Profil uživatele

PavelK

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 10 % (23)
Lukáš Holubec: 10 % (28)
Iva Bryndová: 11 % (62)
Lukáš Dubský: 11 % (61)
Michal Novák: 11 % (90)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 12.2.2016)
(zadáno: 18.4.2016)
(zadáno: 5.3.2014)
(zadáno: 29.4.2018)
(zadáno: 2.6.2014)
(zadáno: 5.3.2014)
(zadáno: 1.11.2013)
Špinar prostě umí. Skvěle ztvárněná adaptace, které vévodí Miloslav König. V první polovině by se sice našla hluchá místa, děj je v podstatě stále stejný a ničím nepřekvapí, závěr působí do prázdna... ale je to tak dobře udělané, že celkový dojem je velice pozitivní. Takové inscenace je pro Kladno škoda, v Praze by hra jistě sklidila mnohem větší ovace. Ale za výlet to stojí!
(zadáno: 1.11.2013)
80% především za originalitu a bizarnost této inscenace. Skvělé pohybové ztvárnění a herecké výkony mladé generace (trochu oproti bravurní trojce Vangerová-Cina-Vančura zaostával nevýrazný Jiří Laštovka). Negativně hodnotím celkové vyznění hry, které pohybovou a hereckou stylizaci postavilo před sdělení myšlenek a nějaké pointy. Ale rozhodně se vyplatí vidět, určitě na hru dlouho nezapomenete!
(zadáno: 15.10.2014)
Herecký koncert Michala Dlouhého ve skvěle napsané a přeložené hře. Velice milé překvapení, přesně můj druh humoru, který se s ničím nepáře. I přes značné použití vulgarit (které k politické scéně prostě patří) si dovolím tvrdit, že se jedná o inteligentní humor, který pojmenovává současné problémy, nejen ve vysoké politice. Škoda jen překombinovaného konce, kde se už na můj vkus moc tlačilo na pilu. Kromě geniálního M. Dlouhého podávají skvělé výkony také J. Hána a L. Zbranková. Určitě se s odstupem času půjdu podívat ještě jednou. Doporučuji i vám!
(zadáno: 25.4.2014)
Procentuálně se Idioti hodnotí špatně, je to hodně netradiční inscenace. V první řadě jsem čekal, že to bude více černo-komediální a scénografie zajímavější (dle fotografií), nakonec docela nuda. Když jsme odcházeli z divadla, napadl mě jen jeden krátký komentář: "depresivní softporno". Vydržte určitě do druhé půlky, která je o hodně lepší. Výkony skvělé. Pokud máte rádi hodně netradiční přemýšlivé divadelní zážitky a nejste úplně konzervativní diváci, rozhodně se jděte do Švanďáku podívat. Ale pokud hledáte zábavu na pěkný večer, raději sáhněte po jiném titulu.
(zadáno: 25.5.2017)
Skvělá moderní inscenace, která díky SKUTRům dosahuje kvalit světového divadla. Vynikající souhra režie, herců, pohybu, hudby, scény, světel... Škoda jen pomalejšího rozjezdu. Medvecká, Štorková, Děrgel, Fialová skvělí, Radúz Mácha na své premiéře (záskok) dobrý, vyloženě mne nezaujala Tereza Vilišová. Nejvíce ovšem zamrzelo vlažné přijetí diváků, Češi umění prostě nedokáží docenit ani v ND. Koukat na znuděné tváře lidí v lóžích je opravdu smutné.
(zadáno: 3.11.2016)
(zadáno: 3.11.2016)
Po dlouhé době skvělá muzikálová komedie, doplněná o rock'n'rollové pecky Elvise. Z herců vyniká především skvělý Jan Kříž, dále Petra Tenorová (ač pěvecky slabší), Marie Křížová, Genny Ciatti, Jan Tenkrát, Alena Štréblová nebo Markéta Martiníková. Jediné, co ubírá na výsledku je nenápaditá scéna. Srdcový král je rozhodně nejlepší muzikálovou premiérou první poloviny letošní sezóny.
(zadáno: 13.4.2016)
(zadáno: 3.11.2016)
(zadáno: 16.1.2018)
(zadáno: 13.3.2018)
(zadáno: 3.11.2016)
Pěkná kabaretní jednohubka, ze které si nejvíc zapamatuji výkony Marie Jansové a Pavla Kryla. Škoda že představení nemělo větší pevný divadelní rámec, spíš se jednalo o jednotlivé scény/písně, které spojuje osobnost Václava Hraběte. Ale jinak moc pěkné představení dělané s nadšením všech zúčastněných.
(zadáno: 12.2.2016)
(zadáno: 12.2.2016)

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>