Profil uživatele

Ostravacka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jiří Landa: 14 % (9)
Jan Pařízek: 16 % (14)
Lukáš Dubský: 17 % (26)
Michal Novák: 18 % (14)
Iva Bryndová: 19 % (18)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 18.6.2022)
Představení s hereckým koncertem skvělého Dana Krejčíka. Společně s Jitkou Schneiderovou jim to na jevišti fungovalo. Skvělé využití scény a hudebních motivů.
(zadáno: 17.6.2022)
Povedená komedie, která nesrší lacinými vtipy :) Právě naopak je zde plno vtipů a oceňuji také rozdělení první a druhé poloviny představení, geniální. Výborní jsou všichni představitelé, ale vyzdvihla bych M. Němce a H. Dvořákovou.
(zadáno: 12.1.2022)
Billy Elliot je zkrátka nádherné dílo, takhle má vypadat muzikál! O. Kapusta jako Billy byl skvělý. Moc se mi líbila také L. Dolejšková jako paní Wilkinsonová. Ve srovnání, I. Chýlková mě v této roli tolik neoslovila. Dále byl skvělý také M. Davídek, L. Ondruš, L. Molínová a S. Hanzlíčková. Celá company podává skvělé výkony. Moc se mi líbila také scéna a kulisy. Moc hezké zpracování, Billyho jsem viděla dvakrát a určitě ne naposled.
(zadáno: 17.10.2021)
Čarodějku jsem viděla poprvé s úžasnou Elis Ochmanovou, ta byla neskutečná! Výborní byli také N. Ďuricová, T. Vaněk a F. Prokešová. Scéna a kulisy slabé.
(zadáno: 17.10.2021)
Na novou komedii v Míru jsem se těšila. V této inscenaci mi však příliš nesedl tento typ humoru. Připadal mi neustále se opakující. Dle mého názoru pokud by se inscenace držela ve stylu úvodu a závěru, tak bych neměla problém. Možná, že ale jen nejsem cílová skupina. Škoda, dřívější inscenace v divadle Mír mě vždy bavily.
(zadáno: 16.11.2021)
Vynikající výkon M. Hofmanna, který do role Cyrana dává vše. Obdivuji také náročnost textu. Líbilo se mi, že herci v některých scénách byli k divákům blíže. V dalších rolích mě oslovila E. Elsnerová a K. Slámová.
(zadáno: 3.10.2022)
Perfektní muzikál. Na prvním místě bych zmínka krásnou hudbou a dokonalé písně. Zaujaly mě také kostýmy a vzhled scény. Líbily se mi výkony všech herců, nejvíce však ústřední dvojice K. Daňhelové a O. Studénky společně s E. Juráčkovou. Výborná byla také A. Antalová. K nejzajímavějším postavám patřily role v podání P. Štěpána a M. Němce, těm věříte vše. Myslím si, že muzikál má rozhodně čím oslovit. Autorům velký klobouk dolů. Doporučuji!
(zadáno: 11.1.2022)
Přestavení jsem sledovala online, možná proto mě tolik nezaujalo, příběh mě moc nenadchnul.Ch. A P. Režní a P. Klimenda byli ovšem skvělí.
(zadáno: 30.3.2022)
Inscenace rozhodně osloví diváky díky ostravštině, která přidává některým scénám ještě více humoru. Přesto si myslím, že by mohla být první polovina kratší, druhá už odsejpala rychleji. Z hereckého obsazení ve svých rolích zaujali Ivan Dejmal, Hana Fialová a Veronika Forejtová.
(zadáno: 30.3.2022)
Nádherné představení, které popisuje příběh dvou významných žen v kombinaci s písničkami v originálním jazyce. Úžasná především H. Fialová, která má za svůj výkon Thálii naprosto zaslouženě, herecky i pěvecky dechberoucí. Zavřete oči a slyšíte Edith Piaf. Výborná také E. Zbrožková, v menších rolích zaujali J. Čiernik a M. Školout.
(zadáno: 12.1.2022)
Muzikál s nádherným příběhem a hudbou S.Levaye. S. Hanzlíčková je jako Elisabeth naprosto úžasná. Stejně tak P. Režný v roli Smrti, zasloužená Thálie. Skvěle své role zahráli M. Holec, V. Zaoralová Dvořáková a P. Klimenda. Propadla dodávají jevišti hezké efekty. Moc se mi líbily také kostýmy. Tento muzikál se opravdu povedl, nádherný zážitek.
