Profil uživatele

Petr Zimák

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Holubec: 10 % (2)
Lukáš Dubský: 18 % (4)
Pavel Širmer: 18 % (5)
Jan Pařízek: 20 % (3)
Kateřina Jírová: 20 % (2)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 26.11.2019)
Dobré školní představení.
(zadáno: 9.1.2020)
Nádherné představení, které v člověku neskončí tím, že vyjde z divadla do nočního deštíku.
(zadáno: 16.2.2019)
Je to dva roky, co jsem měl to štěstí, být součástí této divadelní hry. Tísnivý pocit ze svých spoluobčanů mám pořád. Velice intenzivní zážitek.
(zadáno: 26.11.2019)
Výborná hudba, i chlap umí dobře zahrát Maryšu ;-)
(zadáno: 26.11.2019)
Nedal jsem nulu protože v kauzální tabulce připomínají, že dno je přeci jen hlouběji. Ale varuji všechny blbečky z oblastí, kam se jezdí rýžovat, nenechte se oškubat jako my, tyhle hrnce si nekupujte.
(zadáno: 16.2.2019)
Velice pěkná scéna, mikve symbol čistoty zobrazené jako opuštěné. Krásný kontrast čistoty a hnusu věcí co se tam děly.
(zadáno: 26.11.2019)
Hodnocení přidávám po půl roce, takže mi věřte, že JE to představení které je zážitkem na celý život. Nevím kde jinde uslyšíte více než hodinu puberťáky tak zařezaně mlčet.
(zadáno: 16.2.2019)
Všechna ocenění si ta hra i herci zasloužili oprávněně. To ticho když hra gradovala se jen tak neslyší. Až bolely nohy z toho dlouhého potlesku vestoje ;-)
(zadáno: 26.11.2019)
(zadáno: 26.11.2019)
Zajímavý zapomenutý příběh.