Profil uživatele

Nikki123

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 18 % (49)
Iva Bryndová: 19 % (26)
Lukáš Dubský: 19 % (55)
Anežka Kotoučová: 20 % (23)
Pavel Širmer: 20 % (121)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 2.1.2016)
Klasická Moliérova fraška, nic velkého jsem od toho nečekala, což se také vyplnilo.
(zadáno: 26.1.2020)
(zadáno: 30.1.2020)
(zadáno: 19.4.2013)
Hra mě nijak zvlášť neoslovila, nelíbilo se mi, jak jeden herec mluvil zároveň s dvěmi lidmy, kteří byli v jiných místnostech a neviděli se, což dělalo hru podivnější. Také mi tam nesedla role Matěje Dadáka, naopak se mi tam v jedné části, kdy vypnuli světla, líbilo to tajemno. Jsem z tohoto představení na rozpacích, od Činoheráku jsem čekala více.
(zadáno: 23.5.2013)
Skvělé výkony herců (především I. Chmely, P. Lišky, J. Noska a N. Řehořové), úžasná atmosféra, trefné vtipy ze současnosti. Párkrát jsem se v dialozích ztratila, proto nedávám maximální hodnocení. Určitě ale chci toto představení shlédnout ještě jednou.
(zadáno: 4.5.2014)
Na mě až moc improvizace, těšila jsem se na klasického Moliéra.
(zadáno: 22.1.2013)
Sice trochu pomalejší rozjezd a ze začátku mě ten velký příval sprostých slov trochu vyděsil, ale nakonec se z toho vyklubala úžasná hra, při které jsem se smála od začátku až do konce. Skvělé výkony nejen J. Zadražila, J. Noska, J. Hofmana a J. Novotného, ale i všech ostatních herců. Chystám se na toto představení ještě jednou!

Edit: Shlédnuto podruhé, nasmála jsem se ještě více než poprvé!
(zadáno: 11.10.2013)
Pro mě zatím nejlepší muzikál, co jsem kdy viděla. Šla jsem na něj hlavně, protože zde hraje M. Kubišová, která nezklamala a předvedla krásný pěvecký výkon i s Anetou Langerovou. Občas jsem se ztrácela v tom koho hrají dva mladší herci (to ale byla moje chyba, protože jsem si před představením nic o  životě Sidonie nepřečetla), celkově z toho mám velmi pozitivní dojem. 84%.
(zadáno: 12.10.2013)
Úžasná hra, skvělé výkony všech herců, především L. Žáčkové a J. Hájka. Určitě na tuto inscenaci půjdu ještě jednou, ale až z odstupem času.
(zadáno: 5.3.2017)
55% Téma inscenace mě nezaujalo, představení na mě bylo moc dlouhé.
(zadáno: 4.11.2012)
Rozvláčnělý děj, divné téma a konec také divný, i když očekávaný. Jeden z horších počinů Činoheráku, ale naoopak mě to tajemno ve hře celkem přitahovalo.
(zadáno: 3.11.2014)
Úžasné herecké výkony (hlavně I. Chmela), hodně jsem se nasmála.
(zadáno: 21.9.2021)
(zadáno: 24.5.2015)
Výborné představení, výborné výkony herců (hlavně M. Fingera), ale přesto tomu k dokonalosti něco chybělo.
(zadáno: 4.11.2012)
Velmi pěkné akrobatické kreace, děj mne až zas tak nenadchnul, ale kluci z Nightworku to pěkně dokreslovali.
(zadáno: 3.6.2017)
Opět Čičvák, opět nezaujalo.
(zadáno: 1.5.2018)
Na to, že muzikály moc nemusím, tak tento se mi celkem líbil, akorát byl až moc dlouhý.
(zadáno: 4.3.2013)
Úžasné, bezchybné a strašně vtipné předstvení! Opět exceloval výborný Michal Dlouhý, Helena Lapčíková byla neméně dobrá. Krásná práce režiséra, líbila se mi část, kde se promítaly fotky.
(zadáno: 4.11.2012)
Velmi dobré zpracování O. Sokola, hrají zde moji oblíbení herci ( Chýlková a Roden), námět skvělý, knihu Vánoční koleda miluju. Zpěváci hru krásně dokreslují, trochu mi tam vadil Koller.
(zadáno: 4.11.2012)
Celkem vtipné, ryba se na mne nedostala, ale alespoň mi dal pan Lábus ubrousek :).
(zadáno: 24.3.2013)
Velmi vtipná divadelní hra, nepřišla mi vůbec trapná, naopak. Smála jsem se od začátku do konce, nejvíce se mi líbila scéna, kdy se Ondra Sokol válel na pohovce a snažil se vstát.
(zadáno: 19.8.2020)
Super oddechovka!
(zadáno: 25.11.2016)
Vtipná komedie, skvělé herecké výkony O. Vetchého a J. Dulavy.
(zadáno: 29.12.2012)
Opět jsem od toho očekávala více, ale nakonec to byla velmi průměrná, občas i vtipná hra.