(zadáno: 26.10.2022)
Krásné predstavení v prostředí Biskupského dvora, které moc hezky Elišku/Rejčku dokreslovalo. Líbilo se mi komorní provedení hry a pěkné kostýmy. Nejvíce mě zaujaly svým dechberoucím výkonem obě hlavní představitelky, Lucie Bergerová a Barbora Goldmannová, které tomuto představení vládly. Skvělé výkony také předvedli Aleš Slanina a Martin Mihál.
(zadáno: 18.10.2021)
(zadáno: 17.6.2022)
Moc krásný rodinný muzikál se silným příběhem. Věřím, že s v něm najde každý. Obsazení všech herců se povedlo, vynikla především Ema Karpeles, Lucie Dolejšková a Eva Staškovičová. Pěkná komorní scéna s orchestrem, povedené jsou také kostýmy a styl komiksu.
(zadáno: 20.3.2022)
Moc pěkný muzikál, krásná scéna, hudební doprovod a samozřejmě skvělé výkony. Moc se mi líbil děj složený ze střípků příběhů jednotlivých postav, které se postupně propojí. S postavami prožijeme jak hezké chvíle, tak i ty smutné. Zazářili především A. Slanina a R. Novotný (oba byli ve svých rolích naprosto úžasní), M. Matějová a M. Sedláčková byly také skvělé. Výborný byl také taneční pár, A. Janíčková a J. Ludva. Představení určitě doporučuji navštívit :)
(zadáno: 11.1.2022)
Neskutečně krásné a energické přestavení! Taky zajímavé kostýmy a scéna. a  Hudbu od Green Day jsem dříve neposlouchala a tento muzikál mě k nim přivedl za což jsem ráda. Skvělí byli všichni představitelé, ale zaujali mě především P. Klimenda, L. Ondruš, Ch. Režná, K. Chrenková a J. Hruškoci.
(zadáno: 7.1.2022)
Muzikál, který upoutá pozornost pěknými texty písní, choreografiemi a melodiemi s občasnými motivy známých kapel. Výborný výkon podává především M. Horká jako Frozina a L. Olma jako Harpagon (i když na můj vkus až příliš často křičel). Skvělá byla také P. Janečková, M. Schimmerová Procházková a P. Liška. Co se týče humorné stránky, některé vtipy jsou opravdu povedené, ale některé scény na mě nefungovaly a působily natahovaně. Myslím si, že by muzikálu pomohlo zkrácení. Jinak se určitě vyplatí Harpagona vidět, děj je moderně zpracovaný a navíc překvapí netradičním koncem.
(zadáno: 27.2.2022)
Moc krásný muzikál se skvělým obsazením, hudbou i efekty. Písně mě také zaujaly a hezky příběh doplňovaly. K. Daňhelová i L. Vlček byli výborní. Všechny činy i emoce jim věříte. Dále bych vyzdvihla také humornou A. Antalovou, dále P. Šimberovou s M. Novotnou jako Adele, které byly ve svých rolích naprosto kouzelné, S.Milfajtovou a v menší roli I. Vaňkovou.
(zadáno: 17.6.2022)
Krásné představení s moc hezkými kostýmy, scénou a hlavně hudbou a ( sborovými) písněmi. Viděno několikrát v různých alternacích, nejvíce mě však zaujal L. Hudec Šubrt, M. Horká jako Grizabella, J. Slezák a J. Drahovzal.
(zadáno: 23.2.2020)
(zadáno: 17.10.2021)
Nádherný muzikál v čele s H. Fialovou, která podává dechberoucí výkon! Po herecké i pěvecké stránce je naprosto dokonalá. Její role Ády dovedete pobavit i rozplakat a vy jí vše věříte a fandíte po celou dobu. Rozhodně bych p. Fialové přála alespoň nominaci na Thálii. Vyzdvihla bych rovněž skvělého T. Savku, P.Janečkovou (která obě rozdílné role hraje skvěle) a M. Horkou a J. Haškovou, které ve svých rolích okouzlí.
Přesto,že toto dílo nemá nějaký výraznější muzikálový hit, zaujme pěknými hudebními motivy a texty, který krásný a dojemný příběh doplňují. Byla jsem dvakrát a půjdu zase :).