Profil uživatele

Pastelka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 18 % (8)
Jiří Landa: 24 % (18)
Lukáš Dubský: 25 % (11)
Pavel Širmer: 25 % (12)
Michal Novák: 26 % (7)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

(zadáno: 9.5.2013)
Nápadité provedení 3 Nikolů mě ihned strhlo, skvělé herecké i pěvecké výkony doprovázené úžasnými muzikanty. Neopakovatelný zážitek, proto jsem toto představení viděla asi 13krát (pokaždé, kdy mi to vyšlo)!
(zadáno: 9.5.2013)
Boží, boží, boží! Moc jsem se bavila a herci si to opravdu užívali. Musím vidět minimálně ještě jednou.
(zadáno: 9.5.2013)
Skvělá trojhra skvělých herců, nedá se nic vytknout, obecenstvo (a samozřejmě i já) se mooooc bavilo. Všem, kterým jsem darovala lístky na toto představení, byli nadšeni!
(zadáno: 9.5.2013)
Moc jsem se bavila, herci byli okouzlující, krásně dokázali vtáhnout do děje!
(zadáno: 9.5.2013)
Neskutečně hustá hra. Holky jsou vynikající, každá má svůj styl a ten perfektně zapadá do děje. Škoda, že už bude brzy derniéra, Doporučuji všem, je to ohromně pravdivé!
(zadáno: 9.5.2013)
Jedna z nejlepších komedií v DFXŠ v poslední době a poprávem tak dobře navštěvovaná. Divák se skvěle baví od začátku až do konce. Určitě si najdete podobné typy i ve vaší rodině! Tomu se lze jenom smát :-)
(zadáno: 11.5.2013)
úžasné, drsné, neskutečné, provokující!
(zadáno: 28.1.2014)
Úžasné představení, vtipné a zároveň hrozné. Občas husina. Tomáš Váhala coby Christopher neskutečně věrohodný! Po představení si člověk dává spoustu otázek o životě, o dětech, o pohledu na svět. Doporučuji všem!
(zadáno: 5.3.2014)
Tak jsem se dnes hodně dobře pobavila, protože skoro v každé ženě jsem našla i něco malinko ze sebe :-) Vzala jsem dnes s sebou do divadla 14 kamarádek a žádná neodcházela zklamaná! Jana Hejret Vojtková byla neskutečná, fakt boží...ale i Markéta Tallerová nebo Jana Stránská byly skvělé. Díky Ženy!
(zadáno: 19.3.2014)
Drak v Liberci? Nejlepší divadelní představení posledních 20 let!!! Od první vteřiny jsem zírala s otevřenou pusou nebo řvala smíchy. Neuvěřitelný, bombastický!!! Kdybych mohla dát 200%, tak je dám :-) díííííky
(zadáno: 30.3.2014)
Úžasný zážitek (29.3.14), i když jsem během představení málem zcela přestala dýchat, jak napínavé a "hrozné" to bylo! Výborné výkony všech herců, člověk by si řekl, že snad takový opravdu jsou, že se tohle nedá jen tak zahrát :-) Kam se hrabou severský krimi! Paráda! Doporučuji vřele všem...
(zadáno: 8.4.2014)
Skvělé, strašidelné, vtipné - jsem nadšená - jako vždy v Naivním divadle :-) Dětem moc nedoporučuji, ale dospělí si to opravdu užijí!!!
(zadáno: 8.4.2014)
Už jsem to viděla dvakrát a půjdu určitě ještě aspoň jednou! Moje děti si potom celé dny zpívají Budulínkovu písničku a já si v tom zase najdu to svoje, dospělácký :-) Parádní pohádka, vtipná, s krásnými loutkami a ještě lepšími herci!!!
(zadáno: 8.4.2014)
Tahle pohádka je fakt praštěná! Ale krásně praštěná! Děti nadšené, já taky!
(zadáno: 8.4.2014)
Jako vždy, krásná pohádka se zajímavými kulisami. I dospělák si přijde na své!
(zadáno: 8.4.2014)
Tak tohle bylo neskutečný, divák neví, na co koukat dřív, prostě naprostá paráda. Je to hrozně pravdivý a zároveň smutný...
