Profil uživatele

Optimista

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 13 % (11)
Michal Novák: 15 % (12)
Jiří Koula: 17 % (7)
Kateřina Jírová: 18 % (8)
Jan Pařízek: 20 % (13)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 29.5.2017)
(zadáno: 29.5.2017)
(zadáno: 29.5.2017)
Právem nejdéle hraná inscenace v Divadle v Dlouhé. Děti nadchne a dospělé nejen, že neurazí, ale potěší, pohladí, rozesměje. Nápad s lampami je ten nejlepší, jaký jsem kdy viděl.
(zadáno: 29.5.2017)
Poslední z dlouhé a úspěšné řady kabaretů je opět povedený
(zadáno: 29.5.2017)
Divadlo v Dlouhé potvrzuje, že i z jednoduchého a předvídatelného příběhu se dá udělat dobrá inscenace. Pár procent navíc za odvahu vůbec se do Lucerny pustit.
(zadáno: 29.5.2017)
Poctivé představení pro děti, které neurazí ani dospěláky.
(zadáno: 29.5.2017)
(zadáno: 29.5.2017)
Nejhorší na této skvělé inscenaci je, že v červnu 2017 definitivně končí. Škoda skvělé hry, vždy totálně vyprodané. Dvakrát škoda, že už nic takového úžasný Jan Borna nezrežíruje. Třikrát škoda, že ji nahradí taková "perla", jako je Racek.
(zadáno: 28.2.2020)
Naprostá zoufalost. Snad by šlo odpustit scénu sesmolenou z bazarových rekvizit (nebo spíš ze smetiště), inu, šetří se za každou cenu. Ale uvedení tak hloupé a nevtipné věci by mělo být trestné. Nechápu, pro jakého diváka, tedy spíš divačku, to hrajou. Tipuju, že cílovka měla být asi stará, ošklivá a tlustá žena po přechodu, která se matně rozpomíná, před kolika desítkami let měla naposledy sex a která se tetelí, že je na tom snad někdo ještě hůř, než ona. A trapnému parodování gayů se lidi naposledy smáli snad před padesáti lety. 10% za paní Vlasákovou...
(zadáno: 29.5.2017)
Skvělí herci poctivě a přesně hrají to, co po nich režiséři chtějí. Deklamují, pinoží se po scéně, afektovaně ječí, vytvářejí symboliku, již málokdo porozumí a hlavně - hrnou do diváků depresi a zmar po tunách. To vše dvě hodiny v kuse. A po dvou hodinách zoufalý divák zjistí, že je teprve pauza a ta hrůza ještě přes hodinu pokračuje. Z premiéry po pauze odešlo jen z prvních 4 řad cca 25% diváků, přestože byl na konci raut (!) - a dobře udělali!
50% za výkony herců, -50% režisérům, 10% za světla a scénu.
Nikdy více!
(zadáno: 29.5.2017)
Písničky Vodňanského a Skoumala hrané a zpívané o řád lépe, než v originále. Krásné, moudré, vtipné i dojemné básně Jana Borny. Veselé, brutální a vulgární vzkazy neznámých autorů "z lidu". To vše skvěle promíchané do příjemně stráveného večera.
(zadáno: 29.5.2017)
Brutální divadelní fastfood, vše zkráceno ad absurdum a servírováno místy ve vražedném tempu. Milovník Shakespeara bude zděšen, jak strašně se dá tento klasik zprasit. Ale divák s trochou nadhledu se bude královsky bavit tím, co trojice výborných herců za 120 minut dokáže (i ve spolupráci s publikem) odehrát.