Profil uživatele

Pastelka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 18 % (8)
Jiří Landa: 24 % (18)
Lukáš Dubský: 25 % (11)
Pavel Širmer: 25 % (12)
Michal Novák: 26 % (7)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3

(zadáno: 8.4.2014)
Tahle pohádka je fakt praštěná! Ale krásně praštěná! Děti nadšené, já taky!
(zadáno: 8.4.2014)
Už jsem to viděla dvakrát a půjdu určitě ještě aspoň jednou! Moje děti si potom celé dny zpívají Budulínkovu písničku a já si v tom zase najdu to svoje, dospělácký :-) Parádní pohádka, vtipná, s krásnými loutkami a ještě lepšími herci!!!
(zadáno: 8.4.2014)
Skvělé, strašidelné, vtipné - jsem nadšená - jako vždy v Naivním divadle :-) Dětem moc nedoporučuji, ale dospělí si to opravdu užijí!!!
(zadáno: 30.3.2014)
Úžasný zážitek (29.3.14), i když jsem během představení málem zcela přestala dýchat, jak napínavé a "hrozné" to bylo! Výborné výkony všech herců, člověk by si řekl, že snad takový opravdu jsou, že se tohle nedá jen tak zahrát :-) Kam se hrabou severský krimi! Paráda! Doporučuji vřele všem...
(zadáno: 19.3.2014)
Drak v Liberci? Nejlepší divadelní představení posledních 20 let!!! Od první vteřiny jsem zírala s otevřenou pusou nebo řvala smíchy. Neuvěřitelný, bombastický!!! Kdybych mohla dát 200%, tak je dám :-) díííííky
(zadáno: 5.3.2014)
Tak jsem se dnes hodně dobře pobavila, protože skoro v každé ženě jsem našla i něco malinko ze sebe :-) Vzala jsem dnes s sebou do divadla 14 kamarádek a žádná neodcházela zklamaná! Jana Hejret Vojtková byla neskutečná, fakt boží...ale i Markéta Tallerová nebo Jana Stránská byly skvělé. Díky Ženy!
(zadáno: 24.2.2014)
Trochu zklamání, asi jsem jela s velkým očekáváním. První polovina velmi slabá, u druhé už jsem se bavila víc. Byla už taková Monty Pythonovsky přitažená za vlasy. Moc se mi líbila muzika, Dasha zpívala nádherně, jen mi její role přišla moc drsná, což se k ní moc nehodilo. Překvapil mě Honza Kříž, jehož francouzký voják byl opravdu dokonalý. Celkově mi přišlo představení málo uvěřitelné. Jsem zvědavá na liberecké divadlo, kde tento muzikál zrovna nastudovávají a v dubnu bude premiérován...
(zadáno: 13.2.2014)
Šla jsem na ruskou komedii a byla z ní slavná italská Goldoniho komedie Sluha dvou pánů v čele s Miroslavem Donutilem :-( Zdeněk Kupka coby Chlestakov kompletně okopíroval Donutilovu dikci, postoj těla, vše, což mě hodně mrzelo. Ostatní bylo parádní, vlastně jsem si to užila pouze v částech, kde Chlestakov nevystupoval. Pan Helšus byl úžasný, stejně jsem se bavila i při výstupech Martina Stránkého (ředitel školy), to mi šly od smíchu úplně slzy do očí! Dobčinskij a Bobčinskij také nezklamali. Velmi mě překvapil pan Tlalka, už dlouho jsem ho neviděla hrát tak dobře.
(zadáno: 28.1.2014)
Úžasné představení, vtipné a zároveň hrozné. Občas husina. Tomáš Váhala coby Christopher neskutečně věrohodný! Po představení si člověk dává spoustu otázek o životě, o dětech, o pohledu na svět. Doporučuji všem!
(zadáno: 21.1.2014)
Moc povedené představení, jen jsem trochu rozpačitá z hostování Davida Suchařípy. Nechápu, proč byl obsazen s libereckými herci, hrál slušně, občas ale nepřesvědčivě a myslím, že např. Tomáš Impseil by byl v jeho roli famózní. Skvělá (jako vždy) byla Markéta Tallerová a velmi se mi líbil výkon Karolíny Baranové - její zvárnění malé holčičky bylo dojemné a hrozivé zároveň. Měla jsem z ní husí kůži! Celkově parádní zážitek, nenechte si ujít.
