chmely a P. Čtvrtníčka.
(zadáno: 2.1.2016)
Oddychovka o mezilidských vztazích, nic převratného.
(zadáno: 4.2.2019)
Skvělé výkony obou herců!
1 2 3 4 5 6  >  >>