Profil uživatele

Patrik2709

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 12 % (12)
Helena Grégrová: 13 % (17)
Lukáš Holubec: 14 % (13)
Anežka Hrebiková: 15 % (4)
Jiří Landa: 15 % (19)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2

(zadáno: 16.6.2016)
Noc bláznů - Městská divadla pražská: 80 %
Zivy priklad toho, co dokaze citliva rezia. Situovat dej do blazinca, poslat tam mladeho rezisera, aby s vybranymi pacientami nastudoval pre rozptylenie zo stereotypu divadelnu hru a nechat ich rozhodnut, ze to bude prave opera, ked ani jeden z nich nevie spievat.. tak to je cele naozaj velmi 'tenky lad'. Kladnou indiciou pre mna bolo, ze Diana Soltysova si svoje role a hry dosledne vybera (a v kazdej exceluje). 15 minut pred zaverom mi samovolne zacali od dojatia tiect slzy a to sa mi naozaj stava len v ramci mimoriadnych divadlenych zazitkov. Malo to dusu a najma to bolo na tom to nadherne.
(zadáno: 21.1.2016)
Swing se vrací neboli o štěstí - Studio Ypsilon: 90 %
V Ypsilonke to zije!! Presne to, co som ocakaval sa mi dostalo + este omnoho viac: vodopad nadhernej hudby, tancekov, emocii, edukativnych exkurzov a uz tradicnych bonmotov k teme v uzsich ci sirsich suvislostiach. Z atraktivnej palety damskeho osadenstva si kazdy muz z hladiska bezpochyby najde svoj typ :-) Páni z mojho pohladu tahali za mierne kratsi koniec len v dosledku zial neadekvatnych zvrskov. No a specialny host ako uzasna pridana hodnota... Pre mna bolo stastim mat prilezitost vzhliadnut tento skvostny titul 2x v ramci jedneho tyzdna. Aj preto ste tak nadherni :-) Dakujem za zazitok!
(zadáno: 29.11.2013)
Strýček Váňa - Národní divadlo: 90 %
Rozhodne jedno z najuzasnejsich predstaveni ake som kedy videl. Ten skvely text v kombinacii s tak mimoriadnymi hereckymi vykonmi, uprimne sa sklanam. Lucie Zackova fantasticky presvedciva, zahrat nudu tak dokonale.. no a v celom divadle snad neexistoval divak, ktory by nezboznoval Martina Pechlata. Vzhliadnute v ramci hostovania v SND v Bratislave, zasluzene standing ovations radovo niekolko minut. Dakujem za tento skvostny a nezabudnutelny zazitok, taketo emocie su vzacne a mozem ich kazdemu uprimne odporucat.
(zadáno: 14.11.2013)
Deadline - Studio Ypsilon: 90 %
Kto uz niekedy zazil korporaciu a jej vnutorne vazby (ci uz na zaklade osobnej skusenosti, "spoza mantinelu", alebo sprostredkovane) pochopi okamzite a kto nie, tak "welcome in the new world". Je zrejme, ze situacie su potahovane v niektorych pripadoch az na periferiu unosnosti, ale na druhej strane - neprisli ste na "soap" predstavenie, ale na dielo vytvorene pod taktovkou genialneho Brana Holicka, ze?! Tak si to prilezitostne vychutnajte a celkom iste venujte svoju pozornost rovnomerne vsetkym ucinkujucim: su to vsetko "Acka" a obsadenie je dokonale vyvazene. Enjoy :-)(Podrobnejsie v blogu)
(zadáno: 13.11.2013)
Kytice - Divadlo Semafor: 90 %
Na toto predstavenie je len velmi tazko najst vhodne slova a privlastky. To jednoducho treba vidiet, pocut a zazit. Nedokazem si predstavit divaka, ktory by mohol na zaver odchadzat bez sirokeho usmevu. 10% dolu len a len za to, ze druha cast je nepomerne dlhsia ako ta prva a moze tym nemilo prekvapit nadsenych konzumentov napojov pocas prestavky :-) Inak absolutne dokonale a myslim, ze to naozaj vacsina divakov potrebuje vidiet - od tych najmladsich cez vsetky generacie. Dakujem za jedinecny zazitok !!
(zadáno: 7.11.2013)
Lucie, větší než malé množství lásky - Hudební divadlo Karlín: 30 %
K hodnoteniu trochu podrobnejsie info v blogu - ak ma niekto vobec zaujem si ho k tomuto umeleckemu dielu precitat :-)
(zadáno: 28.10.2013)
Před západem slunce - Činoherní klub: 90 %
Tak toto je predstavenie pocas ktoreho sa vam mozu dostavit emocie pri ktorych ste sa uz davno nepristihli. Dokonaly herecky vykon majstra Narozneho ma presvedcil tak, ze po odchode z predstavenia som este niekolko minut fungoval na kyslikovy dlh. Odporucam uplne vsetkym bez ohladu na vek, pohlavie, nabozenske vyznanie ci politicke smerovanie. Takyto nesmierne ludsky a citlivy pribeh moze jedneho dna konfrontovat v nejakej suvislosti mozno kazdy z nas. Stal som, tlieskal takmer nad hlavou a krical ?BRAVO? ! Ostatne v blogu pre nedostatok priestoru.
(zadáno: 28.10.2013)
Řekni něco - Boca Loca Lab: 80 %
Toto predstavenie vas prijme k tomu, ze si po jeho vzhliadnuti rozmyslite co poviete. Nestandardna forma, pozoruhodne herecke vykony, jednoducha a sucasne napadita scena, len zopar rekvizit - no co vsetko sa s nimi da predviest! Zaujimave kostymy jednotlivych ucinkujucich, na prvy pohlad civilne, ale ked sa pozriete trochu lepsie, tak tiez zacnete premyslat. Toto predstavenie je z mojho pohladu porovnatelne narocne pre hercov ako aj pre divakov - v tom pozitivnom zmysle slova. Kludne aj pre cudzincov, ktori nerozumeju cesky - rec, ktora je tu pouzita, je naozaj univerzalna. Jedinecny zazitok.
(zadáno: 22.8.2013)
Když se zhasne - Moravské divadlo Olomouc: 90 %
Nestava sa mi prilis casto ze by som ledva cakal na to, kym predstavenie skonci, aby som mohol co mozno najskor vstat, tlieskat rukami takmer nad hlavou a kricat BRAVO. Toto predstavenie mi tento zazitok doprialo. Individualne herecke vykony boli vyvazene a presvedcive. Ocenujem, ze herci "neprehravali" ako sa zial pri niektorych komediach zbytocne stava. Pripomeniem jediny nedostatok: toto skvostne predstavenie by si zasluzilo prestavku, aby si divaci pocas nej mohli vymenit nadsenie a dojmy uz z prvej casti a po drinku plnymi priehrstiami vychutnat cast druhu. Blahozelam k vydarenemu dielu!
(zadáno: 25.3.2013)
Naše rodina - Divadlo Minor: 80 %
Putavy mix rodinnych scenok a situacii, ktory zjavne dokazal velmi vyvazene zaujat a pobavit detskeho ako aj dospeleho divaka. Odchadzal som nadseny ohromnym posolstvom modelu rodiny, ktory bol sprostredkovany vychovnym a sucasne realnym obrazom podfarbenym autentickymi situaciami z kazdodenneho zivota a to vsetko doplnene skvelou hudbou, prirodzenymi vykonmi vsestranne talentovanych hercov v rezii, ktora je snad uz sama zarukou kvality. Zabavit sa, zasmiat a trochu sa zamysliet - mozem len odporucat.

Další stránky hodnocení: < 1 2