Profil uživatele

PetiRe

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Holubec: 8 % (5)
Lukáš Dubský: 14 % (8)
Helena Grégrová: 15 % (22)
Jiří Koula: 15 % (20)
Jiří Landa: 15 % (39)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 1.1.2013)
Dokonalá hra! Silný emocionální přiběh ze života, který je umocněn strhujícím hereckým výkonem Simony Stašové, krerá by jakoby na podiu ani nebyla sama. Střídání komediálnich scén z rodinného prostředí s hořkostí stereotypního životního osudu vyvolává v divákovi citovou bouři, která zanechá nesmazatelné stopy. Doporučuji!
(zadáno: 2.1.2013)
(zadáno: 1.1.2013)
Skvělý román Viktora Huga, který ač byl již nesčetněkrát zpracován, se asi nikdy neomrzí. České muzikálové pojetí se mi velmi líbilo a i přesto, že mi byla většina účinkujících zpěváku neznámá, odcházela jsem plně uspokojena. Nejvíce mě nadchla role Eponini v podání Vlaďky Skalové. Při jejím zpěvu písně Samotářky se mi tajil dech. Také mě fascinovalo charisma i hlas Tomáše Bartuňka v roli Javerta. Naopak se mi do role Fantine se svým operním hlasem vubec nehodila Tereza Mátlová. Celkově byl pro mě muzikál skvělým zážitkem.
(zadáno: 2.1.2013)
(zadáno: 12.4.2013)
Úžasná hra. Skvělý herecký výkon mladičké Veroniky Kubařové, krerá se své role šíleného génia zhostila dokonale. Místy jsem se přistihla, jak strnule a nevěřícně koukám na to, jak mě hra silně vnitřně zasáhla. Neubráním se navíc srovnání s filmovým zpracováním z roku 2005, kde hlavní roli ztvárnila Gwyneth Paltrow a musím konstatovat, že Veronice nesahá ani po kotníky. Tleskám!
(zadáno: 1.1.2013)
Ftipně zpracovaná hra o věčném tématu - rozdílech mezi ženami a muži. Hra má spád, je dobře tématicky rozvržená. Z počátku jsem byla trochu překvapená zakomponováním pravěkého muže do děje. Ukázalo se však, že má své dobré opodstatnění. Každý se jistě v příběhu v nejaké její části najde a zasměje se tomu, jak jsou ve své podstatě všechny ženy a všichni muži stejní. A veškeré rozdíly pramení pouze z prapuvodního rozvržení úloh žen a mužu ve společnosti.
(zadáno: 1.1.2013)
Poutavý příběh, kvalitní pěvecké výkony, hezké kostýmy.
(zadáno: 1.1.2013)
Dušan Vitázek v dvojroli Jekylla a Hydaa, jeho herecký výkon vývoje osobnosti, vnitřního boje hodného chlapa a záporňáka, jehož intenzita nabírala s postupem děje na obrátkách, byl strhující.
(zadáno: 1.1.2013)
(zadáno: 1.1.2013)
Pepíček Dvořák je prostě dokanalej. Trochu mě překvapila hudební složka, kterou jsem vždy v tichosti shlédla a těšila se na dalši příchod Pepy na scénu. Milý příběh s panem HERCEM v hlavní roli.
(zadáno: 1.1.2013)
(zadáno: 2.1.2013)
(zadáno: 2.1.2013)
(zadáno: 2.1.2013)

Další stránky hodnocení: 1 2 >