(zadáno: 6.1.2014)
Jsem velkou fanynkou Šaldova divadla a zažila jsem zde celou řadu nádherných představení, ale tenhle zážitek prostě nemohu neokomentovat! 30% je za krásné kulisy a krásné kostýmy, zpěváci zpívali velmi dobře, muzikanti také zahráli kvalitně. Bohužel za celé 3 hodiny jsem neslyšela ANI jednu pěknou písničku, mluvilo se (nechci být spostá, tedy to alespoň popíšu slušněji) o ničem!!! Bylo to bezduché, bez náboje, skladatelé tohohle muzikálu šlápli uplně vedle a režie se také moc nezdařila. Mé doporučení: ušetřete si peníze na lepší představení - tomuhle se vyhněte obloukem!!!
(zadáno: 11.5.2013)
Konečně jsem se mohla přesvědčit o kvalitách Vojty Dyka naživo a nezklamal mě. Navíc jsem (a to je dost ostuda) ve svých 30. letech poprvé v Národním, o to více jsem si to chtěla užít! Herecké výkony ostatních mě také příjemně překvapili, moc jsem se bavila. Hudba skvěle podtrhovala tragičnost děje, nápaditá scéna se svítícími "vázami"!
(zadáno: 11.5.2013)
úžasný Čechov se vším všudy, počínaje překrásnými kulisami přes dokonalé herecké výkony. skvělé propracování charakterů všech osob. zážitek mi trošičku zkalilo příšerné dusno v hledišti, druhou polovinou bych bez ovívání asi nepřežila, jinak skvělé!
(zadáno: 11.5.2013)
začátek poněkud rozvleklejší, ale děj nabral spád a vtip a po několika minutách jsem se nechala strhnout vtipnými dialogy a zajímavou scénou
(zadáno: 11.5.2013)
úžasné, drsné, neskutečné, provokující!
(zadáno: 9.5.2013)
Všechno mě bavilo až na nechutného obstarožního pana Jiřího Davida v plavkách a to nejnevkusnější: pan dirigent nahoře bez. Myslím, že by měl mít více soudnosti, udělalo se mi poněkud nevolno a snížilo moje nadšení ze hry...
(zadáno: 9.5.2013)
Jedna z nejlepších komedií v DFXŠ v poslední době a poprávem tak dobře navštěvovaná. Divák se skvěle baví od začátku až do konce. Určitě si najdete podobné typy i ve vaší rodině! Tomu se lze jenom smát :-)
(zadáno: 9.5.2013)
Neskutečně hustá hra. Holky jsou vynikající, každá má svůj styl a ten perfektně zapadá do děje. Škoda, že už bude brzy derniéra, Doporučuji všem, je to ohromně pravdivé!
(zadáno: 9.5.2013)
Moc jsem se bavila, herci byli okouzlující, krásně dokázali vtáhnout do děje!
(zadáno: 9.5.2013)
Nádherná pohádka s několika málo nedostatky: 3 pohádky v jedné a 3 pohádky v druhé polovině jsou na děti moc dlouhé, myslím, že by bohatě stačilo 2 a 2. Krásné melodie bohužel na některých místech "zpěváci" nebo spíše "zpěvačka" nevyzpívá. Hlavní postava, Trautenberk, je slabě prokreslená, a herecký výkon slabší. Moc se mi naopak líbil Hajnej!
(zadáno: 9.5.2013)
Skvělá trojhra skvělých herců, nedá se nic vytknout, obecenstvo (a samozřejmě i já) se mooooc bavilo. Všem, kterým jsem darovala lístky na toto představení, byli nadšeni!
(zadáno: 9.5.2013)
Boží, boží, boží! Moc jsem se bavila a herci si to opravdu užívali. Musím vidět minimálně ještě jednou.
(zadáno: 9.5.2013)
Hezky nastudovaná pohádka, pěkné herecké výkony až na poněkud slabší výkon pana krále. Doprovozené krásnými písničkami. Děti byly nadšené...
(zadáno: 9.5.2013)
Nápadité provedení 3 Nikolů mě ihned strhlo, skvělé herecké i pěvecké výkony doprovázené úžasnými muzikanty. Neopakovatelný zážitek, proto jsem toto představení viděla asi 13krát (pokaždé, kdy mi to vyšlo)!

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3