Profil uživatele

Pastelka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 18 % (8)
Jiří Landa: 24 % (18)
Lukáš Dubský: 25 % (11)
Pavel Širmer: 25 % (12)
Michal Novák: 26 % (7)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

(zadáno: 18.6.2015)
Včera jsem s dětmi v rámci libereckého festivalu Mateřinka shlédla úžasnou trojpohádku A do třetice všeho... Vlastně ani nevím, o čem mám psát dřív, protože DRACI byli opět úžasní!!! Asi nejvíc mě fascinovalo pianino na tisíc způsobů a hned po něm skvělé herecké a muzikanstké výkony. A kostýmy byly taky skvostné. Kdyby bylo ke koupi CD s písničkama, hned bych ho pořídila - byly plné nápadů a krásných melodií. Díky za překrásný zážitek a už se těším, až zase budete v LBC :)
(zadáno: 13.6.2017)
Parádní, zábavné a zároveň celkem drsné představení. Kuba Albrecht mě moc bavil, byl hrozně uvěřitelnej, super. Nejdřív jsem si říkala, že bude Veronika Korytářová na svou roli moc mladá a že by třeba byla lepší Jana Vojtková, ale zhostila se jí výtečně a už po několikáté mě pěkně překvapila. Byla z ní nechutná a politováníhodná chuděra - super. Kája mě taky moc bavila, tyhle mladý fiflenky jí hrozně jdou :) a je vidět, že si je užívá. Ještě zmíním scénu, sedací pytle byly bomba nápad, krásně flexibilní, nápadité. Celkově moc povedené představení.
(zadáno: 3.3.2015)
Bohužel nejde dát víc procent :-) moc jsem si to užila, Drak udělal v Liberci parádní atmosféru! Kromě vynikajících hereckých výkonů se mi moc líbila i doprovodná muzikantka, na kterou jsem občas zírala tak, že mi začal unikat děj - byla výýýýborná, čarovná, až z ní šel strach! Krásný příběh, krásně vymyšlené. Perfektní nápad se stanováním, spousta vtipu. Mlask! Už se na vás v Liberci těšíme!
(zadáno: 17.6.2015)
Včera jsem v rámci libereckého festivalu Mateřinka shlédla se svými dětmi PARÁDNÍ zvukové divadlo a moc jsem se nasmála. Velmi se mi líbil nápad vytvořit "pohádku" z různých zvuků - vidící člověk si tu pestrost kolem sebe ani neuvědomí, o to víc jsem byla fascinovaná bohatostí nápadů a zajímavých tváří! Opravdu povedené a moc doporučuji jak malým, tak i velkým divákům :-) Budu na to dlouho vzpomínat!
(zadáno: 8.2.2017)
na pobavení a zároveň na zamyšlení, detailně propracované, maličkosti, které vhrnou slzy smíchu do očí (ohřev jídla,žehlení vlasů), úžasně vykonstruovaný děj, doporučuji
(zadáno: 8.4.2014)
Skvělé, strašidelné, vtipné - jsem nadšená - jako vždy v Naivním divadle :-) Dětem moc nedoporučuji, ale dospělí si to opravdu užijí!!!
(zadáno: 9.5.2013)
Nápadité provedení 3 Nikolů mě ihned strhlo, skvělé herecké i pěvecké výkony doprovázené úžasnými muzikanty. Neopakovatelný zážitek, proto jsem toto představení viděla asi 13krát (pokaždé, kdy mi to vyšlo)!
(zadáno: 2.8.2019)
Rusáci jak vyšitý. Hra krásně vystihuje různé typy osobností a lidských osudů. Trochu jsem postrádala nějakou dějovou linku, ale i tak jsem si ve hře našla své. Živá muzika byla skvělou volbou!
(zadáno: 8.4.2014)
Už jsem to viděla dvakrát a půjdu určitě ještě aspoň jednou! Moje děti si potom celé dny zpívají Budulínkovu písničku a já si v tom zase najdu to svoje, dospělácký :-) Parádní pohádka, vtipná, s krásnými loutkami a ještě lepšími herci!!!
(zadáno: 2.8.2019)
Open air Křižany 1.8. - krásné počasí, pohodička, pivečko...ale to co přišlo potom se nedá ani popsat. Přehled trapnosti! Nepovedené je slabé slovo. Když mi ženská, která má 40 kilo i s postelí, vypráví, jak celej život drží diety a navíc tak nepřesvědčivým tónem, tak se vám chce brečet!!! Fraška. Bylo mi jí FAKT líto. Tahle hra neměla nikdy vzniknout. Nevydrželi jsme do konce a museli to doma řádně zapít, abychom zapomněli. Manželovy narozeniny se tímto moc nepovedly. Vyhozené peníze... Body bych dala jen za to pěkné počasí, ale to si hra nezaslouží
(zadáno: 13.6.2017)
Hrůzné - měl by vidět každý!
(zadáno: 9.5.2013)
Hezky nastudovaná pohádka, pěkné herecké výkony až na poněkud slabší výkon pana krále. Doprovozené krásnými písničkami. Děti byly nadšené...
(zadáno: 24.11.2014)
Z tohodle představení jsem si málem sedla na zadek (kdybych už neseděla). Neskutečně mě to šokovalo, chvílema jsem se smála a pak přišla ťafka a bylo mi do breku. Úžasně zahrané, mlaďoši z divadla nezklamali! Už dlouho na mě nic takhle silně nezapůsobilo...A skvěle zvolená hudba jenom podtrhovala tu děsivou atmosféru. Budu všude doporučovat!!!!! Resp. už doporučuju a brzy přijdu s celou svou divadelní babskou bandou znovu. To musej vidět, holky, mamky, všickni. Díky.
