Profil uživatele

Orienteering

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 9 % (7)
Iva Bryndová: 11 % (10)
Jan Pařízek: 14 % (39)
Pavla Haflantová: 16 % (14)
Helena Grégrová: 17 % (33)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 18.3.2017)
Vynikající Ladislav Hampl! Znalost fotbalu je určitě plus (nejsem si jistá, zda by "nefanoušci" všechno pochopili/ocenili). A zatím nejlepší vysvětlení ofsidu pro ženské. Doporučuju!
(zadáno: 9.3.2017)
(zadáno: 20.12.2016)
Viděla jsem znovu po cca půl roce a stále musím jen chválit. Oceňuju překlad, netahá za uši jako u filmu, výborná dramatizace a režie. Nápaditá scéna, skvělá hudba i herecké výkony (bavili mě Collins a Bennet, Darcy až na pár okamžiků uvěřitelný). Za mě hodně povedené, zvedám o 10% oproti prosinci 2016.
(zadáno: 7.7.2016)
85% Zábavná inscenace, tak akorát vhodná pro letní večer. Až na úvodních cca 10-15 minut má hra spád, výkony všech herců mě bavily - hlavně pan Šteindler, paní Boudová, pan Carda, pan Stach (opět krásně zpívá a hraje). Nenapadá mě nikdo z obsazení, kdo by se mi tam nelíbil nebo mi vadil. Vůbec nevadilo moderní prostředí (paluba lodi jako hlavní motiv jeviště). Za rok půjdu ráda znovu :)
(zadáno: 25.4.2016)
95% Strhující příběh a výborné výkony všech tří herců. Souhlasím s tím, že přestávka hře spíš škodí. Nic ale neubírá na síle představení.
(zadáno: 7.4.2016)
(zadáno: 7.4.2016)
Všichni tři herci výborní po celou dobu představení. I když si mnozí mohou zápletku snadno domyslet dopředu, je to skvělá komedie, která baví. Mně osobně jednou vidět nestačilo :-) Šla jsem na pana Stacha a objevila k tomu jako bonus dvě skvělé herečky, paní Karochovou a Šoltýsovou :-)
(zadáno: 14.3.2016)
Podle mě zatím stále nejlepší inscenace Verzí. Pokaždé jiné a pokaždé (zatím) baví. Z herců nejlepší Linda Rybová.
(zadáno: 18.2.2016)
85% Povedená inscenace, herecky mě nejvíc bavili Ivan Lupták a Anna Fialová (ta byla podle mě nejlepší!), ale i ostatní byli výborní.
(zadáno: 23.10.2015)
Hlavně za zpěv Mariany Prachařové, jinak zklamání. Herecky mě bavil víc David Prachař, Mariana Prachařová krásně zpívá - upravené vánoční písně se mi líbily.
(zadáno: 8.4.2015)
85% Výborná scéna i hudba,byla jsem nadšená. Karel Dobrý jako Othello mě dokázal od začátku strhnout, skoro jsem z něj nespustila oči :) David Prachař jako Jago i Magda Borová jako Desdemona taky velmi dobří. Rasistické vtípky šaška až na výjimky nevadily (jeden nebo dva se mi zdály trochu "přes čáru", ale do inscenace zapadly).
(zadáno: 8.4.2015)
(spíš jen slyšeno v divadle v Jablonci n.N.) Já nějak nevím...zaujaly hlavně výkony herců v menších rolích (David Novotný, pan Krobot), ale nějak jsem se nedokázala nadchnout (z druhého balkonu nebylo moc vidět). Provedení ve Stavovském mě prostě oslovilo víc. Možná kdybych představení viděla přímo v Dejvickém divadle nebo v podobném komornějším prostředí, měla bych z něj lepší pocit.
Viděla jsem včera (3/5/2017) znovu z třetí řady v Dejvickém, dojem ze hry se podstatně vylepšil, +10%. Výborní J. Plesl, pan Krobot. Vadila mi K. Melíšková...zpracování ve Stavovském za mě pořád o něco lepší.
(zadáno: 8.4.2015)
Výborná hudba Romana Holého, z herců nejvíc zaujal Patrik Děrgel jako Don Juan. Některé scény příliš dlouhé, alespoň z mého pohledu. Většinou se mi nestává, že během představení stihnu sledovat ostatní diváky.
(zadáno: 24.9.2014)
Výborní Martin Stránský a Dušan Sitek! Děj možná trochu zbytečně rozkouskovaný změnami scény. Chválím pohotovost herců, kteří dokázali zareagovat na výpadek proudu v jabloneckém divadle a celou situaci zapracovat do hry :-)
(zadáno: 24.9.2014)
Skvělá inscenace a výborné využití jeviště. Pohled do sálu Stavovského divadla, kde se odehrává i část hry, je úžasný. Líbila se mi minimalistická scéna i blízkost s herci. Z výkonů mohu vyzdvihnout paní Medveckou, Davida Prachaře a hlavně Jana Dolanského, Magdaléně Borové jsem v posledním výstupu úplně 100% nevěřila, ale to je jen můj subjektivní pocit.
(zadáno: 24.9.2014)
Výborná inscenace, nechybí vtipné momenty, ale převládá mrazení. Líbilo se mi využiží SMS a hudby, vadil mi smích publika v momentech, kdy mě osobně moc do smíchu nebylo.
Výborný Ondřej Sokol, tak za něj 85% :)
(zadáno: 24.9.2014)
Příjemná komedie, pobaví a vyčistíte si hlavu.
(zadáno: 24.9.2014)
75%, hlavně kvůli výkonu Igora Chmely. Jeho ostravština hru hodně oživuje... a opět jsme se dočkali i zpěvu. Bavily mě i Petra Špalková a Linda Rybová, užívali jsme si momenty, kdy se herci sami odbourávali.
Děj je poměrně jednoduchý a nepřekvapí. Hru mohu doporučit jako spolehlivou oddechovku, při které se pobavíte a nemusíte myslet na nic jiného. Hodnotím jako rodič žáka školou povinného a jako dítě z učitelské rodiny:)


(zadáno: 24.9.2014)
Oddechová hra, která pobaví a nikdy neomrzí, protože je pokaždé jiná. Viděla jsem 3x a vždy bylo něco jinak. Baví zejména Igor Chmela (a to nejen svým "francouzským" šansonem), ale hlavně Linda Rybová, která je v téhle hře podle mě nejlepší. Hru určitě doporučuju.
(zadáno: 13.11.2013)
Na představení jsem šla ze zvědavosti, jako pravověrný Partičkář. Tušila jsem, co mám asi čekat, takže jo, bavilo mě to a zasmála jsem se. Dobrá oddychovka.
(zadáno: 13.11.2013)
Výborné výkony hlavně pánů Preise, Šťastného a Němce.
(zadáno: 13.11.2013)
Legendární představení se skvělou Bárou Hrzánovou.
(zadáno: 13.11.2013)
(zadáno: 13.11.2013)
Do paměti se mi vryla hlavně píseň v podání Igora Chmely.