Profil uživatele

PetiRe

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Holubec: 8 % (5)
Lukáš Dubský: 14 % (8)
Helena Grégrová: 15 % (22)
Jiří Koula: 15 % (20)
Jiří Landa: 15 % (39)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 21.2.2013)
Těžko říct zda částečně moderní pojetí ve mě vyvolávalo spíše kladné nebo záporné pocity. Musím však konstatovat, že v některých chvílích jsem se na jeviště koukala doslova s otevřenou pusou a nevěřila vlastním očím. Otázkou zůstává, zda právě toto pojetí inscenaci pomohlo, či jí ublížilo.Na můj vkus tam také bylo příšliš mnoho duetů (obecně je mám ráda, ale tady mi přišlo, že se často opakovaly). Celkově průměr, za originalitu nějaké to procento navíc.
(zadáno: 1.1.2013)
(zadáno: 1.1.2013)
Ftipně zpracovaná hra o věčném tématu - rozdílech mezi ženami a muži. Hra má spád, je dobře tématicky rozvržená. Z počátku jsem byla trochu překvapená zakomponováním pravěkého muže do děje. Ukázalo se však, že má své dobré opodstatnění. Každý se jistě v příběhu v nejaké její části najde a zasměje se tomu, jak jsou ve své podstatě všechny ženy a všichni muži stejní. A veškeré rozdíly pramení pouze z prapuvodního rozvržení úloh žen a mužu ve společnosti.
(zadáno: 1.1.2013)
Pepíček Dvořák je prostě dokanalej. Trochu mě překvapila hudební složka, kterou jsem vždy v tichosti shlédla a těšila se na dalši příchod Pepy na scénu. Milý příběh s panem HERCEM v hlavní roli.
(zadáno: 12.4.2013)
Úžasná hra. Skvělý herecký výkon mladičké Veroniky Kubařové, krerá se své role šíleného génia zhostila dokonale. Místy jsem se přistihla, jak strnule a nevěřícně koukám na to, jak mě hra silně vnitřně zasáhla. Neubráním se navíc srovnání s filmovým zpracováním z roku 2005, kde hlavní roli ztvárnila Gwyneth Paltrow a musím konstatovat, že Veronice nesahá ani po kotníky. Tleskám!
(zadáno: 2.1.2013)
(zadáno: 1.1.2013)
Dušan Vitázek v dvojroli Jekylla a Hydaa, jeho herecký výkon vývoje osobnosti, vnitřního boje hodného chlapa a záporňáka, jehož intenzita nabírala s postupem děje na obrátkách, byl strhující.
(zadáno: 1.1.2013)
Prumerná hra na odreagování po náročném pracovním dni.
(zadáno: 5.6.2013)
(zadáno: 1.1.2013)
(zadáno: 1.1.2013)
Skvělý román Viktora Huga, který ač byl již nesčetněkrát zpracován, se asi nikdy neomrzí. České muzikálové pojetí se mi velmi líbilo a i přesto, že mi byla většina účinkujících zpěváku neznámá, odcházela jsem plně uspokojena. Nejvíce mě nadchla role Eponini v podání Vlaďky Skalové. Při jejím zpěvu písně Samotářky se mi tajil dech. Také mě fascinovalo charisma i hlas Tomáše Bartuňka v roli Javerta. Naopak se mi do role Fantine se svým operním hlasem vubec nehodila Tereza Mátlová. Celkově byl pro mě muzikál skvělým zážitkem.
(zadáno: 2.1.2013)
(zadáno: 2.1.2013)
(zadáno: 1.1.2013)
Vzhedem k tomu, že knižní předloha od Leo Rostena je v mé knihovně řazena na přední příčky oblíbenosti (možná i díky dokonalému překladu Pavla Eisnera), hra mě poměrně zklamala. Špatná volba dějových pasáží, nedotažení jazykových přesmyček, nepochopitelnost zakomponování hudební složky do hry. Jediné pozitivum spatřuji ve volbě hereckého obsazení. Pan Vízner se na roli výborně hodí. Scénář však požitek z hereckého výkonu bohužel kazí.
(zadáno: 1.1.2013)
Poutavý příběh, kvalitní pěvecké výkony, hezké kostýmy.
(zadáno: 2.1.2013)
(zadáno: 2.1.2013)
(zadáno: 1.1.2013)
Splácanina všeho možného a nemožného v jeden čas, na jednom pódiu, v jedné operetě.

Další stránky hodnocení: 1 2 >