Profil uživatele

PavelK

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 10 % (23)
Lukáš Holubec: 10 % (28)
Lukáš Dubský: 11 % (61)
Michal Novák: 11 % (90)
Jan Pařízek: 12 % (108)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 >

(zadáno: 12.2.2016)
Romeo a Julie - Divadlo Hybernia: 70 %
(zadáno: 20.5.2013)
Sedmero havranů - Divadlo Semafor: 50 %
Muzikál se hodně vymyká současné tvorbě, to je zcela v pořádku. Naprosto výborná je hudba P. Trojana, ale zbytek mě nějak neoslovil. Především téma prostě není pro muzikál vhodný a jeho zpracování do libreta je špatné. Herci dobře zpívají, ale chybí nějaké velké charisma, nějaký velký výkon, který si člověk zapamatuje. Výtvarně je to skromné a prostě tak celkově to působí na půli cesty a poněkud amatérsky vypadající kus kontrastuje s profesionální náročnou hudbou. Vstupenky jsou levné, tak to zkuste, uvidíte něco "jiného", ale zázraky nečekejte.
(zadáno: 20.6.2016)
Sen čarovné noci - Národní divadlo: 70 %
(zadáno: 24.10.2017)
Sestra v akci - Hudební divadlo Karlín: 70 %
Nejlepší inscenace HDK za posledních pár let. Skvělá hudba, nerušící funkční výprava a především dobře napsaná odpočinková komedie. Vytknout lze slabší choreografie a velice špatný překlad A.Nováka. Režie vychází z Broadwaye a nic nového nepřináší. Lucie Bílá se na premiérách zatím držela na uzdě a nebyla to její one man show a po několika letech jsem ji viděl i HRÁT a TANČIT. Z ostatních výkonů musím pochválit především Ivu Pazderkovou, Jaromíra Dulavu, Markétu Procházkovou, Romana Tomeše a Vendulu Příhodovou, která přezpívá i paní Lucii.
(zadáno: 29.4.2018)
Shrek - ostatní muzikálové projekty: 40 %
Strašně nekoezistentní tvar, něco mezi divadlem a koncertní show. Zimní stadiony jsou pro halové koncerty a sport, NE pro divadlo. Štopla režijně nezvládá vést herce, Zonyga úplně herecky mimo, dělá mu problém i chůze po jevišti a najít svoje světlo. Pochválit se dá orchestr, oslík Ondruš a herecky Jirešová. Bábor nemasný neslaný. Pár dobrých vtipů, pár vulgarit, pár nesmyslných aktualizací a narážek třeba na Superstar. Takový pelmel pro lidi. Choreo docela dobré, sbory také. Přeobsadit hlavní roli, zkrátit, přesunout z haly do divadla a může to být dobré.
(zadáno: 12.2.2016)
Small Town Boy - Divadlo Letí: 70 %
(zadáno: 20.5.2013)
Sněhurka a sedm trpaslíků - Městské divadlo Brno: 80 %
Hodně velký úlet. Povedený úlet. Taková muzikálová parodie, která je paradoxně spíše pro dospělé. Užil jsem si to a úchylně vážně uvažuji o další návštěvě... Musím vidět Milana Němce!
(zadáno: 3.11.2016)
Srdcový král - Divadlo Kalich: 80 %
Po dlouhé době skvělá muzikálová komedie, doplněná o rock'n'rollové pecky Elvise. Z herců vyniká především skvělý Jan Kříž, dále Petra Tenorová (ač pěvecky slabší), Marie Křížová, Genny Ciatti, Jan Tenkrát, Alena Štréblová nebo Markéta Martiníková. Jediné, co ubírá na výsledku je nenápaditá scéna. Srdcový král je rozhodně nejlepší muzikálovou premiérou první poloviny letošní sezóny.
(zadáno: 21.10.2012)
Sugar (Někdo to rád horké) - Divadlo pod Palmovkou: 50 %
Čistě průměrná hudební komedie, které vlastně není co vytknout. Vše však zůstává v onom šedém průměru a sází se pouze na samotný titul, který je samozřejmě divácky velice vděčný. Herecké výkony, zpěv, tanec, výprava, režie... však zůstávají v kolonce "lehce zapomenutelné". Jednorázové pobavení, nic víc. Verze v Městském divadle Brno, ačkoliv je to stejná inscenace, je mnohem vydařenější, především výkony a živou hudbou.
(zadáno: 12.5.2015)
Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street - Divadlo na Orlí: 20 %
Jako parodie dobré. Jako muzikál absolventskeho ročníku JAMU zoufalé, především ze strany obsazení. Dlouho mě nic tak negativně nezaskočilo, odešli jsme bohužel v půlce.
(zadáno: 22.5.2014)
Terminus - Divadelní spolek Kašpar: 70 %
Dobrá hra se skvělými výkony (nejvíce mne zaujal Ladislav Hampl), režie je hodně minimalistická (na můj vkus možná až příliš). Nemůžu se ubránit pocitu, že se hra dala zkrátit, především rozvleklejší začátek. V podstatě je to celé takový inteligentnější citový kýč. Hra ale strhne, mohu doporučit, jen ne s tak obrovským nadšením jako jiní.
(zadáno: 12.2.2016)
The Loser(s) - Losers Cirque Company: 90 %
(zadáno: 13.3.2018)
Titanic - Divadlo Kalich: 30 %
(zadáno: 12.2.2018)
Törless - Divadlo Disk: 60 %
(zadáno: 29.12.2011)
Touha - Divadlo Kalich: 80 %
Vynikající muzikál založený především na improvizaci company. Zaručuji vám, že každé představení bude unikátní, s novými vtípky a budete se bavit i při několikátém zhlédnutí. Viděno více než desetkrát a stále baví!
(zadáno: 5.3.2014)
Touha - Divadlo Kalich: 80 %
(zadáno: 20.5.2013)
Tři mušketýři - Divadlo Broadway: 40 %
Velký kýč, ale s přihlédnutím k dalším muzikálům Michala Davida a Divadla Broadway jsou Tři mušketýři ještě zlatí... Ale k návštěvě bych je stejně nedoporučil, typicky vesnické představení pro zájezdy lačnící po popových hvězdách a líbivých melodiích, to vše doplněné kýčovitou výpravou a projekcemi, navrch ještě se zcela nehodícími se choreografiemi. Ale jak říkám, bylo hůř (Mona Lisa, Kat Mydlář, Je třeba zabít Davida...)
(zadáno: 1.6.2015)
Tři mušketýři - Divadlo v Dlouhé: 60 %
(zadáno: 28.12.2011)
Tři sestry - Divadlo Na Fidlovačce: 30 %
Čechov v podání jakéhokoliv souboru bude pro mě utrpení, zde děkuji alespoň za velice profesionální herecké výkony. Pokud máte rádi Čechova, rozhodně to musíte vidět, pokud ne a třeba očekáváte, že to tato vysoce hodnocená inscenace změní, očekáváte špatně :).
(zadáno: 12.2.2016)
Učitel malby - A studio Rubín: 70 %

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 >