Profil uživatele

Nikki123

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 18 % (47)
Lukáš Dubský: 19 % (51)
Pavel Širmer: 20 % (111)
Anežka Kotoučová: 21 % (22)
Helena Grégrová: 21 % (94)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 5.2.2013)
Skvělý výkon Igora Chmely, který svou postavu vystihl úplně přesně a velmi přesvědčivě. Nelíbila se mi ale jeho první scéna, kde byl na scéně sám a mluvil o věcech, které mě neupoutaly a po chvíli jsem se v ději ztratila. To se ale s příchodem dalšího herce změnilo, a hra mě vtáhla do děje. U detektivky jsem čekala, že to bude mít rychlejší spád, ale někdy celkem jasné věci vyšly najevo až po delší chvíli. Celkově jsem ale velmi spokojená, ani mi nevadilo, že to skončilo s celkem otevřeným dějem.
(zadáno: 2.12.2013)
Opravdu nereálný a trapný příběh, vůbec mě nezaujal.
(zadáno: 21.5.2019)
(zadáno: 2.1.2016)
Na tuto hru jsem šla se školou, jinak bych na ni nešla. Tento typ humoru se mi vůbec nelíbí, scénky, které herečky předváděly, mi vůbec nepřišly vtipné, i když ostatním v sále ano.
(zadáno: 3.11.2014)
Úžasné herecké výkony, úžasná mrazivá atmosféra, kterou jsem u hry od tohoto autora očekávala. Představení splnilo mé očekávání.
(zadáno: 12.10.2021)
Výborné výkony všech, především I. Kristekové a M. Steinmasslové.
(zadáno: 12.11.2018)
Zpracování této hry jsem vůbec nepochopila, na mě to bylo až moc moderní pojetí (hlavně ta zpívaná část, kdy jsem skoro ničemu nerozuměla). Mluvená část byla celkem dobrá, akorát mi to přišlo takové nedotažené, hodně věcí si musel divák domýšlet.
(zadáno: 21.12.2012)
První půlka představení, kde měl velkou roli Juraj Kukura se mi líbila velmi, ale druhá půllka už pokulhávala. Moc se mi nelíbila ta část s Veronikou Žilkovou.
(zadáno: 4.11.2012)
Velmi zábavné, potěšilo mě, že to zrovna hraje dvojice Dyk a Prachař, moc jsem se nasmála.
(zadáno: 4.3.2013)
Celkem dobrá hra, nejlepší herecký výkon v téhle hře podal rozhodně M. Dlouhý. Byli tam i velmi vtipné scénky, ale celkově jsem na toto téma hry nebyla naladěna a moc mě ani nezajímalo. Občas mi přišlo, že ostatní herci přehrávali. 64%
(zadáno: 21.4.2016)
Jednoduchý zápletka, humor tohoto představení mě moc neoslovil.
(zadáno: 30.1.2013)
Velice divné scénky, které vypadaly jakoby z jiné dimenze. Skoro vůbec na sebe nenavazovaly, byly hrány retrospektivně, což mě také rozhodilo a ze začátku jsem to nepochopila. Ve scénkách se probíraly divné věci, které na sebe někdy také nenavazovaly a byly o ničem.
(zadáno: 4.11.2012)
Richard Krajčo exceluje, nejlepší je jeho nahá scéna. Námět hry také perfektní, ale trochu mě naštvalo, že jsem neměla štěstí na Lidu Rybovou...
(zadáno: 3.11.2014)
Hra o ničem, ani herecké výkony to nezachránily. Od Činoherního klubu jsem čekala víc.
(zadáno: 16.6.2014)
Krásná, propracovaná hra, Dlouhému role sedla jako na míru (občas ale trochu přehrával), ale ostatní herci nedosahovali takových výkonů jako on. Celkově jsem od hry očekávala trochu více, ale nakonec jsem spokojená.
(zadáno: 6.6.2019)
Skvělá slovenština M. Hofmanna, úžasný herecký výkon F. Rajmonta.
(zadáno: 26.11.2016)
Zpracování hry v podání tohoto divadla se mi moc nelíbilo, herecké výkony mě nijak neuchvátily. Toto představení nenadchne, ale ani neurazí, ale jsem se občas nudila a měla jsem nutkání odejít již před koncem.
(zadáno: 25.4.2015)
Četla jsem knižní předlohu, takže jsem věděla o co jde, ale i tak mě překvapila ta surovost (jak slovní tak fyzická) během celé hry (a hlavně v druhé části. Také se mi moc nelíbily ty strohé kulisy na jevišti a oblečení herců. Herecké výkony byly ale dobré, nejvíce mě zaujal Jakub Chromeček.
(zadáno: 6.4.2013)
Pohodové představení, zajímavé téma. Více se mi líbila druhá část, kde byli hlavními ,,tahouny´´ představení Chýlková a Vetchý, kteří sršili vtipnými hláškami. Vtipný byl také Petr Nárožný.
(zadáno: 2.1.2016)
Nelíbilo se mi moderní pojetí hry - jak kostýmy, tak kulisy. Hra mi přišla taková odtažitá, sterilní, v hlavní roli se mi nezdála E. Josefíková a už vůbec ne ve spojení s F. Čapkou (kterému role sedla). Nemyslím si ale, že by tato hra do tohoto divadla zapadala.
(zadáno: 29.5.2019)
Na mě to bylo až moc moderní pojetí, nenašla jsem v tom smysl.
(zadáno: 21.5.2019)
(zadáno: 3.12.2012)
Moc mě hra neoslovila, protože to mělo pro mne nezajímavé téma a bylo to spíše určeno pro o hodně starší generaci než jsem já. Ale zase mojí babičce se to velmi líbilo.
(zadáno: 21.2.2014)
Britský humor mě vůbec nebaví, proto se mi tato hra nelíbila, skoro nikdy mi to nepřišlo vtipné a vůbec jsem se nesmála. Šla jsem na to se školou, sama bych si toto představení nevybrala.