Profil uživatele

PetiRe

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Holubec: 8 % (5)
Lukáš Dubský: 14 % (8)
Helena Grégrová: 15 % (22)
Jiří Koula: 15 % (20)
Jiří Landa: 15 % (39)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2

(zadáno: 2.1.2013)
(zadáno: 2.1.2013)
(zadáno: 1.1.2013)
(zadáno: 1.1.2013)
(zadáno: 1.1.2013)
(zadáno: 1.1.2013)
Dušan Vitázek v dvojroli Jekylla a Hydaa, jeho herecký výkon vývoje osobnosti, vnitřního boje hodného chlapa a záporňáka, jehož intenzita nabírala s postupem děje na obrátkách, byl strhující.
(zadáno: 1.1.2013)
Skvělý román Viktora Huga, který ač byl již nesčetněkrát zpracován, se asi nikdy neomrzí. České muzikálové pojetí se mi velmi líbilo a i přesto, že mi byla většina účinkujících zpěváku neznámá, odcházela jsem plně uspokojena. Nejvíce mě nadchla role Eponini v podání Vlaďky Skalové. Při jejím zpěvu písně Samotářky se mi tajil dech. Také mě fascinovalo charisma i hlas Tomáše Bartuňka v roli Javerta. Naopak se mi do role Fantine se svým operním hlasem vubec nehodila Tereza Mátlová. Celkově byl pro mě muzikál skvělým zážitkem.
(zadáno: 1.1.2013)
Poutavý příběh, kvalitní pěvecké výkony, hezké kostýmy.
(zadáno: 1.1.2013)
Splácanina všeho možného a nemožného v jeden čas, na jednom pódiu, v jedné operetě.
(zadáno: 1.1.2013)
Prumerná hra na odreagování po náročném pracovním dni.
(zadáno: 1.1.2013)
Pepíček Dvořák je prostě dokanalej. Trochu mě překvapila hudební složka, kterou jsem vždy v tichosti shlédla a těšila se na dalši příchod Pepy na scénu. Milý příběh s panem HERCEM v hlavní roli.
(zadáno: 1.1.2013)
Vzhedem k tomu, že knižní předloha od Leo Rostena je v mé knihovně řazena na přední příčky oblíbenosti (možná i díky dokonalému překladu Pavla Eisnera), hra mě poměrně zklamala. Špatná volba dějových pasáží, nedotažení jazykových přesmyček, nepochopitelnost zakomponování hudební složky do hry. Jediné pozitivum spatřuji ve volbě hereckého obsazení. Pan Vízner se na roli výborně hodí. Scénář však požitek z hereckého výkonu bohužel kazí.
(zadáno: 1.1.2013)
Musím řici, že snad u žádné jiné hry jsem se takhle nenudila, jako u zpracování Veselých paniček Windsorských v divadle ABC. Ani dobré herecké obsazení hru nezachránilo! Odpad!
(zadáno: 1.1.2013)
Dokonalá hra! Silný emocionální přiběh ze života, který je umocněn strhujícím hereckým výkonem Simony Stašové, krerá by jakoby na podiu ani nebyla sama. Střídání komediálnich scén z rodinného prostředí s hořkostí stereotypního životního osudu vyvolává v divákovi citovou bouři, která zanechá nesmazatelné stopy. Doporučuji!
(zadáno: 1.1.2013)
Ftipně zpracovaná hra o věčném tématu - rozdílech mezi ženami a muži. Hra má spád, je dobře tématicky rozvržená. Z počátku jsem byla trochu překvapená zakomponováním pravěkého muže do děje. Ukázalo se však, že má své dobré opodstatnění. Každý se jistě v příběhu v nejaké její části najde a zasměje se tomu, jak jsou ve své podstatě všechny ženy a všichni muži stejní. A veškeré rozdíly pramení pouze z prapuvodního rozvržení úloh žen a mužu ve společnosti.

Další stránky hodnocení: < 1 2