(zadáno: 8.4.2014)
Pohádka pro nejmenší, ale ani ti starší se nenudí. Herci si úžasně vyhrají a dětičky se nechávají strhnout roztomilým beránkem. A dospělí také. Hned druhý den jsme všichni doma kreslili beránky :-)
(zadáno: 8.4.2014)
Krásná barevná pohádka s veselými myškami! Ještě jednou půjdeme...
(zadáno: 8.4.2014)
Již druhé Vánoce po sobě jsme museli vyrazit na tuto pohádku. Krásná a s dobrým koncem a navíc pěkná vánoční tradice!!!
(zadáno: 8.4.2014)
Viděly moje děti s manželem a byly nadšené. Zprostředkovaně ji mám převyprávěnou :-), ale určitě na ni ještě znovu vyrazíme. Tentokrát se nenechám odbýt a půjdu také!
(zadáno: 26.4.2014)
1.premiéra byla famózní. Oproti plzeňskému uvedení jsem se zde neskutečně bavila, ačkoliv chyběly jakékoliv "slavné" pěvecké hvězdy. Dialogy byly mnohem vtipnější a bláznivější a nějak lépe vykonstruovanější, prostě monty pythonovský! Liberec možná ani neví, jaký potenciál má v Karolíně Baranové v roli Jezerní královny - byla skvělá jak herecky tak pěvecky a hrozně přesvědčivá. Dále mě moc mile překvapil Zdeněk Kupka a Michal Maléř, ale i všichni ostatní hráli jako tým. Živá hudba celé jejich snažení ještě dvojnásob umocnila - PARÁÁÁÁÁDA.
(zadáno: 6.5.2014)
Tak tohle byl jeden z vrcholů mé letošní divadelní sezóny! V MB jsem byla poprvé o to víc mě překvapil natolik kvalitní herecký výkon (dobře i když s několika hostujícími herci z Prahy), ale i místní byli opravdu vynikající. Překvapil mě mladý Havelka (o jehož existenci jsem neměla tucha :-), který byl fakt roztomilý. Skvěle jsem si to užila a určitě se sem vrátím shlédnout ještě něco dalšího. A každopádně koupím lístky na toto představení ještě dalším přátelům!!! Díky
(zadáno: 19.5.2014)
Nevím proč, ale čekiala nějakou šílenou komedii a ono to bylo docela doooost vážné (vtipné samozřejmě taky). Zjistila jsem, že o Šaldovi vlastně nic nevím, o to víc mě bavili všechny přítomné postavy. Poutavé, zajímavé, ze života! Díky za krásný večer!
(zadáno: 15.6.2014)
Trochu jsem se bála, na co to jdeme, ale o to víc jsem byla nadšená během představení. Režisér F.X.Kalba je neskutečně nápaditý, neschází mu smysl humor ani tragično. Celá hra byla příjemně vtíravá, působila až do morku kostí. Moc se mi líbil hudební dprovod, který krásně podtrhoval dané scény. Unesená jsem byla z vtipnosti dialogů s Hitlerem. A nejen z té :-)
V hledišti seděla spousta mladých lidí, což mi udělalo velkou radost - snad byli ostatní stejně nadšení jako já.
(zadáno: 18.9.2014)
17.9.14 - Nevím, co nebo koho pochválit dřív, všichni herci byli úžasní, ani nemůžu nikoho vyjmenovávat postupně, protože bych musela zmínit každého :-) Z kulis jsem byla naprosto nadšená, vše bylo realistické, tekla voda z kohoutku, plynový vařič vařil, kamna skoro čoudila :-) a pak ta koule na konci - boží. Potěšilo mě opět po delší době vidět Tomáše Impseila! Jediná maličkost, trochu pomalejší druhá polovina prvního dějství, tam jsem měla chvilku výpadek. Celkový dojem ale bylo pravé Rusko a skvělé divadlo...Už se těším na Višňový sad!

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>