Profil uživatele

PavelK

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 10 % (23)
Lukáš Holubec: 10 % (28)
Iva Bryndová: 11 % (62)
Lukáš Dubský: 11 % (61)
Michal Novák: 11 % (90)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 21.3.2017)
Moje malá úchylka - A studio Rubín: 90 %
Miluju Hanku Vagnerovou. Miluju Honzu Cinu. Miluju Petra Vančuru. Miluju Adélu Stodolovou. Ale hlavně miluju A studio Rubín za to, že dává prostor vzniku takovým inscenacím. Rozhodně ne pro každého, ale pokud jste se bavili u Posledního papeže nebo Přirození, tak z této novinky rozhodně nebudete odcházet zklamaní.
(zadáno: 20.5.2013)
Monty Python’s Spamalot - Divadlo J.K.Tyla Plzeň: 90 %
Geniální humor ve skvělé inscenaci s excelentním obsazením (především vyzdvihuji trojici Kříž, Říčař, Dasha). Opravdu velice doporučuji, silné po všech stránkách. Pokud máte rádi britský humor a Monty Pythony, tohle musíte vidět! Povedly se i české aktualizace některých vtípků, zkrátka jeďte za každou cenu... Za jedinou podbízející zbytečnost považuji Boží nohu s hlasem pana Gotta. Každopádně jsem rád, že jsem se dožil dobrého překladu od Adama Nováka!
(zadáno: 15.9.2013)
Muži - STK Theatre Concept: 70 %
Hodně zvláštní inscenace, ke které nemám moc co napsat. Zajímavé pojetí mužských vlastností v podání vlčí smečky. Skvělé pohybové zpracování, hra s prostorem i materiály, výkony účinkujících velice dobré. Není mi jasná úplně celková myšlenka hry, ale každý si z toho jistě odnese něco svého. Rozhodně ale doporučuji, pokud nemáte rádi přímočaré verbální divadlo.
(zadáno: 12.2.2016)
Mýdlový princ - Divadlo Broadway: 10 %
(zadáno: 4.4.2018)
Na Vánoce budu gay...! - Divadlo Bez Hranic: 0 %
Pravděpodobně nejhorší divadelní zážitek v životě. Už samotná hra je sama o sobě dost špatná, trapný tristní humor a herci na úrovni amatérských vesnických souborů + dost nepohodlné stísněné prostory hlediště. Příchodu strýčka jsem se nedočkal, do přestávky se nedostavil on a já se zase nedostavil po přestávce. Pokud máte rádi umění a sebe, nechoďte sem!!! Ale nutno podotknout, že jsem s doprovodem byl asi jediný, kdo se tam nebavil a zběsile netleskal po každém vyslovení slova "teplouš". Asi nejsem cílovka :)
(zadáno: 20.5.2013)
Naše třída - Divadlo Komedie: 60 %
Silné téma, která vyvolá emoce. O tom není pochyb a je moc dobře, že se u nás inscenují podobné texty. Atmosféru umocňuje i prostředí sálu Komedie, tak nějak to k sobě výtvarně sedí a atmosféra v sále se skutečně dala krájet. Problém mám ale s nevýraznou režií a vůbec celým pojetím, příliš se tvůrčí tým spolehl na sílu textu, až zapomněl na to divadlo - především druhá půlka v sedě připomíná rozhlasovou hru. Výkony jsou velice dobré, přesto chybí nějaký skutečně výjimečný tahoun. Rozhodně je dobře, že se u nás dělá i takový druh divadla, ale nenalhávejme si, že to nejde lépe...
(zadáno: 20.5.2013)
Nebe nad Berlínem - Švandovo divadlo: 60 %
Ačkoliv mám rád Švandovo divadlo, tak zde někdo přecenil výběr tématu. Až přílišné filozofování stále o tom samém, podsouvání morálních hodnot divákům a neustálé mudrcování o čemkoliv. Až místy připomíná Eskalátor, který si však nehraje na "vrcholné umění". Skvělé výtvarné pojetí a dobré herecké výkony (P. Děrgel, Z. Onufráková, L. Frej). Ale téma mě nezasáhlo, nevtáhlo do "děje" a ke konci jsem již doufal, že to skončí, protože toho filozofování o životě bylo na všední večer příliš. A to mám rád náročnější inscenace k zamyšlení...
(zadáno: 26.3.2015)
Nevěsta - Divadlo Na Fidlovačce: 70 %
(zadáno: 20.5.2013)
Noc na Karlštejně - Hudební divadlo Karlín: 40 %
Nuda a průměr. Jiná slova se k této inscenaci ani nehodí. Rozhodně to neurazí, ale je to přesná kopie filmu s nulovou invencí. Jinými slovy - kdyby tato inscenace nevznikla, určitě by se nic nestalo a mohla vzniknout jiná, hodnotnější.
(zadáno: 13.3.2018)
Noční sezóna - Národní divadlo: 70 %
Povedená moderní inscenace, kterou bohužel diváci milující klasiku v historických budovách příliš neocení. Herecky moc povedené, text by v první polovině určitě snesl zkrácení, režijně precizně vedené s několika pěknými nápady. Scénografie zajímavá a na první pohled líbivá, ale celkový koncept postrádá hlubší inscenační smysl.
(zadáno: 13.3.2018)
Oblomov - Divadlo v Dlouhé: 60 %
(zadáno: 16.2.2018)
Obraz Doriana Graye - Švandovo divadlo: 60 %
(zadáno: 21.3.2017)
Osiřelý západ - Činoherní klub: 80 %
(zadáno: 29.12.2011)
Osmý světadíl - Divadlo Kalich: 80 %
Hit muzikál jak má být - největší hity Elánu v příběhu plném humoru i dramatických okamžiků. 100%ní výkony VŠECH účinkujících (rozumějte i všech alternací), vynikající choreografie i režijní nápady. Vadí jen příliš dlouhé (a zbytečné) přestavby scény a přílišné "citové vydírání" ve vypjatých scénách. Jinak ale rozhodně jeden z nejlepších muzikálů současnosti!
(zadáno: 29.4.2018)
Padesátka - A studio Rubín: 80 %
(zadáno: 8.3.2012)
Papežka - Městské divadlo Brno: 90 %
(zadáno: 20.5.2013)
Past na myši - Divadlo pod Palmovkou: 50 %
Šedý průměrný večer s Agathou Christine. Pomalé tempo a veskrze průměrné výkony, ničím nevybočující z řady. Nadprůměrně působí jen výtvarné zpracování. Divadllo pod Palmovkou umí i lépe... Na druhou stranu tato inscenace neurazí a věřím, že běžným nenáročným divákům se může líbit. Češi mají detektivky rádi!
(zadáno: 12.2.2016)
Plejtvák - Cabaret Calembour: 90 %
(zadáno: 21.3.2017)
Ples upírů - Goja Music Hall: 60 %
(zadáno: 18.3.2014)
Po Fredrikovi - Divadlo Letí: 80 %

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>