Profil uživatele

Pavel.Tomas

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 10 % (15)
Veronika Boušová: 13 % (14)
Anežka Kotoučová: 14 % (17)
Jan Pařízek: 14 % (66)
Lukáš Dubský: 15 % (37)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 13.2.2018)
(zadáno: 13.2.2018)
(zadáno: 13.2.2018)
(zadáno: 13.2.2018)
(zadáno: 13.2.2018)
(zadáno: 13.2.2018)
(zadáno: 15.11.2017)
Norbert Lichý je prostě ON.
(zadáno: 26.10.2017)
(zadáno: 16.10.2017)
Spojení Petra Zelenky, Alice Nellis a Ivany Chýlkové je prostě dobrý tah. Predstaveni, které posunuje Studio DVA zase kousek dal. Zasmejete se, jak jste zvykli, ale casto vam i zamrazi. Genialni vykony vsech a specialne krome Ivany Chylkove i Bolka Polivky. Ve vrcholne forme a bez saskovani :-). Doporucuju.
(zadáno: 6.10.2017)
velmi příjemné vybočení z dramaturgie divadla Kalich.
(zadáno: 6.10.2017)
(zadáno: 6.10.2017)
Pokud si myslíte, že jste měli šťastné dětství, tak se jděte podívat, co prožívali herci Divadla Na zábradlí :-).
(zadáno: 8.9.2017)
Zkrácená verze Hamleta se skvělým Jardou Pleslem. Díky moc Dejvickému divadlu. Netušil jsem, že Hamlet může být taková zábava :-)
(zadáno: 8.9.2017)
Iva Janžurová si svoji roli v Lese vyloženě užívá. A další herci kolem ní rozhodně jen nestatují. Ruská klasika a přitom jsem se skvěle bavil a to především v druhé polovině, která je svižná a vtipná. Díky Studiu dva, že hru opět uvedlo.
(zadáno: 9.6.2017)
Jestli chcete vidět to nejlepší z Bolka a nechat se překvapit Vladimírem, pak je Šašek a syn přesně pro vás!
(zadáno: 9.6.2017)
Patrik Hartl je ve výborné formě a píše nejen hercům, ale i divákům na míru, jinak by se z hlediště neozývalo stále dokola, že je to "jak u nás doma". Svěží, lehké, letní, zábavné. A Holubová, Klepl, Benoni a Soposká si to užívají.
(zadáno: 20.4.2017)
Výborný text, skvělí herci. Milena Steinmasslová bezkonkurenční.
(zadáno: 20.4.2017)
nebýt company tančící a zpívající, tak 0%. Libreto se opravdu nepovedlo :-(
(zadáno: 20.4.2017)
Skvělý text. Petr Stach i Ondřej Novák výborní. Hana Maciuchová občas zapomíná, že hraje na malém prostoru a "šlape" do toho více než Ungelt snese.
(zadáno: 27.2.2017)
Jak Anna Polívková zachránila divadelní představení :-)
(zadáno: 27.2.2017)
No prostě se vždy nedaří.