Profil uživatele

NOvYl

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 7 % (6)
Anežka Kotoučová: 8 % (4)
Pavel Širmer: 8 % (9)
Michal Novák: 10 % (9)
Iva Bryndová: 13 % (11)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

1 2  > 
(zadáno: 13.2.2020)
opravdu originální one woman show, na aktuální (nejen) ženská témata, krásně nekorektní humor, klidně srovnatelné s Cavemanem.
=rád bych viděl znovu
(zadáno: 11.6.2019)
Velmi slušně zpracovaná klasická Shakespearova hra s nápaditou realizací scény. Bolek Polívka zde dokazuje že je PAN HEREC.
=mohl bych vidět znovu
(zadáno: 11.6.2019)
Na představení mne vzal zbytek rodiny (poté co to už všichni viděli několikrát), s tím že je to "super" a že o moc přicházím. Navštivili jsme tedy provedení na Biskupském dovře. Z představení jsem byl zklamán, scénář i režie mi přišli plytké, málo nápadité, takové "amatérské", stejně tak i herecké výkony mi evokovaly ochotnické nastudování ve stylu "šuby duby Amerika..."
=znovu vidět nechci
(zadáno: 11.6.2019)
Za mně rozhodně jedno z NEJ představení MDB a v něm především nezapomenutelný Martin Havelka jako Daryl Van Horne. Toto představení mi v repertoáru divadla opravdu chybí.
=rád bych viděl znovu
(zadáno: 11.6.2019)
Velmi povedená one man show o vztazích a pohledu na svět, která není zaměřená jen na jedno pohlaví.
=nevadilo by mi vidět znovu
(zadáno: 11.6.2019)
Slušná inscenace MDB, řekl bych po všech stránkách povedená.
=vidět znovu by mi nevadilo
(zadáno: 11.6.2019)
Klasická, lehká komedie, solidně nastudovaná MDB, jedno z povedenějších představení souboru. O kvalitě svědčí i doba po kterou se představení drží na programu divadla.
=nevadilo by mi vidět znovu
(zadáno: 11.6.2019)
Setkání stárnoucího herce a jeho dcery, proložené klaunskými vystoupeními obou. Oba hlavní protagonisté podávají velmi slušný výkon.
=nevadilo by mi vidět znovu
(zadáno: 18.2.2020)
představení o mužích a taky o ženách určený především ženám, v celku zábavné, takže tři hodiny utečou jako nic. Herecky na slušné úrovni, co se týká zpěvu tak při polovině výstupů měl orchestr nad zpěváky jasně navrch.
=jednou stačilo
(zadáno: 11.6.2019)
Představení jsem viděl opakovaně s odstupem několika let, včetně televizního záznamu. To mi dalo příležitost sledovat jak Barbora Hrzánová zraje a s ní i postava Helenky. Oproti původní verzi je současné představení o třídu možná o dvě jinde.
=viděl jsem několikrát
(zadáno: 11.6.2019)
Toto bylo opravdu velké zklamání. Pokud máte rádi filmové zpracování, které je plné napětí a ponuré nálady, tak tady se ničeho podobného nedočkáte. Na statickou scénu, kde herci ve sytlu Shakespearovských her vždy vystoupí z řady aby prosnesli svůj monolog byl smutný pohled.
=nikdy více
(zadáno: 11.6.2019)
Představení určené spíše pro děti, v podstatě věrně kopíruje děj literární předlohy, nepřináší nic nového ani neobsahuje nějaký větší nápad. Nastudování na úrovni zkušených ochotníků.
=nechci vidět znovu
(zadáno: 11.6.2019)
vemi dobře zapamatovatelné představení, skvěle zpracované i zahrané.
=rád bych viděl znovu
(zadáno: 11.6.2019)
Nebylo to špatné, dokonce jsem se místy docela dobře bavil. Občas se objevil zajímavý a vtipný nápad. Ale odcházel jsem s pocitem, že autoři příliš nevyužili potenciál který předloha skýtala.
=znovu vidět nemusím
(zadáno: 11.6.2019)
Nápaditá byla scéna, světelné efekty a možná kostým. Hudba mi přišla plytká až kýčová a zapěv Jana Ciny mne místy tahal za uši. Ze skupiny šesti (zbytek byly dámy všeho věku) jsem však byl jediný komu se představení nelíbilo, z čehož usuzuji že mezi ženami bude mít lepší ohlas.
=kdyby byla přestávka, odešel bych v půli
(zadáno: 11.6.2019)
Nebylo to vyloženě špatné, ale po dvou měsících si už vůbec nevzpomínám že jsme na tom byli.
=znovu vidět nechci
(zadáno: 11.6.2019)
Představení je mírně nadpůrměrné klasické ztvárnění Shakespeara, které rozhodně neurazí ale ničím nepřekvapí, a po chvíli zapadne mezi podobné kusy.
=nemusím vidět znovu
(zadáno: 11.6.2019)
Pokud máte rádi Monty Python, budete nejspíš nadšení. Pokud nevíte o co jde nebo se vám nelíbí jejich humor, bude lepší pokud toto představení vynecháte.
Před návštěvou divadla doporučuji shlédnout film Monty Python a Svatý Grál, umocní to váš prožitek.
=klidně bych šel znovu
(zadáno: 11.6.2019)
Paní Balzerová je v této roli výborná. Hra samotná je velmi vtipná a poutavá. I když je podaná výhradně z ženského pohledu bavil jsem se velmi.
=nevadilo by mi vidět znovu
(zadáno: 11.6.2019)
Výborné představení, na které celá naše rodina ráda opakovaně chodí. Jedno z nejpovedenějších v historii MDB.
=viděl jsem víc než 5x
(zadáno: 11.6.2019)
Nebylo to špatné, poměrně slušná kopie filmové předlohy, rozhodně se není za co stydět.
=mohl bych vidět znovu
(zadáno: 11.6.2019)
Nebylo to špatné ale ani nijak nevynikalo. Musím ocenit výkon Vojtěcha Blahuty, který byl ale nejspíš jedíný kdo stojí za zmíňku.
=znovu vidět nemusím
(zadáno: 11.6.2019)
Lehká vztahova francouzská komedie. Neurazí, nenadchne.
=znovu vidět nemusím
(zadáno: 11.6.2019)
Netradiční prostředí cirkusového stanu zpracování rozhodně přidává na zapamatovatelnosti. Reálná akrobatická čísla předváděná herci hodnotím pozitivně. Hra se však bohužel ani nepřibližuje náladou a poetičností knižní předloze nebo Mezelově filmové verzi.
=nevadilo by mi vidět znovu
(zadáno: 11.6.2019)
Viděli jsme při hostování v Mahenově divadle. Těšili jsme se převelice a představení nás nezklamalo. Pokud máte rádi Rychlé šípy, a ideálně v komixové verzi, bude se vám představení líbit. Celé je koncipované právě jako jednotlivé výjevy z komixu, čemuž odpovídá i líčení herců. Velmi povedený kus.
=rád bych viděl znovu
1 2  >