(zadáno: 2.8.2019)
Tak tohle jsem nečekala. Absolutně dokonalý muzikál, bavila jsem se od začátku až do konce a už se těším, až půjdu znovu a vytáhnu i děti. Jediné, co jsem nepochopila, byla "herecká účast" pana Kratiny, kterej měl raději zůstat v Praze. V Liberci by jeho roli zahrála minimálně polovina ansámblu desekrát líp. Naopak hostující Petr Jeništa byl okouzlující. Pokaždé, když se objevil na scéně, tak se vše kolem rozsvítilo! 10% strhávám za davové scény operních zpěváků. Na jevišti jich bylo moc najednou a stály tam jak tvrdý Y. Měla by jich tam zůstat tak třetina.
(zadáno: 13.6.2017)
Od této hry jsem asi čekala moc, ale po Srknkách, kdo by se mi divil? Musím říct, že jsem dostala docela studenou sprchu. Oba Tomášové mě moc bavili, ty stačí jenom vidět a přestávám dýchat, ale ani ti tuhle hru nezachrání. Proběhlo pár vtípků vsazených do libereckého prostředí, dobře, taky fajn, ale druhá půlka byla co? Plytký, bez nápadu, bez emocí, trapas - to je vše, co k tomu dokážu napsat. A možná ještě to, že se herci asi docela vyblbnou a vyřáděj, což bohužel divák úplně neocení. ŠKODA. Už dlouho (roky) jsem nebyla z libereckého představení tak zklamaná...
(zadáno: 19.5.2014)
Nevím proč, ale čekiala nějakou šílenou komedii a ono to bylo docela doooost vážné (vtipné samozřejmě taky). Zjistila jsem, že o Šaldovi vlastně nic nevím, o to víc mě bavili všechny přítomné postavy. Poutavé, zajímavé, ze života! Díky za krásný večer!
(zadáno: 17.12.2014)
Nebylo to jednoduché, obzvláště na začátku, udržet pozornost, porozumět archaické a navíc veršované řeči - už je to dávno, kdy jsme to na gymplu četli dokonce v originále. Pomohlo mi trochu sledování usínajících mužů na protější straně :-) ALE druhá půlka byla fantastická, obzvláště Veronika K. jako ďábel byla dokonalá a šílená! Krásné kostýmy a dravá scéna, zajímavě vyřešené jeviště...Stojí to každopádně za vidění. Díky.
(zadáno: 19.4.2015)
Velké, velké nadšení a to i od mých 39 kamarádek, které na tom se mnou byly!!! Skvělé výkony pánů "důchodců", ale Dana Marková mi uhranula. Nejenže krásně (a čistě) zpívá a má zajímavou barvu hlasu, ale i herecky se mi moc líbila. Scéna také moc zajímavě a neotřeně vyřešená. Pár procent bych asi odečetla za pana Pěknice. Má sice krásný zadek, ale předek jsem už vidět nemusela, přišlo mi to tam tak nějak navíc a zcela bez účelu. (I když tchýně, která na tom shodou okolností taky byla, si to pochvalovala :-)). Takže za tu tchýni nechávám 100%.
(zadáno: 8.4.2014)
Tahle pohádka je fakt praštěná! Ale krásně praštěná! Děti nadšené, já taky!
(zadáno: 3.3.2015)
Bavila jsem se celou dobu výtečně, obdivovala dětský sbor, jak je při věci a vždy připraven, vynikající byla Hana Fialová coby vypravěčka - hned od prvního tónu to dávala na jedničku (znám ang. filmovou verzi a dost jsem se obávala, jestli má angl. interpretka kvalitní konkurenci a má), moc mě bavil Elvis - Neelvis a i ostatní. Facku jsem dostala až na konci, kdy na "děkovačku" přitáhli cizího chlapečka, který se do té doby na jevišti ani neukázal, najednou začal zpívat, bohužel dost falešně a pak se tam jen motal a koukal jak sůva z nudlí. PROČ? Škoda, dost mi zkalil krásný zážitek.Jinak 100%
(zadáno: 2.8.2019)
ŠÍLENÉ, ŠÍLENÉ, ŠÍLENÉ. Nic bláznivějšího jsem ještě asi neviděla. Krásně jsem se odreagovala a bavila. Doporučuji navštívit.
(zadáno: 8.4.2014)
Jako vždy, krásná pohádka se zajímavými kulisami. I dospělák si přijde na své!
(zadáno: 3.3.2015)
Skvěle jsem si to užila, krásné kostýmy, nápaditá doprovodná hudba a fantastické herecké výkony. Zdeněk Kupka mě velmi mile překvapil, v takovém typu role jsem ho ještě neviděla a moc se mi tam líbil! Martin Polách nezklame nikdy :-) Výborná ale byla i Veronika Korytářová - ta jde poslední dobou z role do role a hraje jak Pánbu.
Ani jedna z mých 17 kamarádek, co jsme to včera společně viděly, nebyla zklamaná. Ba naopak. Díky!
(zadáno: 9.5.2013)
Nádherná pohádka s několika málo nedostatky: 3 pohádky v jedné a 3 pohádky v druhé polovině jsou na děti moc dlouhé, myslím, že by bohatě stačilo 2 a 2. Krásné melodie bohužel na některých místech "zpěváci" nebo spíše "zpěvačka" nevyzpívá. Hlavní postava, Trautenberk, je slabě prokreslená, a herecký výkon slabší. Moc se mi naopak líbil Hajnej!
(zadáno: 9.5.2013)
Boží, boží, boží! Moc jsem se bavila a herci si to opravdu užívali. Musím vidět minimálně ještě jednou.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>